29/6 -07

image55


är nere på kusten som sagt. Idag var det Ullared som gällde. Äntligen.. hittade lite vad jag ville ha bla en jacka (som jag inte behövde igentligen men...) jeans, plattång som jag ville och lite så. fyra toppar, härliga toppar, gillar dem verkligen. Och så var jag inne på netonnet och köpte mig en TV. Hujedamig, 7000 bara puts väck.. jaja, behövde ju en tv och varför slösa om man ändå måste köpa en? Skillde 1000:- på en 26" och på en 20". Men, men, lönen försvann fort ;)

Just nu regnar det faktiskt, lite trist men det verkar väl som om solen skulle visa sig imorn och på söndag. Vore väldigt skönt.

Ta hand om er!

image56

28/6 -07

Sitter nere på Apelvikens camping i Varberg. De duktiga pojkarna här har gjort så att det finns 2 stationer med trådlöst och lyckligtvis nog hamnade vi i det området :D mycket trevigt. Men tyvärr lämnade ju jag min dator hemma för jag tänkte att det kommer jag inte behöva ändå men nu ångrar jag mig nästan. Men syrran är ju duktigt så.. :)

Jaja, vi har haft ett hälsike med att få upp förtältet, det blåser här!! Imorn blir det Ullared!! YES! Ska blir bra, ska skriva lista nu ikväll så jag vet vad jag ska ha, annars kan det bli så himmla mycket onödigt! Jaja, ska umgås.. imorn ska jag lägga in en bild! :D

Ta hand om er!

23/6 -07

Huu, sitter hemma. Rätt lugnt och skönt. men lite trist med, känner för att göra nått kul just nu, men jag vet inte vad.. Robban är me Chrille.. Försökte få tag på Em men det gick inte, ska testa att ringa henne igen..

Gårdagen var mycket kul. Tänk att det inte regnade då de reste midsommarstången, inte ens i år!! Ruser varenda gång de gör det.. Sedan bar det av till Essunga och Rasmus och Anna, mycket trevligt.. :) ;)

Ta hand om er!

Midsommar

image54

17/6 -07

image53

Tack för en fin kväll tjejer! Tycker verkligen om er!!


Hade en hyfsat trevlig kväll igår då vi var iväg till skövde och firade Pillans 20-års dag. Var på Vatra, aldrig varit där förut, musiken var inte rikitgt min smak men man blir alltid lite sugen på att dansa. Sen var det underbart snälla kilalr som körde mig hem, slapp bussen och cykeln i regnet. (fasen ja, måste gå och hämta den)

Annars rullar veckorna bara på, nästa vecka är det redan midsommar och sen blir det borgeby och förhoppningsvis lite semester. Mamma och pappa prata ju om varberg då borgeby va så det blir kalas. Gör som i fjol, hoppar av på vägen.. :) Har kört klart vallförsöken på jobbet med, det är skönt. Nu blir det någre lediga veckor innan andra skörden drar igån! Kanske vi kan hinna ikapp med lite annar som behövs göras.. kanske. Ska försöka så vall försöken för -08 i veckan också ..

Och glöm inte att gratta Andreas han fyller 20 idag, hurra hurra!! 

Ta hand om er! Kram Kalas 

3/6 -07 sol!

image52

Så duktig jag har varit idag. Tvättat bilen och vaxat motorhuv och koffert. Känns riktigt bra, bara resten av bilen kvar då.. men man ska hinna med allt annat också. Har pluggat idag annars. Gått hyfsat, fått nåsånär klämm på lite iaf. Väldigt mycket att hålla reda på. Men, men.

Annars är det mycket jobb just nu, övertid varenda dag veckan som gick men imorgon kommer vi få en till som ska jobba på försöken, det känns faktiskt som det behövs nu, innan har det inte gjort det. Men det är mycket gräs försök att köra det är bara inse det. Körde i bröt förra vecka med, men det löste sig.. Dumma mig! Har kommit igång att rida lite också, hos Robbans faster Evas granne. (mycket där) hon har 8 hästar, men som tur är bara 3 igång. Red hennes stora häst första gångne jag var där och det var skillnad, väldigt mycket att rida, fick henne inte under mig rikitgt i avbrott och så. Andra gången jag var där red jag en C-ponny på 6 år som inte är mycket riden. Det är den jag ska få rida mest nu då =) ska bli kul och se om jag kan lära den nåt. Japp, mer kemi! Prov på torsdag, håll tummarna!!

Jo en sak till, drömmde inatt, vill inte drömma de drömmarna och då jag vaknade tänkte jag bara "sluta tänka på honom, sluta tänka!!!!" Men jag vet inte hur man gör.... Någon som kan berätta för mig.?

Ta hand om er!

RSS 2.0