Vinnarna!

image45
Vann rätt par? (Yes!!!!)
Martins show dans var helt otrolig!
De är ett fint par Sissie och Martin!
GRATTIS

Let´s Dance

image43


Martin och Sissi i final i Let´s Dance, snacka om att dregla efter brottare!! Mumma!

TRETTIONDE

Åkte till Sötåsen imorse och redovisade Ondskan. Gunilla hade gjort frågor på den så det var bara att svara på dem och åka hem igen. Fick reda på orden som jag skrev sist jag var där och hade missat ett ord men hade MVG på den redovisningen jag skrev då. Gött. Hoppas denna redvisningen gick bra med. men det känns att man blivit tre år äldre och kan lätt värdera bättre. jaja, det går nog bra. Fick uppgift av Per också idag nu då. Fasen frågade aldrig hur det gick på kristendomen provet. 

Jaja, hem igen. Stack ut med Totte en stund. Linda och Hassan var också med. Red inte så hårt för kl 3 skulle de komma och titta (de kom vid 4) En tjej på 12 år. Anna hete hon. Gör vänlig och red fint. Hon hade ju bara idit på ridskola förr och det märktes ju.. Men Anita hjälpte henne lite så gick det väl. Hoppade gjorde hon med, sken som en sol hela tiden. Tydligen hade hon bara hoppat 70 men Anita höjde och till slut var det 80. Hon slog personligt rekort på Totte som hon aldrig ridit förut. Kalas. Hennes pappa sa att hon var kär. Skulle verkligen kännas jätte jätte bra om de tog honom.! De hade tre andra hästar innan, hundar och katter. Bodde på landet med stora hagar och grusvägar. Pappan var väldigt häst intresserad och kunde en hel del. Jaja, de skulle höra av sig snart! 

Ja, sedan blev det en snabbis till stan. Var inne på Jysk, köpte gardin stång, tabletter att ha på köksbordet, grythanske och grytlapp, jätte fina!! Imorn blir det IKEA, har ju en rätt bra hum på vad jag ska köpa. Ska bli så kul!!! 

Ta hand om er! 

Idag

molekyl
Detta är vad jag och Anders gjorde på Kemin idag, byggde molekyler. Detta är nån 1,2 dibensenol bla bla. Säker fel namn men nästan iaf. Saknar Kemi A lektionerna då man sitter med detta. Hade så enorm kul på de lektionerna på Söåtsen, var verkligen lärorikt. Haha. Hoppas det kommer gå bra på nästa prov. Måste snart börja plugga ordentligt på det också. Men just nu är det lägenheten som häckar i min skalle. Idag har jag varit där med morfar och mormor och målat hallen. Blev så bra. ljust och fint. och hallen blev två dimensioner större. Fint! Blått!
Snart dressyrmöte!

..sakna

image42

Åå älskade Nisse Pisse! Honom kommer jag sakna nått enormt då jag ger mig iväg. Just nu ligger han här och snarkar. Det kommer han göra tills imorn bitti som vanligt! Mmm....


TJUGOÅTTONDE

image38


Nyklippt. Känns väldigt skönt. Lätt och somrigt liksom. härligt. Har plockat fram lite grejer som jag har haft i garderoben nu. Glas och bestik och grytor och så. Så kan jag lättare kolla över vad jag behöver... De kommer inte och kikar på Totte idag, utan på fredag.. "lilla mammsen vill med också" sa han, haha, trodde jag skulle börja flabba rakt i hans öra. Japp. ska föröska skriva ihop nått om ridskolan nu då. Men det är inte så jävla lätt. Kanske hoppar det denna gågnen, får man det?

.....

image37


Jag och Totte idag. observera att jag rider i T-shirt. Det var så enormt skönt och Totte gick gudomligt bra. Känndes kalas! Imorn kommer det ett par och tittar på honom. Får vi se hur det går.

TJUGOSJUNDE

Jag vet inte vart jag ska börja. I fredags åkte jag och hämtade Robban i Skövde. köpte ett par nya skor, till. (har inte vågat visa mamma de än... )Sedan hem till Robban och slappade lite, kollade på Svensson Svensson, de är kul.. Sedan traskade vi iväg till ida och hennes fest. Hade en riktigt rolig kväll och träffade många gamla kompisar. Helt underbart. Dansade lite och så.. härligt! Traskade hemmåt vid en 1 eller nått.. Var trött. Innan på dagen hade jag skrivit religion och svenska, har fort inte fått svar på nått av det. Men det kommer väl. ska dit på fredag och skriva om Ondskan.. Fuskar lite halft, lyssnar på ljudbok, riktigt trevligt. Läser lite också.

Japp, sedan var det lördag. Minns knappt vad som hände men jag och Robban var iaf på ridskolan och hjälpte till att bygga banan till tävlingen på söndag. Hem igen, sov lite och ställde om klockan. Upp tidigt! och upp till ridskolan igen. skulle skriva protokoll.. Kallt som satan var det! Ich!
Resten av dagen var lugn, tvättade bilen och åkte till hamnen och köpte glass.

Måndag var det Kemi lektion, roliga lektioner! Sedan åkte jag än en gång till Vara för att kolla på lägenheten, den här gången med Robban. Han gillade den och nu har jag en lägenhet! På lördag ska jag och mamma åka till Ikea och handla. kommer bli dyrt har jag en kännsla av... Men ska bli enormt skoj, har haft en liten längtan av något eget ett bra tag nu... Så är det.

Ta hand om er!

TJUGOTREDJE

Skrev religions provet imorse då. Var en fråga jg inte kunde =( Illa. Sedan vet jag inte hur det gick med svenskan, jag försökte så gott jag kunde...

Då är det snart dags att åka. ska först till Skövde och hämta Robban, köpa ett par skor och så. Sedan blir det lidköping. Äta lite förhoppningsvis och sedan fest. Mamma har lockat mitt hår så jag är typ klar =)


image36

Fick inte i mig så mycket mat förut. Han som köpte våra kor ringde och tydligen vet han inte när han kommer och hämtar resten. Smatidigt som han hämtade våra 13 så hämtade han flera stycken från Jönköping och de korna mådde tydlign jätte dåligt. Flera stycken hade de fått köra till kadaver. Känndes verkligen inte bra. Tänk om våra kor inte har det bra då vi skickat iväg dom? Täkn om de går och far illa!? Tänk om de går och tänker: jag vill tillbaka, undar om kor kan göra det. Gillar inte den tanken iaf... Men han sa att det inte var våra kor som var sjuka utan att det gck jätte bra för dem. Jag drömde ju det härom natten, om korna och att de hade det bra...

....

Jösses, jag vet inte hur jag ska göra. Var och kollade på två lägenheter och den ena kan jag faktiskt tänka mig att bo i. men så liten den var, gögst upp, vindsvåning typ, med sned tak. Mysik, ljug och svår mublerad. Tror ändå det får bli den. kan ju inte bo hos andra hela livet, någon gång måste jag ju stå på egna ben.....

......._.......

Vill han inte svara, eller kan han inte svara :S

Sitter och funderar på dethära med egen lägenhet. Finns så många fördelar men ändå nackdelar. Jag är så rädd för att bli helt ensam. Men har jag tur ska jag ju bara bo där några månader och de kommer gå rusligt fort, det vet jag ju! Och sedan får man ju försöka ta kontakt med folk. Kan ju åka både till Falköping och Lidköping utan problem en dag om jag känner för det. och Nossebro med för den delen. Va fasen, de klarar väl jag. Någongång måste jag ju. och ska jag sedan flytta till Norge så kasnke det är bra att ha bott lite själv iaf innan man flyttar så långt, för det är ju en bra bit.. så slipper man få chocken då. Eller jag vet inte. tryggaste och billigaste är ju att säga "mormor jag kommer imorn..."


Bra album, eller hyfsade då..

Tänkte tipsa om lite bra album....

  • Bo Kaspers orkester - Hund
  • Robbie Williams - Rudbox
  • Nelly Fortade - Loose
  • Dolly Parton - The Wery Best Of
  • Melodifestivalen 2007 (självklart)
  • Melody Club - Scream
  • Mando Diao - Ode T Ochrasy
  • Veronica Maggio - Vatten och bröd (hyfsad)
  • Lalfe - Prinsessor (hyfsad)
  • Mika - Life In Cartoon (me like)
  • Markoolio - Värsta Plattan Promo (haha, rolig)


.......................................................

Hujedamig, sitter verkligen och råpluggar inte religionen nu, bankar in skillnaderna på katolsk, ortodox och protestantisk tro.. Det vore likt Per och skriva en fråga där man ska redogöra för skillnaderna. Tycker det är lättare att redovisa var för sig. Jaja, det blir nog bra, ska väl inte vara för lätt heller?

Längtrar till fredag!

lägenhet?

Kanske kan jag få en lägenhet i Vara nu. De ringde från Höglunds som de hete och sa att de hade 2 lediga lägenheter i Vara. Ettor båda två. Intressant. Får se om det är nått att ha, jag och mamma ska åka och kika imorn. Japp, japp..

Annars har jag inte gjort så mycket idag, grejat runt mest. pluggat lite, ska sätta mig lite till sen. Religions prov på fredag och svenska bok redovisning och ord.. Blir nog bra. Tydligen var det inga elever på skolan på fredag. Nähä? och det var det ju inte i måndags heller så Per. Men, men, det gör ju inte mig nått..

Ska gå och se om vad mamma tänker laga för mat. hungrig. Snart kanske man måste komma på själv vad man ska laga och äta, det blir svårt!

Ta hand om er!

...........

Har ringt runt lite till hyresvärdar i Vara nu men det är knappt någon som har nått ledigt. Har två 2or lediga men då kostar det också, 3188kr/månad. Känns dyrt. För dyrt. Är en som ska ringa mig efter han kollat, hoppas de kan ha nått. Håller tummarna. Jaaja, det ser väl ut som om det blir mormor igen då..

Snart hoppas jag Linda kommer hem. Vi/hon måste rida innan kl halv 5 för då kommer Kina och raspar tänder och vaccinerar. Så då bör han ha gott. Men Linda är väl alltid på samma strålande humör så vi får väl se. Jag är fort hel slut i mina ben, de är som gele, har ingen kraft kvar känns det som, gå ner och upp för trappan räcker! Ich... kanske kan hon och Becka ta en tur till skogen, det skulle vara bra.

Ta hand om er!

__________

image34image35


Sugen på en ny telefon. Har ju en vikbar som jag haft i 1½år, inte så mycket men den har ju släppt i gängerna. Brorsans gjorde ju lika dant och sedan la den av och det får den inte göra!! Men, jag hinner säkert ändra mig. Gillar den blåa skarpt men den passar inte till mitt jobb.

NITTONDE

Jaa hurrni, tiden går. Helt otroligt fort. Är ledig denna veckan och nästa sedan börjar jag jobba heltid igen. kommer bli tufft, men det går ju åt rätt håll iaf, snart är det ljust och varmt! =) Sov dåligt inatt, kännde mig enormt ensam i och med att Robban åkte redan igår. Försov mig till kemin, men läraren var 2 min sen så det märktes aldrig. förstod vad vi gjorde idag, men det är ju som alltid, man ska kunna det då det är prov också. jaja, ska ha det 25 april och det är över en månad dit. Hujja.

Var ute en lite stund nyss också, fyllde på ensilage. Helt slut, så trött. vet inte om det är för att jag fort inte mår så bra eller för den dålig somnen inatt, antagligen är det både och... Kika lite på TV.

Ta hand om er!


natti

Sådär ja, laddar upp lite bilder för framkallning så det inte blir massa då man väl kommer att tänka på det. är ca 60 bilder nu, lagom.. tyvärr ingen kampanj och jätte billigt men jag klarar nog det ;) Ska verkligen försöka åka på kemin imorn. och sedan ska jag beställa en klipp tid, är så enormt sugen på att klippa mig! Hellst nu! :)

Gonatt!

Jaha

Lagt ut en annons på Totte igen då. Lite sorgligt men så är det. Börjar jobba 2 april ju och Linda vill inte rida eller sköta honom varje dag! Alternativet hade väl varit nån mer skötare men det är inte riktigt snällt mot Totte. Jag är så sugen på en häst som jag kan tävla, vill tävla!!!


Vill ni kika på annonsen så gör det ;) och fäll en kommentar om den.
Här är den:
http://www.annonsdirekt.se/asp/soegning/detail2.asp?annonceid=4992562




ARTONDE

Huu, fort sjuk. Börjar bli riktigt trött på detta nu. Har fort ont i ben och höfter.. Har nog haft lite feber idag med men käkat alvedon och hållt den nere.. Robben kom igår och har åkt till Skövde nu, bara hoppas han håller sig frisk. Vi har inte gjort så mycket, jag har inte orkat. Kört på Rikard lite och så. Å inte blev det nån resa til Trollhättan, men, men, får väl ta det nån annan dag.

Sitter och kollar på en film nu. Får nog börja skriva upp vilka filmer jag sett. Har blivit rätt många senaste veckan.

  • Wallander - Hemligheten
  • I Hennes Skor
  • Tjänare Kungen
  • Djävulen bär prada
  • Den Lilla Kycklingen
  • Eragon
  • Enemy of the states

Vad tycker ni man bör se? Eller har ni någon kommentar om dessa filmer?

Jag gillade Eragon men det borde komma en uppföljare, de var väl inte klart där?

Ta hand om er!


..........

Söta Nisse kom in och la sig här nu. Tuvärr får ni ingen färsk bild på honom
för han är jätte rädd för kameror. Han tror att blixten gör så att det börjar åska.
Snarkar gör han med, gammla hunden. han hör så dåligt, man kan prata med
han och han nästan går åt andra hållet för han tror det är därifrån ljudet kommer...
:( Fin är han iaf och en riktig vän.

image33

What goes around comes arounD

Kännde mig för en stund riktigt pigg och kry, tänkte i min vildaste fantasi att nu, nu sticker jag till Robban iaf. Men acck, klockan var 23.45 och ingen normal människa med lite feber, hosta sätter sig i en bil och kör fem mil då det blåser halv storm ute och regnar.. Jag har huttat också för den delen, svin stark host medicin, blev helt ur i bollen av den. och inte hjälpte den heller.. så jag fick snällt traska in till mitt rum och ner i min säng alldeles ensam. Så illa kan det bli. Robban sitter med Chrille, de snackar väl skit och ölar kan jag tänka mig. Men jag älskar honom ändå. :p

Grämer mig lite över att vi inte kom iväg till Trollhättan. Och nästa helg är fullspikad så då hinner vi knappast, det är iof på lördagen där om vi orkar gå upp efter festandet på fredagen. Kanske kanske. Skrev ju min lista till och med..

Satt och kikade på lite frisyrer här förut, försökte hitta nåt riktigt snyggt som jag skulle kunna passa i, är lite trött på mitt vildvuxna just nu, men jag vill ha luggen lite längre. Men sedan tänkte jag att det är lättast att ringa in till Elisabeht och be henne göra något kul. Litar på henne, det brukar alltid bli bra det hon gör .) Ska ringa på måndag! Eller gå dit...

Ja ni märker ju hur kul jag har det då jag är sjuk. haha, ser ju bara på vilka seriösa inlägg det leder till. haha. å en sak till, ser verkligen fram emot nästa fredag, jag hoppas verkligen den festen blir lika bra som jag hoppas! .)

IllA

Nää jag mår faktiskt inte så jädra bra. Fy bövelen

JEpP

Åå jag vet inte riktigt hur jag känner. Åker inte till Robban, har lite feber fast jag ätit alvedon. men han verkade inte direkt ledsen. inte ville han komma hit heller. hm. Börjar bli hungrig, är enormt sugen på bakpotatis och vitlökssmör, och då är det väl tur att Robban inte kommer för bakpotatis är ju inte han förtjust i. Men jag saknar honom! Har fått igång Sims ordentligt och då kan man alltid fördriva tiden lite...

SEXTONDE

Sov knappt nått inatt. Hoastade och hade allmänt ont överallt, svettades och frös om varannat. Inte värst mysigt. Hoastade så jag trodde jag skulle spy. Men hostmedicinen hjälpte lite iaf. Himla tur det. Har typ nyss kommit upp ur sängen, slappt jag vet. Hade ingen feber men ont i ryggen och ner i höfter och ben. och så hals och huvud då. Det är nästan det jobbigaste att ha ont, febern rör mig inte så mycket.

Får se när Robban slutar idag om jag ska åka till han eller hur det blir. Inte så jätte pigg och kasnke inte så bra att smitta ner dem men influensa. Men som sagt, får se vad han vill. Mamma och Pappa försöka iaf sälja sina biljetter de har till Lena Ph och Orup i Stockholm imorn, båda ligger ju deckade. Ska se om jag ska fixa nått att äta kasnke. Fast jag är inte hungrig men det är bra att försöka äta nått.

Vi hörs
Ta hand om er!

Mer

Jag kom på en till sak till min lista som jag skrev igår, Solglasögon!!

ERKäNNANDE

Hm, det dumma med att vara sjuk en hel dag så här är att man sover så länge och så mycket så man är helt enkelt inte trött nu då man borde vara det. Var nere och tog en alvedon till nyss, den som jag tog vid 6 började gå ur, kännde hur det onda i höfterna kom tillbaka och jag började frysa. Lika bra att hålla febern och det onda borta!

Låg och tänkte lite och kom fram till att jag får vara frisk på lördag då jag och Robban ♥ tänkte åka till Trollhättan. Behöver

♦ nån mysig vår tröja/kofta
♦ nåt/några roliga linnen, mina linnen är typ 1 år gamla och alla känns så slitna
♦ svarta ballerina skor, jag behöver verlkigen det, kan ju inte ha vita till svart leggins, det går bara inte
♦ ett par fina vår jeans, lite ljusare
♦ ett skärp, ett som man kan ha runt midja :p

Jag vet, låter desperat men jag känner att jag inte unnar mig nått. Visst låter det bra. Borde rensa ur linne lådan, jag använder ju inte 3/4 av vad som finns där längre....

Nä hurrni, dags att sova. Gonatt!

YeEY

image31Ditt fullständiga namn: Helen Margareta Källgård
Vart föddes du: KSS, Skövde
Ögonfärg: Blå
Hårfärg: Brunt med ljusa slingor
Längd: 1,63
Favoritfärg som äldre: Blå!
Favoritfärg som barn: Blå, alltid blå!
Din första stora kärlek: Tom
Din nuvarande kärlek: Älskade Robban!
"Barndomsbästis": Ida
Umgås ni fortfarande: Springer på varndra nångång då och då
Din bästa vän idag: Robban så klart, och så Ida
Hur gammal var du när du lärde dig gå: 1 maybe
Vad är ditt största barndomsminne: Minns inte mycket, kasnke då Rikard föddes då jag var fyra. Eller alla gånger jag red som liten, eller då jag var i laggorn tillsammans med farfar.
Vart är du uppvuxen: Karleby, Mariestad
Vilket dagis gick du på: Jag gick aldrig på dagis. Mamma hade däemot dagbarn.
Vem var din största förebild som barn: Det var väl någon äldre, haha, vet inte
Vem är din största förebild idag: Mamma!
När fick du din första kyss/av vem: Rikdiga kyss var av Rasmus, annars var det väl när man var liten.. haha
Vad vill du bli när du blir stor: veterinär
Vad får dig att bli riktigt arg: Bråk med pappa, fast det är sällan nu.
Vad gör du om ett år:  Sitter i Oslo och pluggar veterinär
Vad vill du att dina barn ska heta: Ingen aning, det dröjer många år innan jag behöver tänka på det.
Vilket instrument vill du kunna spela: hm, gitarr och piano riktigt bra
Vad har du för ringsignal på din mobil: Nån snubbe som gnäller om att jag ska svara
Vad gör du på fredag kl. 19.00:  förhoppningsvis är jag hos Robban, annars ligger jag som nu däckad i influensa

FÖRSÖK

Hm, jag försöker finna ut hur man kan fixa lite engen design på sidan. Men min engleska är kass och jag kan helt enkelt inte sånt här :(

FEMTONDE

Försökte febrilt komma in här igår kväll men det gick inte. Försökte klippa Totte igår då, men det gick inte så bra! Har aldrig någonsin sett honom så stressad. Men mamma lyckades på något sätt dra ett drag precis över såret.. Sedan skulle vi försöka komma intill så vi kunde tvätta med, men det var svårt, jätte svårt. Lyckades till slut med några tussar och så. Linda är på väg upp till honom nu och ska försöka tvätt igen. Hon skulle även rida lite. Hmm, hoppas det räcker med detta och att det inte blir värre nu bara.

Hade så ont i kropen igår, visste inte vart jag skulle ta vägen. Kunde inte ens ligga ner för jag hade så ont i höfter och ben. Hostade gjorde jag med och det gjorde så enormt ont i halsen och lungorna. Hemst! Sov till och fråb till klocken var 3, då gick jag tog host medicin m.m och sedan kunde jag sova lite bättre. Klockan ringde ju vid 7 men jag orkade inte gå upp. Hoppade helt enkelt över kemi labbet idag och tur var nog det. Då jag vaknade igen vid 11 hade jag 38.3 i feber. Mycket för att vara mig. Mm, så då läste jag lite religion och sov en stund till. Mailade dock Per precis och sa att de nog inte ville ha mig och influensan på Sötåsen imorn. Fasen, jag hade verkligen behövt skrivit de dära provet imron....

Jaja, ska se om jag hittar nån osedd film.

Ta hand om er!

FJORTONDE

Då har Kina varit här och gjort en snabb kik på Totte. Hade gjort iordning massa äppelbitar och tur var det för han gillar inte då man pillar på såret eller skvaet kasnke man ska kalla det. Stod där och man såg på Totte hur irriterad han var. Fick äpplen hela tiden. men hans ögon blev en storlek större då Kina drog bort skorpan som var upptill.. Det är svårt att förklara. Men iaf så ska vi klippa runt såret, tvätta med tvål och sedan badda med asollösning.. Kommer bli en kul stund att försöka klippa honom. Jaja. det löser sig väl. men risken var, i och med att det sitter i typ armhålan var ju att om vi inte klippte det kunde det sprida sig ännu mer.. Blir ju varmt och svettit fort på ett sånt ställe. Jaja... vi får se hur det går. Ska ha uppkik så att det inte kommer någon annanstans bara för då är det kanske inget skav....

just nu lagar jag lite mat... revben ;D mumma!

Ta hand om er!

TRETTONDE

image30


Jag säger ju det. det är vår!

Idag då. kom upp alldeles för sent igentligen, borde inte sova så länge som jag gjorde, men drömde mardörm och tyckte synd om mig själv så jag låg kvar en liten stund till. Det var en fruktansvärd dröm, ich! Sedan studade jag lite religion. ska skriva religionsprov på fredag, fredag förmiddag. Får se hur det går. Känner mig rätt lungn inför det. Har hela två dar på mig ju och det börjar fastna i huvve på mig. Och Pers prov brukar inte vara allt för krångliga. Så det ska nog gå bra.

Sedan i eftermiddag blev det lite träning med Totte. Förstår inte riktigt vad som flugit i honom. Först är han så förbaskat sur i stallet men det är ju för han fäller, ok, får ge honom lite mer B-vitamin.. eller rättare sagt börja med det igen. Men sen då, gjorde flyttningar på volten och då han gick ur dem så fattade jag galopp, tycker det är rätt bra för då har jag ett stöd (om han gjör flyttningen ordentligt) men iaf så galopperade han och helt plödligt var det som "Nää, jag orkar inte mer nu!" Så brukar han inte göra, han brukar bocka och spara bakut då han talar om att han inte orkar mer, idag var det bara Nä... nu stannar jag. Öö.. Jaja, bäst gick det för en gågn skull i höger galoppen, där gjorde han några ökningar och minskade rikitgt fint sen. men inte i vänster som han brukar vara bäst på. Men, men, det ger sig väl, han behöver lite mer kondis bara. Gav han lite betfor idag ;)

Sedan hem igen, kikade på nya Wallander. Åå jag belv så besviken! Detta var verkligen den rörigaste av dem och slutade INTE som jag ville. Huu..
Iväg sent om side till gympan iaf. Har precis kommit därifrån och duchat. ska äta nu.. sedan åka till Skövde och hämta "tanterna" som jag körde dit igår.. :p

Ta hand om er

VÅR

v?

Titta, det är vår!! (bilden är redigerad men tagen IDAG)
Det är underbart! Första riktiga vårdagen! Såg till och med en fjäril! :)

Snart kommer Robban!

Puss

TOLFTE

Jag sprang upp ur sängen som en tok imorse då klockan var halv 9. Trodde jag hade lektion kl 8.55, men då jag kom dit så var dörrarna låsta. Då gick dett upp ett litet ljus, studiedag! Varför är Linda och Rkard hemma om det inte är studiedag... japp så det kan bli. stack in till mammas kontor en stund och jobbade en halvtimma. Har ju lite jag ska göra där. Mmm.. Sedan vid 10 skulle jag hämta Maj uppe vid gamla kyrkogården men velig som jag är hittade jag inte. alltså jag vet ju hur det ser ut och så men jag hittar inte dit. haha. efter en stund hittade jag en väg som kanske kunde leda dit och som tur va gjorde den det... lite sent blev det då. Hämtade farmor och sedan bar det av till Skövde i en himla fart. de skulle vara där 35 och vi åkte från Karleby 10 över.. men de hann iaf. hoppas jag. haha.. tankterna ska åka till Åland...

Sedan åte jag fram till stan lite och kikade. Hittade äntligen ett par joggingbyxor som passade och satt skönt. Härligt. Sedan hittade jag en topp som jag tänkte ha på Idas fest den 23e :) Allt för Ida. Tyckte den var fin iaf. Kanske inte helt min stil men det är så det ska vara, tror jag kan vänja mig vid den faktiskt. Aa... Köpte en innerslang til Rikards punkerade moppe med innan jag åkte hem igen. Sitter nu här efter att ha ätit lite. Ska plugga lite religion nu tänkte jag.

ta hand om er!

ELFTE

Jaa, då var det ju rätt låt som vann igår, ätligen. Den är rikitgt riktigt bra! Och Maria Lindbergs låt också, blev så glad då hon fick så mycket röster av Svenska folket.! Aaa... så är det. Hejja The Ark!

Annars igår åkte jag och Robban till Skara och badade. riktigt mysigt badhus faktiskt. alldeles nybygt och fint med två bubbelpoler som man bara kunde växla emellan. haha. lite folk var det också. mysigt och avslappnande.

Idag åkte jag då vi vaknade och hade fått i oss lite frukost. Har ridit och ska väl städa ur bilen och lite så. Han ville inte titta på utan sitta vid sin dator tydligen. jaja, han kommer sen iaf. ska hämta han vid tåget vid 6.

ta hand om er!

HÅLLER MED!

 Men nej igen. Jag är inte alls säker på att The Ark vinner i morgon.
  Vem som gör det kan vi spekulera om tills helvetet fryser till is, djävulen köper ett par skridskor, drar på sig en suspensoar och börjar spela bandy.
  

Men det vore synd om The Ark inte tog guld.
  Då får Europa inte uppleva deras framträdande.
  Det är fortfarande ett av tidernas bästa schlagernummer.

Av Markus Larsson - Aftonbladet

NIONDE

Då har jag gjordt undersökningen jag bävade för. Det gick riktigt bra. Fick ligga där och så fick jag lungnande + smärtstillande. Fasen en sån spruta skulle man ha, fixa billig enkel fylla på en gång. Haha. planchn på väggen snurrade fast jag låg ner. mm. Men de hittade inget iaf. Kan de utesluta det som jag nu skulle få väldigt ont i magen igen. Och sköterskan och läkaren var jätte jätte trevliga. Pratade kor och hästar hela tiden, bara för att få mig tänka på annat. och lite ont gjorde det. spec en sytund, så där så man inte visste var man skulle ta vägen. Kom hem och sov i 2½ timma. skönt! Nu kommer snart Robban, har längtat efter honom denna veckan. och så har jag en talrik fiskbullar stående och vänta på mig. Försöka äta lite.

Ta hand om er!

ÅTTONDE IGEN

Nu har jag inte ätit på 6 timmar, kommer inte få göra det på hela 18 till. det enda jag får göra är dricka. typ te, saft och sånna saker. ingen fast föda! Tycker det har är rätt läskit. brukar palla det mesta annars men detta drar jag mig för, riktigt mycket! Farmor önskade mig lycka till iaf, hon har gjort det flera gånger. Tack! Hon har även givit mig en sömn tablett som jag ska ta ikväll så jag somnar. Kan inte sova då jag är hungrig juh, blir som paralyserad av hunger. Tack farmor! =)

ÅTTONDE

Hujedamig vilken grå och tråkig dag. Kom upp imorse men vad segt det var. Hade gärnet sovit en liten stund till. Iväg på Kemi lektion, gick riktigt bra idag. Skönt. Fattade liksom ;) haha. Och detta kapitlett är lite mer logiskt än det andra. Sedan åkte jag in till Mamma och hennes jobb. Ska grejja lite med deras data register. blir nog bra. ska komma ihåg glasögonen nu då vi åker tillbaka efter att ha ätit lite.

ta hand om er!

RIGHT NOW

180972-28

This is how I look like right now..
haha, förhoppningsvis blir det prima singor och lite mer vårkänsla till mig!!

SJUNDE

Fick papprena från sjukhuset idag om undersökningen på fredag, JAG VILL INTE! Själva undersökningen är väl ok, det oroar jag mig inte så mycket för men jag får inte äta mat på 24 timmar! Dricka lexermedel... FYFAN.! Kommer dö. Sedan får jag antagligen lungnande och då får jag inte köra bil på hela fredagen... Nä, detta vill jag helt enkelt inte.

SJÄTTE

Idag har det varit en lång dag. Började med en liten sovmorron. gick upp vid 9 men bara för att hämta religions boken. La mig en stund och läste den. somnade till en kvar till efter en stund. Upp och hopp. Göra mig iordning, äta en bulle och en banan. Sedan ner till sjukhuset och gyn.motagningen. Träffade en super duper barnmorska där. fick fylla i lite papper iaf så jag var frisk och sedan pratade vi lite innan hon la bedövningen i min arm. Det var bara det att den tog inte riktigt så då hon skulle sätta in staven gjorde det ONT. så jag sa väl det och hon fick ge mig mer bedövning.. så efter ett tag gick det finnemang. Åå jag kan ju inte låta bli att kolla då nån sticker på mig eller grejjar. haha. låg och såg på då hon grävde i min arm ;) Sedan fick jag ett fint förband. Skulle haft det tills imorn bitti men tatt av det. det spännde så efter jag mjölkat så då åkte det av. Måste ju duscha också snart...

Stack iväg och upp till mamma där det låg en handlingslista. Iväg till Oxen och handla. Kul att scana ;) haha. Köpte slingmedel. Fick ju vårkänslor igår så då ville jag lägg i lite nya slingor. Då jag åkte hem satt jag och tänkte på att jag borde ringa Sven på Bjertorp ang jobbet. men först ville jag disskutera med mamma om hur man ska göra då jag behöver vara ledig var torsdag förmidda nu i början men det han jag inte. Då jag stängde av bilen är hemma ringde han mig...! Alf som jobbade där förra sommaren hade kommit in och sagt att han ska ta ut sin pension nu så han kommer inte att jobba i sommar. Det vill säga att Martin hade blivit själv. Men jag ska börja jobba 2april igen. Känns bra =) Men nu kommer ju funderingarna på hur jag ska göra med boendet. Vill jag tjäna mycket pengar så vet jag ju att jag får bo hos mormor och morfar men det känns inte riktigt rätt. Jag vill ha mitt eget. Jag längtar efter det. men jag vet inte riktigt vart jag vill bo. Skara, Vara, Lidköping eller på Bjertorp? Finns ju lite olika alternativ. Mamma skulle kolla med sin jobbar kompis om hon visste nått i Skara.

Jaa, sen gick det en stund och så ringde de från sjukhuset.. snacka om att bli paff. De ringde från gaskoskopi avd. Jag hade fått en tid på fredag. Den remissen skickade de för sisådär snart ett år sen. Jaa, här går det undan, inte. var osäker på om jag skulle göra det eller inte. har ju inte haft ont i magen nu. men de kunde tydligen se om det var nått och så skulle de ta prover så OK då. Ska få papper imorn som säger vad som gäller. Får se, kasnke drar mig ur...

Sedan har jag mjölkat. inget har stämmt idag. tatt massa tid. maskinerna har trillat isär, släpp från snöret och jag vet inte vad allt. Kor brunstar så de sparkar och har sig.. men men det gick ju tillslut iaf. Käkat lite och diskuterat lite med mamma om allt. kasnke ska ta mig en dusch snart.. Sedna är det dr. house på TV. kalas! :D haha.


...Even if it brakes your heart to be just friends,
if you really care for someone,
you´ll take the hit...


ta hand om er!

TANKAR FRÅN STUDENTEN

Satt och kikade runt lite och kom att tänka på studenten. Det var nog den bästa dagen i hela mitt liv hittils. Kan inte beskriva lyckoruset då man tillslut fick öppna dörren, gå ut på trappan och SKRÅLA! "Sjung om studentens lyckliga...." B-M hade ju tjatat och tjatat på oss att lära oss den och tack! Det är självklart att man ska sjunga den då man springer ut på sin egen student! Efter det så letade jag ju upp mamma och pappa och alla runt omkring. Så många kilo blommor jag hade runt halsen den dagen, just då! Det var inte klokt. Så många som kom och grattade och men belv många gånger överaskad! Wow! Blev hissad mitt där ute, trodde verkligen jag skulle åka i backen! Jag lovar, de var nära att jag gjorde det! Hela kroppen var lycklig! Enormt lycklig! Gav Martin en kram och bara skrek "Vi klarade det! Fy fan vad vi är bra!"

image27

Ett annat mycket starkt minne som jag inte kan beskriva i ord var då Emelie, Jossi och Sanne hade smugglat med sig sina utkastar hattar och låtar från då de var utkastare året innan. de lurade ner mig och då jag kom in i rummet började de sjunga.! Jag skulle kunna hoppa upp och pussa dem på sturt men istället så börjar tårarna rinna. Den känslan går inte att beskriva. Jag kan än idag tänka på den stunden och tårarna väller upp i ögonen! Tårar av lycka!  Tack ni underbara!!! 



180972-26

Detta kort är ett av mina favorit kort. Det är hela jordbruksklassen. Kan inte beskriva i ord hur mycket jag saknar er! Det är helt otroligt. Så mycket som vi gjorde som bara var vi. Tänk, jag ångrar inte en sekund att jag börade på Sötåsen. Aldrig hade jag träffat Ida, Andreas, Martin, Tom, Simon, Daniel eller er andra!

Ta hand om er, jag saknar er! ♥

ILLA

Orkar inte tänka mer.
Orkar inte sitta imellan.
Jag är inte rätt person att prata med ang det.
Det förstår du väl?
med mina känslor.
Förstår du hur ont det gör inom mig,
för din skull, jag tycker verkligen om dig
men även så gör det ont för mig.
Jag kan inte glömma,
Jag vill nog inte glömma.
Det känns fel...

FEMTE

Nu hoppar det iväg i tiden.. I lördags förmidda ringde en förkyld Camilla och sa att de behövde hjälp med starlistor m.m inför gårdagens tävlingar. i å med att jag hade åtagit mig att vara tävlingsledare tillsammans med dem så var det bara slänga sig i bilen och åka. Fixade det riktigt bra tycker jag. fick ihop alla starter så det inte krockade och så. Sedan hem igen, käka lite med mormor och morfar och sedan iväg till Robban.

Hos honom var jag några timmar innan jag åkte vidare till Skövde och Melker. Där var det lite folk.. Kom mer sen och. rätt ok ändå. Melker brukar ju ha film kamera med sig överallt så de kollade vi lite på, inte så värst kul för dem som inte var med så mycket men jag tyckte iaf det var enormt kul att se filmen från Brommö.!! Det måste vi ju bara göra om!

Sedan hem på natten där. Det var typ minus och kom ner nått uppifrån så det var HALT! Iaf, hem och sova. kom upp lite för sent på söndagen. men Linda hade ju sagt att Totte var klar för att ta med upp till ridskolan vilket han inte var, irriterande!! Så det blev lite jäcktigt. När vi sedan kommer upp är första startande stryken oh jag får stara först. Mamma och Linda kom med Totte och helt plödsligt hade jag 10 min att lungna ner honom och rida fram på. Jaa, som bäddat för katastrof. Men, men. Det var massa knasigheter. han trasslade med höger galoppen nere i hörnet som han altid har gjort, riktigt mycket denna gången också, det gjorde att jag koncentrearade mig så hårt på att hålla honom i galopp att jag inte räknade volterna och red bara en volt där det ska vara två. Det är första gången någonsin jag rider fel!! Jaja.. börja om med högergaloppen igen och då fattade han fel och kronglade igen men då red vi iaf två varv!! Sedan var det Lindas tur och hon sopade banan med mig denna gången. Kul för henne! Så glad var hon.

Linda & Totte


Min och Kinas interna tävling slutade med att hon slog mig med 5 poäng. vänta bara tills nästa gång! :p

Idag på morgonen har jag haft kemi lektion. fick reda på provet och det var massa fel. men jag hade rätt på de svåra frågorna vilket gjorde att lärar hyste förhoppningar sa han. och nu är jag med från början!

ta hand om er!

andra

Blir helt sur på denna sidan. Den vill inte fungera då jag vill. har några bloggar som ligger opoblucerade just nu.. hm. jaja..

Var uppe på ridskolan idag. Gick gör bra att köra och så, men det tog en stund innan Totte kom ner i form. han var väldigt ostadig idag. Men han fick hoppa ett skutt och då blev han gladare. Sussi var med upp, väldigt väldigt snällt!! =)

Sedan då jag kom hem stod djurbilen här och höpp på att lasta kossorn. 13 stycken åkte idag, de var så tårarna rann. Jobbit värre. Men nu borde de snart vara nere i Skåne iaf och kommer få det bra!!

Ska till kusinerna och fira dem nu.

ta hand om er!

Blä

Urch, jag gillar inte denna dagen. Provet, besviken på mig själv. Otroligt nervös inför måndag då vi får reda på det. Fick veta att de hämtar 13 av våra kor imorn, IMORN! :'( Totte var hel knäpp idag, ville inte alls som jag, jävla häst... blir så trött på han, fick inte ens ta i högertygeln utan protester. Åå, tänk om han bara kunde tala om vad jag gör för fel...  Mamma ville inte åka till ridskolan imorn, eller hon hade kunnat om de inte hade hämtat korna. :( buhuu..
Saknar någon att prata med, saknar att kunna göra som jag vill!

två possitiva saker idag dock

  • Fick ansökningpappren till Norge. höll på att gråta på sturt, fråga inte varför. Trodde väl aldrig att jag skulle ta mig så långt. stå med ansökan i handen, det känndes bra!
  • Pratade med Sussi och hon är så snäll och följer med mig till ridskolan imorn!! Tack snälla!!! Underbart!

Mm, kommer bli en jobbig dag imorn. det är det redan. vill bara lägga mig ner och gråta. fråga inte varför, jag vet inte..... saknar folk!


första

Har äntligen skrivit det stackars kemi provet. Ni har härt en hel del om det. Fy fan säger jag bara! Iccch! Pallar inte med prov, vet inte vad det är med mig. Känndes skit. går det dåligt på detta kommer det gå dåligt på alla! Men som jag sa, nu ska vi börja på nytt och denna gången är jag med från början. Känns ändå rätt bra. Jaja, man kunde ha 27 på provet och G gränsen gick vid 11. Fatta att jag kommer vara nervös på måndag då vi ska få reda på det! Mammamia!

Gick upp till mamma efter jag gjort det, sedan traskade jag till Vero Moda, såg en snygg skjorta där igår som jag inte orkade prova då men nu verkar det som jag ska ut på fredag och då kan det ju vara kul att ha nått nytt och frächt. Men den satt inte så bra, är fruktansvärt kräsen då det gäller skjortor, oftast ser de gör bra ut frammifrån vilket denna också gjorde men vände man på sig var det som en ballong! Nej, ingen sån iaf, kikade lite till men hittade inget kul alls. Modet som är nu passar inte mig riktigt. Däremot längtar jag till sommaren då det verkar vara klänningar i alla lägen som gäller, härligt! Sånna halvlånga, vida klänningar! Passar bra! =)

Hepp, nu kasnke jag ska grejja iordning maten så den bara är att sätta på den, och kanske lägga mig lite i soffan och pusta ut.

Ta hand om er!

RSS 2.0