TRETTIONDE

Åkte till Sötåsen imorse och redovisade Ondskan. Gunilla hade gjort frågor på den så det var bara att svara på dem och åka hem igen. Fick reda på orden som jag skrev sist jag var där och hade missat ett ord men hade MVG på den redovisningen jag skrev då. Gött. Hoppas denna redvisningen gick bra med. men det känns att man blivit tre år äldre och kan lätt värdera bättre. jaja, det går nog bra. Fick uppgift av Per också idag nu då. Fasen frågade aldrig hur det gick på kristendomen provet. 

Jaja, hem igen. Stack ut med Totte en stund. Linda och Hassan var också med. Red inte så hårt för kl 3 skulle de komma och titta (de kom vid 4) En tjej på 12 år. Anna hete hon. Gör vänlig och red fint. Hon hade ju bara idit på ridskola förr och det märktes ju.. Men Anita hjälpte henne lite så gick det väl. Hoppade gjorde hon med, sken som en sol hela tiden. Tydligen hade hon bara hoppat 70 men Anita höjde och till slut var det 80. Hon slog personligt rekort på Totte som hon aldrig ridit förut. Kalas. Hennes pappa sa att hon var kär. Skulle verkligen kännas jätte jätte bra om de tog honom.! De hade tre andra hästar innan, hundar och katter. Bodde på landet med stora hagar och grusvägar. Pappan var väldigt häst intresserad och kunde en hel del. Jaja, de skulle höra av sig snart! 

Ja, sedan blev det en snabbis till stan. Var inne på Jysk, köpte gardin stång, tabletter att ha på köksbordet, grythanske och grytlapp, jätte fina!! Imorn blir det IKEA, har ju en rätt bra hum på vad jag ska köpa. Ska bli så kul!!! 

Ta hand om er! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0