27/4 - 07

Idag är det 2 år sedan gammel farmor dog, lite tråkit. Robban är på begravning för sin mormor så då känns det ännu tråkigare.

För ett år sedan tog vi studenten borta på sötåsen. Känns väldigt väldigt länge sen fast ändå som om det var igår. Minns vår resa som om det var i går och då vi sprang ut på trappan.. ojoj. Idag är det "tvåornas" tur (kommer alltid vara tvåor) Meningen att jag skulle till skövde ikväll och träffat massa folk men det verkar som om jag får vara hemma då magen strejkar. Det var väldigt länge sendan jag hade ont i den men igår kom det tillbaka.

Ta hand om er!

25/4 -07

image47

Lycka! första ridturen sen Totte åkte, känndes i magen. Men jag älskar det! och den ponnyn har stg som svävar!

24/4 -07

Oj vad trött jag är nu. har tagit upp ca 200 sementplattor som legat i gräsmattan. Ryggdödar jobb helt enkelt! men äntligen kvar och snart är det eftermiddags kaffe. Skönt det. Ikväll blir det mer pluggande intför kemi provet på torsdag och så ska jag tvätta.

Ha det bra!

22/4 - 07

Hej och hå. hinner inte riktigt med att skriva här känner jag. Jobb jobb och plugg och i lägenheten har jag fort inte skaffat internet. Illa av mig.! Har sått färdigt allt på Bjertorp nu, det känns bra! Ska bara så lite majs sen ev nästa vecka på Viken. Fi fasen, det är inte kul. Men, men.

Trivs fort i lägenheten, nästan så man längtar dit till och med, men visst är det skönt att vara hemma och slippa ensamheten. Varit med Robban idag, och försökt plugga, vilket har gått sådär, men det känns iaf bättre nu än vad det gjorde i morse. och imorn har jag 2 h lektion. en timme själv till och med.

Var på min första hopptävling igår. Var med som hästskötare med Amanda. Det tod en stund innan vi luskade ut hur det gick till och att det var omhoppning direkt osv. men det var lite kul. Hennes Rock skötte sig jätte bra, en väldigt speciell häst. Mysigt! Väldigt kul att komma ut lite. och så fick jag testa mitt nya objektiv som jag fick i födelsedags resent. Ett med riktigt soom. Kul!!

Nu ska jag sova. Upp imorn!

Ta hand om er!

14/4 -07

Puu, helg igen. Veckorna bara rusar förbi. Denna veckan fattar jag ingenting. har knappt gjort nått känns det som men börjar man tänka efter så har vi sått en hel del och pysslat med massa. Bara som igår var det jobb 12 h. Men det känns ju inte. Trivs helt enkelt väldigt bra.

Saknar Totte. Mamma hade pratat med pappan i familjen och Totte hade tydligen varit hel jävlig. Testat nått fruktansvärt. Men hon hade väl vunnit till slut och i år skulle de iväg på första hoppträningen. Håller tummarna för henne måste jag säga!! Själv ska jag på hopptävling nästa helg, de ni. Nä men ska förlja med Amanda och hjälpa lite bara.. inte så allvarligt :p Kul att komma ut lite

nu håller vi tummarna för att Per kan få ledigt imorn bitti och vill följa med till skövde! Rock-a-billy!!

Ta hand om er!


10/4 - 07

Sitter på biblioteket i Vara just nu. Man kunde bara gå in och låna den datorn som var ledig, mycket trevligt. Iaf bra tills jag fixat eget bredband, eller nåt. Jobbat idag då. Tack vare regnet som kom så gick det inte så så idag har jag krattat pinnar. oerhört roligt, not. Men det syns vad man gör coh tack vare det så gör man det. Blir nog samma sak imorn verkar det som. Men dagen har gått otroligt fort så det är bra det. Ska snart gå till Ica och köpa nått till mat och sedan ska jag börja plugga kemi igen. har prov den 25e och det närmar sig fort!! Verkligen dags att börja. som tur är är dessa kapitel lättare än de andra. jaja, det ska nog gå, det måste gå. Har ju sickat in ansökningen till Norge och måste ju komplitera med kemin sen. :)

Ta hand om er!

missing

image46

saknar honom.!

The life

Ligger här och tänker en hel del på Totte. Undrar vad han tänker om oss eller om han redan glömt oss. Är så enormt stolt över honom att han skötte sig på vägen ner, det går inte att förklara. Men jag kan inte se honom framför mig nu, där nere. Jag drömde att han och Spirit sprang som galningar i hagen inatt och sa högt "det är ingen som vill ha honom". Men det var det ju. Hoppas han vet att vi tänker på honom och älskar honom fast vi skickade iväg honom till en främmande plats med främmande människor. Åå vad jag saknar honom!

8/4 -07

Har varit nere hos Robban sen igår nu. Slappat, kollat på film och så var vi ute och käkade igår. Vi var nog de enda som käkade ute igår, haha, var på Kina resturangen i Lidköping och det var inte en kotte till där.. Vi var alldeles själva. Lite knäppt. Men god mat var det iaf.

Idag åkte vi en sväng till Vara, Robban har ju inte sett hur lägenhenten blev då den blav klar. Sedan fick jag ta tåget hem och ska nu upp till ridskolan. Ban byggnad och iordningställande av seketariat. Imorn är det tävling!!

Ta hand om er!

Långfredag

Då var man häst lös. Är en konstig känsla. Red honom tidigt i morse runt Lillegårn, gick så fint så. Hade ingen lust eller ork att göra nått så jag lät honom strosa, travade lite och tog en mysig galopp. Sedan red jag lite i paddocken och hoppade några skutt. Bara var med honom. Grejade och borstade tills de kom. Satt och myste med honom då de körde upp med transporten och då brast det. Kunde verkligen inte hålla tillbaka tårarna då. Lite tragiskt att stor tjuta då de kom.. Grejade lite, skrev papper och så. Anna höll i honom hela tiden, hon sken som en sol och sa 1000 gånger hur fin han var. Sedan ville han inte gå in i transporten så vi lastade innifrån och då gick han raka spåret. Då brast det igen. Men, men... De ringde nyss och sa att allt hade gått bra och att han nu gick i hagen nere hos dem. Skönt att veta!! Älskade Totte.... Han kommer få det så bra! Var bara 4 mil ifrån Vara, kan åka dit nån dag.

Ta hand om er!

..

Ögonen är svullna

Påsk..

Å vilken påsk sen. Imorgon kommer Anna och hennes familj och hämtar Totte. Så fort tankarna går åt dret hållet rinner tårarna. Kan bara inte göra nått åt det! Han har varit här i lite över 5 år och tankan på att inte gå dit upp och rida är hemsk. Får väl ta vilddjuret Spirit då abstinensen sätter in, då är jag snart avvand. Men jag tror Totte kommer få det grymt bra. De var som gjorda för varandra de två och hon kommer att få mykcet hjälp. Hoppas bara hon kan visa att hon bestämmer fort så det inte blir massa trassel. Men det kommer gå så bra så. Mamma och Anita har övat på att köra honom själv, så det ska väl inte vara några problem. Har ju varit lite trassel med vet. besiktningen också. Han haltade ju i tisdags men inte idag.. men, men, nu är han "frisk". Älskade Totte.

Annars har det varit en veckan full med jobb. Mycket jobb. man blir trött då man inte gjort nått sånt på flera månader. men jag trr jag var ännu tröttare förra året då jag började.

Nu kom Linda med maten!

Jobb

Sitter på jobbet. där är lunch. Är så enormt skönt att vara tillbaka. Igår känndes det som om man bara varit borta en vecka härifrån och idag känns det som man alltid varit här.... Inte mycket skrivet här men ha det bra!!

Ta hand om er!!

RSS 2.0