Nystädat o bakpotatis :)

Det sprider sig en härlig doft i vårat lilla hus just nu. Det är en blandning av nystädat, rengöringmedel och bakpotatis som är i ugnen. 3h tog det och nu skiner de flesta rummen vilket är sååå skönt! Vet inte när det var så välstädat här som det är nu sist.

Kristina bjöd på lunch idag så vi tog bilen och for till Skövde innan dess. A skulle ha batteri till sin leksak och jag var ännu en gång på MediaMarkt och "kännde" på kameror. Är så sugen på att köpa en ny nu! Hann även en runda på Maxi och jag hittade en kul topp, givetvis lila, som blir bra att dansa i. Kul med lite nytt. Rea dessutom! Lunchen var god och mycket trevlig. Imorogn går vi in på veckan då det är mycket att göra. 2 uppgifter som ska in senast fredag, två dansträningar, en danstävling och hela veckan avslutas med Blender i Parken Götene på söndag. En mycket bra avslutning på veckan!

Kommentarer
Postat av: Therese

Vilken dag var det danstävling? Jag kanske kommer hem tidigt på söndagen... Ja, de ha vart mycket med det ev gårdsköpet, mn nu börja många bitar falla på plats. Bara att skicka intresseanmälan o hålla tummarna. Kraaaaam

2010-10-26 @ 22:29:16
URL: http://cayha.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0