Kemi / Biologi stud?

Ja jisses vilken dag, har hållt på från 8 till 15 med kemi och biologi. Han har gått igenom hela A kusren i kemi känns det som på dessa timmar och jag säger bara tack och lov att jag har läsa detta en gång för annars hade det varit döden. tycker lite synd om dem som missade kemi kurserna på gymnasiet om jag ska vara ärlig. Men mina små kunskaper sitter och det han säger finns någonstans i bakhuvudet, frågan är om jag lär mig mer än det jag kan då det går så fort, kommer vl ha glömt allt nytt och påminnande snart igen. Längtar åter igen till mjölkkursen drar igång ;)

Obehaglig känsla av att ligga och köra bil idag. var inte alls kul. olycka utanför Lundsbrunn på E20, vi körde en annan väg runt imorse. Kommer och ska svänga in då är det en olycka längre fram mot infaren till uddetorp + att det hade varit en bortåt Tidaholm som Malin berättade om. Verkligen olustigt att sätta sig i bilen sen och köra hem, spec efter en sådann lång dag och med ett trött huvud, men här sitter jag, hemma.

Ikväll planeras det resutrang besök =) A verkar tycka det var länge sedan och visst, lite grillspett med goda såser på Rhodos eller Friterat fläskkött på Grottan låter riktigt gott i mina öron! men först ska jag göra skäl för maten, dags att riva i trädgården!

Kommentarer
Postat av: sandra

tror den hette spectra eller nått, vi ladda ner den..ska kika vad den heter. och nu ska jag testa att ändra på bloggen...håll tummen!!

2009-09-19 @ 20:58:04
Postat av: sandra

Det funkade!!! tack för hjälpen!! och stilen heter scriptina. Kramar

2009-09-19 @ 21:05:17
Postat av: danni

kommenterar säkert fel nu, men Daniella blir jättebra :)

2009-09-20 @ 09:44:49
URL: http://psycological.blogg.se/
Postat av: Siriporn

Hej:) allt väl med dig idag?



Kram

2009-09-20 @ 16:15:23
URL: http://ssschhh.blogg.se/
Postat av: danni

ja det kan du skriva :)

2009-09-20 @ 18:31:05
URL: http://psycological.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0