Midsommar helgen

En hel vecka har gått sedan jag skrev sist, men jag har en bra ursäkt: inget internett på veckorna. Mormor och morfar är inte moderna i den grad och jag har inte skaffat något mobilt för sju veckor. Får helt enkelt klara mig som det är :) Ägnar istället kvällarna åt konstiga tv program, kortspel och korsord.. Dagrna på Logården har gått åt till att räkna ogräs. Ja, man får ju vara ute iaf. Imorgon blir det nog det samma. De hotas ju med 30 graders värme också, får skaffa mig en solhatt annars lär jag få snesting av att ligga ute. En stor vatenflaska är nog inte fel heller.

Midsommar helgen har varit toppen. Den började med lunch hos mamma och pappa i fredags där det blev sill och nubbe. Sedan den traditionsenliga midsommarstångs resningen i byn. På kvällen kom våra underbara kompisar och vi hade en riktigt trevlig kväll. Grillde, åt cheskake och spelade spel. En liten chansning var det ju då vi blandade ihop folk som inte hade träffats förut men jag tror bestämmt alla hade det kul. Igår slappade vi och på kvällen bar det av till Rasmus innan vi for vidare till Olstorp. Där var vi inte själva.. ca 2500 pers även i år vilket var riktigt trångt!!! Vi åkte rätt tidigt eftersom det knappt gick att prata, röra sig och ännu mindre dansa.

Nu ligger jag ute i solen och ska så göra ett tag var tanken :) Ska försöka få upp lite kort också.

sönadegen är snart slut

Idag har jag packat. Egentligen är det ju inte så mycket som behövs då jag bara ska vara borta 4 dagar nu första veckan men det har ändå tagit hela dagen och jag är inte säker på att jag är färdig än. Men lite kläder har kommit ut till bilden och resten får jag väl ha glömt då. Ska nog klara mig ändå. Känns lite konstigt, mormor frågade hur jag kände mig som luffare och det var en bra beskrivning på hur jag känner mig. Lite ute på luffen med min väska där allt jag behöver ska få plats.

En sak till har jag iaf gjort idag, det är cheeskake till midsommar :) Planerigen är så gott som klar till fredag vilket känns riktigt bra, verkar som vi även kommer ha vädret med oss.

Jag och A tog även en sväng till hamen för att klämma i oss en glass och ikväll blev det grillat igen, kan ju inte missa en så fin kväll.

Nu blir det film och förhoppningsvis god sömn inatt.

En för mycket

Igår kväll då jag och A grillade pratade kossorna lite. Så efter maten gick vi en sväng i hagen där det ska gå 5 sinkor och hittade fyra sinkor, en nybliven mamma och en liten kalv. Trevlig överaskning för oss, mindre trevlig för ägaren till korna som bara suckade och hämtade mamman och kalven i morse först.


Torsdag

Hoppsan vad dagarna försvinner. Denna veckan har gått grymt fort, bara en dag kvar att jobba hemma och sedan bär det av till Grästorp på måndag. Knstigt men det ska bli väldigt kul och herregud, det är ju bara 7 veckor. (sedan är sommaren slut...) Jag och pappa hr målat denna veckan, mycket. Brännde mig igår igen, ovanför stövel kanten men nedanför shortsen, ja ni kan ju gissa hur det ser ut med 1½ dm solbränn på benen... Haha. Igår och idag har vi kört höselage, igår rullades vändtegarna och idag har jag slått en hel del, hela dagen. Rtt trött i huvudet nu! Körde över en räv :( Det var inget roligt och jag fick ringa in brorsan till att plocka bort den från strängen, pallade inte det. Lite stressande. Men annars har det gått bra.

Nästa vecka är det midsommar <3, då kommer många härliga personer. Innan dess ska jag baka cheescake (lovade Em ;) ) Denna gången blir det en jordgubbscheescake på kladdkakebotten. Den är smaskens!! 

Over and out. 


EmelieFör ett tag sedan tog jag kort på min fina kompis Emelie. Tror inte att jag visade några av dessa kort. tyvärr hade jag inte fått min reflexskärm då och skuggorna finns lite överallt. Får göra ett nytt försök med den någon dag. :) Hon använde iaf bilden ner til vänster som header på sin blogg.


Em lånade också kameran och knäppte några bilder på mig
Visar bara en


Rikards student


Student

Idag är det en stor dag, iaf då man är storasyster till lillebror som tar studenten. Nu är snart hela syskonskaran vuxna. Jag körde honom till Lugnås imorse där de samlades 4 killar och fick skjuts i en Cadillac -60 till skolan. Stiliga som attan var de, tyvärr inte så medgörliga då jag skulle ta massa kort men några fick jag.

Ska pyssla och hjälpa mamma innan han springer ut vid 4.
Mors

Bilder i helgen!

Oj vad jag har fotat denna helgen. Massa massa kort på hästar och deras ryttare som flygit över hinder. Kul har det varit och min rygg/axlar har fått en ordentlig omgång av solen. Tur att jag har smort redigt!

Tänkte visa två av mina favoritbilder på kusinerna:


  
  


Imorgon börjar jag jobba med pappa. Gött att äntligen få inte lite pengar!!

 

 

   


Depp

Jag känner mig lite tagen av stunden. Har nog inte fattat att sommarlovet har kommit och att man ska vara vuxen nog att ge sig ut och jobba igen. Det är ju så enkelt att gå i skolan (för det mesta)

Jag känner att jag inte har uppskattat människorna omkring mig, nu helt plödsligt då många försvinner, vissa slutar helt och andra träffar man inte på 10veckor kommer man på hur lite jag talar om för folk att jag uppskattar dem, tycker om att ha dem som klasskompisar och att de faktiskt har kommit mig nära.

Imorgon ska jag åka till skara på avslutning och riktigt ta till mig att sommaren har kommir och visa tvåorna uppskattning!

Sommarlov!

Denna veckan har inte varit som alla andra veckor. Denna veckan slutar vi skolan.

I måndags åkte vi på studiebesök på Bjertorp och var där hela dagen. Stod ute och kollade på demo ruto, vall försöken och körde lite med gps. När jag väl kom hem igen var min näsa pionröd och då hade solen inte ens skinit hela dagen. Jösses vad man är känslig. Det var en trevlig dag och man får vara glad varje gång man får vara ute just nu.

Igår var sista skoldagen. Då var det föreläsningar men jag tror min skalle var inställd på sommarlov för det var så svårt att sitta still! Solen sken och det var riktigt toppen väder ute. Inte vill man väl sitta inne då? Som tur var höll vi inte på längre än till 2. Tog en fika efteråt ihop med lite trevligt folk innan vi begav oss till mormor och morfar (där det blev lite mer fika) Vi gjorde oss iordning och mötte upp resten av festgänget kl 6 i Grästorp.

Meningen var en avslutningsfest där vi ettor skulle sparka ut tvåorna. Tyvärr kom det inte så mycket tvåor vilket var en liten miss. I Grästorp hade de bokat spökhuset. Haha, såhär i efterhand är det skrattretande hur uppstressad man blir och hur mycket man trissar upp varandra. Vi satt där på bänkarna och småfnittrade mest hela tiden innan det var dags att en och en gå en lite tur och bli riktigt skrämda. Jag och Petra gick ihop. Då alla hade kommit tillbaka begav vi oss till Tobias i Floo för att grilla och kvällen bjöd på jummet väder och mycket skratt. Tackvare underbara Therese kom vi hem på natten runt halv 2. Skönt att få gå och lägga sig i sin egna säng.

Känns inte som en onsdag idag. Ligger ute i solen och bara gottae. Ska göra det en stund till iaf. Ikväll blir det fältvandring, inte helt fel.


RSS 2.0