Hur kan fem år gå så fort?

Ibland är det svårt att fatta hur fort tiden går. Idag har treorna på Sötåsen tagit studenten och för 5, FEM, år sedan var det våran klass sprang ut på trappan till Gulan. Hur är detta möjligt? Hur kan det vara så längesedan? Ja, jösses. Om en månad är det dags ingen, inte för att den avslutningen kommer bli med samma pompa och ståt men skolan är trods allt slut... Några år äldre kan man ju i alla fall tänka att man är, lite klockare också kanske.  


Reklam ska det vara!

Idag "blev" jag agrotekniker... Examinationen lyckades och jag är godkänd. (samma dag som min kusin blev diplomerad hästsöktare!) Är iaf helt urladdad efter presentationen. Är tur man inte gör detta varje dag...

Hann iaf in till Norlanders en sväng för att diskutera mitt abonemang som snart går ut samt köpa ett linne till min reklamkampanj ;) Har nu gjort det första reklamlinnet!


Nervositet

Som ett slag från ingenstans kom nervositeten inför morgon dagens examination. Har nu pluggat på det en stun, skrivit mina stödord och hoppas på det bästa. Ska läsa igenom alla de positiva kommentarerna jag fick efter förra redovisninge innan det är dags att åka imorgon.

Igår gjorde vi två bra rundor på dansgolvet, tjoho. Se våran semi här: http://youtu.be/cck131-DmJw. Våran A-semi som vi tog oss till. Just nu känns det lite tråkigt att det var sista tävlingen för teminen, men vi ska påt igen till hösten =)

Porträtt Emelie

Svartvitt är inte bara svartvitt....


Canon EOS 550D, Canon 50 f/1,8, 50mm 1,8 ISO100 1/200


I fredags fotade jag Emelie, vi hade en super mysig kväll i hagen även om det fanns lite kryp o flugor ;) Tog mig frigheten att göra några bilder svartvita. Vet fort inte vad jag själv tycker om dem... Gillar den sista bäst iaf.

 

 


Vårstil!

Nu är den nya designen klar. Hoppas den ser ok ut på alla datorer. Denna veckan har jag varit många dagar i Vara, tre närmare bestämt och imorgon är det påsk så jag tog en dag påsklov, typ. Sitter och filar på rapporten trods allt. Bara en vecka kvar nu sedan är det åter tillbaka till skolan. Nästa vecka ska vi ha examination vilket känns lite nervöst men förra veckan fick vi träna och jag fick bra kritik från klasskompisarna så det känns ok, lite att tänka på vilket är skönt att veta innan man står där framför främmande människor.

I helgen var det även kalas som gällde, min 24-års dag firades. Fick så enormt många Grattis -tack alla ni! Av A fick jag ett objektiv Canon 50 f/1,8. Åå vad glad jag blev. Har fotat massa de senaste dagarna. Igår avslutade vi en dålig dag med mat i hemnen och mycket fotande, kika på resultatet:Canon EOS 550D Canon 50 f/1,8
Klicka på bilden för att se den större.I eftermiddag blir det en sväng till stan och sedan en lång promenad för hoppningsvis.
Trevlig påsk!

 


Vårvarma vindar

Efter att ha svurit över detta förbaskade internett i flera dagar, ja ända sedan i onsdags fick vi igång det nu ikväll. Skönt eftersom det mobila vi har använt undertiden inte fungerat något vidare bra... Dock har det inte spelat så stor roll eftersom hela helgen har vi spenderat ute och grejjat i trädgården. Jag har fått ordning på mina drivbänkar o de står nu med hästgödsel i och förhoppningsvis brinner.. Jag hoppas kunna odla i dem till helgen som kommer. Vi har också vårstädat bilarna, bytt däck på dem, planterat lite blommor osv.En toppen helg helt enkelt..

Idag var det åter dags att fara till Vara och min rapport jag pysslar med håller på o bli väldigt stor men också väldigr lärorik. Jag hoppas jag hinner prata med lite lantbrukare också. Satt för övrigt fast med tåget mellan Österäng och Äskekärr idag, toppen, verkligen. 30min stod vi nog stilla, så nära Lugnås där A väntade eftersom vi skulle till Götene o träna. Tillslut fick vi åka tillbaka till Österäng och A kom dit istället. Vi hann inte till träningen men vad gjorde det, vi hann dansa iaf!

Allt som var dött väcks till liv.

Jag älskar denna årstiden. Som Ted Gärdestad sjunger: Utanför fönstret slår våren ut. Marken blir grön igen.
Allt som var dött, väcks till liv, det kan också vi.

På bara några dagar har vetefälten blivit gröna, de utstrålar liv. Lökarna i rabatten, som tulpaner och påskliljor växer så det knakar, man kan nästan se det om man stannar till och tittar på dem. Solen värmer, hur underbart är inte det? Snart är hela världen (iaf min värld just här) grön igen -underbart!

 


Plura

Jag har inte haft så mycket för Plura, kasnke för att jag inte vet så mycket om honom men detta sa han radio alldeles nyss. Tänk på den!


april, april...

Blev ni lurade?
Inte jag heller.
Men bäst var ATL´s försök tycker jag. Spaden som med hjälp av batteri blev varm och kunde användas till tjälad mark. Från Tjälmarks ATL. jaja, roligt ska man ha ibland.

Fortsätter knöla med falltal, proteinhalt och rymdvikt. Dock har de flesta frågetecken rett ut och jag tror faktisk jag har koll på vad falltal och protein i vete är nu. Toppen. Snart dags att höra med lantbrukare om hur man ska göra, enligt dom.

Dagarna rullar rysligt fort annars. I lördags var vi och hälsade på underbara Therese och Anders på deras gård. Roligt var det. Blev kvar till kvällen. Det tråkiga beskedet kom dock i måndags då hon talade om att Maya hade fått somna in. Innan jag öppnade sms´et visste jag vad som stod :( Men det är ju våran största möjlighet att hjälpa dem, så de inte behöver lida.


Morgonpigg spinningcykel?

Klockan är inte ens 11 och jag har hunnit med 45min spinning, frukost 2gånger och en tur till apoteket. Så jäkla nöjd att jag kom iväg imorse, dock är jag helt slut i kroppen, men pigg i knoppen. Nu tänkte jag ta ett tag i brödvetets protein, falltal och rymdvikt igen. Hoppas på bättre flyt idag.

RSS 2.0