29/8 -07

Jag kom ifrån soffan ett tag, så skönt! Åkte till A och sedan vidare till Skövde och spelade lite biljard. Jätte länge sen jag gjorde det, var nog då jag gick på fritids om man inte räknar med de två gångerna på skolan och de tycler inte jag att man ska göra ;) Väldigt trevligt iaf men kanske inte det bästa att göra med en ond rygg fast å andra sodan fick jag mjukat upp musklerna lite och det kan väl heller inte skada. Såg på Eragon sen med.. Förbaskat söt drake de där.. :)

Sven ringde förut men jag hann inte svara. Han påstod att de saknade mig på jobbet, det värmde faktiskt. Får ringa honom imorn!

image70


Föresten, detta är vad jag fördriver min tid med då jag ligger i soffan utan film: (akta er, det är som ett gift)
http://www.arvingarna.nu/diamanter/multitaskingtest.htm


vilken dag?

Jag vet inte ens vilken veckodag det är idag, ännu mindre vilket datum. Allt bara flyter ihop. Vaknar på morgonen, tar medicin, går och lägger mig igen och sover till lunch. Sen ska man vara trevlig i nån timma sen somnar jag igen. Helt sjukt vad många timmar jag har sovit denna vecka. Men visst är det onsdag idag? m två dar måste min rygg vara bra, inte vill jag missa Blender i Sandhem. Men det är nog bara att vara vuxen och inse att det kommer nog inte vara bra till dess och frågar är då om man ska in till doktorn igen och få ett sjukintyg för jag tänker inte åka och jobba om jag fort har ont. Vill verkligen ha min rygg kvar. Men nästa helg ska vi åka till Falun. Haha, ja ända till Falun för att dansa, vet det låter lite desperat men det ska bli kul. Vi var massa från stan som skulle åka och så ska vi bo på vandrarhem och så. Det ska bli kul och då måste ju ryggen vara bra!

Det är så tomt här hemma nu. Ingen som möter en i dörren, ingen som ligger under bordet och snarkar, ingen som skäller då lastmaskin går igårn, ingen alls... Åå vad jag saknar honom! Katten är också lite fundersam, han går runt och jamar utan att förstå varför verkar det som :(

Jaja, ska försöka fördriva ännu en dag då. Börjar tröttna på att vara fast här hemma. blä. Kom hit och roa mig...

Ta hand om er

Missing all ready

image42

Im gonna miss him!! But it is for his own good. 

26/8 -07

Söndag igen då och jag sitter och blegar på friidrott. allt jag orkar med idag. Min rygg är totalt kass!! Får ng vara hemma imorn och försöka gå till en läkare. Känns ju inte för bra då det är lite mycket att göra på jobbet :/ men vad ska jag göra? Kan ju inte gå sånhär...

Igår var kusin Becca och tävlade. Roligt att vara med och peppa lite och det gick jätte bra så samanlagt ligger hon på en andra plats inför dagens avgörande terräng hoppning som är ikväll.

                                         

Jonny blev väldigt glad för sina paket igår. Fick en ballongfärd över mariestad. Avis på honom. Men det ska jag nog också hinna göra nångång i livet.

Ta hand om er!

25/7 -07

Helg igen. Denna helgen var efterlängtat. Jobbade i söndags och har jobbat över flera timmar veranda dag förutom torsdag. Mycket jobb och jag har haft jätte ont i ryggen. men å andra sidan har vi fått tröskat all korn och havre. Bara vårvete och raps kvar. Sen är det bara börja så igen, sådde höst rapsen igår.. var klar vid 7 och vid 8 skulle Anton, Johan och Sandra komma så då var det bara att stressa hem. Fast jag hann ju ;) Åkte sedan till Magra och dansade till Whalströms. Var bra, men vad ont i ryggen jag har! Inte bra!

I torsdags fick jag iaf en ledig kväll och så var jag och red. Så skönt att tänka på nåt annat! :)


                                        


Idag ska vi fira Jonny som fyller 60. just det skulle ju slå in hans paket. Senare i eftermiddag ska jag köra kusin Becca till ridskolan då han ska tävla. Roligt :) länge sen jag var på tävlin nu. nästa helg ska vi ju ha egna tävlingar så då lär jag ju få vara där hela dagen och sen drar det igång..

Lars Winnerbäck är bra. Hans nya ihop med miss Lii. men svenskar är ju knasiga som gillar det vemod, fast på nåt sätt är det vad man lyssnar på.

Ta hand om er!

18/8 -07

Idag är jag på rätt bra humör. Kan jävlas med pappa utan att han blir sur, har varit på stan med syrran utan att hon tjötat örona av mig, mamma lagade fisk till lunch och ikväll är det dans. Inte helt fel. Hoppas det blir bra ikväll med. Joddla med siv, har aldrig hört dem men och sen spelar Perikles, inte hört dem heller men det går väl att dansa till iaf.

Tänker på resa, vill verkligen. vill inte åka själv bara. Funderar på om han menar allvar då han säger att han också vill. Jag kan inte läsa honom och bedömma det. Blir lite irriterad på det. Han pratar inte om det heller om inte jag säger nåt. Hm... Allt är nog bara prat. Får nog se mig om och se om nån annan vill följa med, men det är inte så lätt. Någon som vill resa jorden runt med mig under några månader? Ööö... Hm

Hepp, nu får jag inte sitta här längre. Jobb som kallar.

Ta hand om er!

17/8 -07

Dagarna går. I veckan har vi tröskat av all vete. Körde länge i tisdags kväll och ändå blev vi inte klara. Ville kört klart på kvällen för då klockan var 10 var vh fortfarande låg, men som tur var hann vi klart på onsdag morgon innan det började regna. Fint att börja trska kl 8 på morron och vh låg på 18% som högst.

Annars har det regnat lite lagom nästan varje dag i veckan. Så trökit. Så det har väl varit rätt lugnt. Har ridit två dar i denna veckan, skönt. Igår var vi i skogen en sväng, lät Grålle galoppera uppför backen på Benders travbana, full fort. Så härligt. Fort gick det. Han gick rikitgt fint till å med, sökte sig neråt. Trevligt. Har ju inte hunnit med honom så mycket som jag velat bara.

Japp, nu är det helg igen iaf, imorn blir det dans! Längtar!! Anton kommer hit om en stund och kikar på film, kasnke får dansa lite då med, haha.. nja.

Ta hand om er!

11/8 -07

Då sitter man framför datorn igen och försöker fördriva lite tid. Segt idag, har inte alls kommit igång och vet inte vad jag ska göra alls. Det var visst kaneval i falköping idag men jag vet inte om det är nått att ha. Vore väldigt kul att åka och hälsa på systrarna Iversen men jag orkar inte. Var inte hemma förän 3 inatt, var i Sandhem och dansade. Riktigt roligt var det. Ok bandet var inte det bästa jag dasat till och så men det var verkligen ett jätte fint ställe :)

Idag blev den en fika hos farmor i förmiddags och sen har det inte hänt nåt. Skulle läsa lite men somnade visst istället. Typist. I veckan har vi tröskat en del, körde länge både månda, tisdag och torsdag. Skönt att vara igång :)

Vet inte vart dagarna tar vägen rikigt, jag börjar bli lite rastlös, inte bara nu på helgen utan hela tiden, vill verkligen göra nåt med mitt liv. Jag vill verkligen göra den där resan men fan, måste bara våga.

Jaja, nu ska jag gå och roa nån annan.

Ta hand om er!


5/3 -07

Helgerna går så fort. Snart är söndagen också slut och då drar det igång med en ny vecka. Kommer nog ble en vecka med massa jobb men det gör ju inget, går tiden fort :) och tröska är kul.

Igår blev den en rolig dag med. Var och badade, första gången på hela sommaren jag badade i sjön. haha, nästan lite illa. Men det var rätt skönt. Anton och Jonatan var med. Sen var det bara att rusa hem och äta innan vi drog och spelade minigolf. Fasen, Anton vann denna gången, står det 1-1 då. Haha, blev en film också innan kvällen var slut.

Idag blir det lugnt fram till 4-5. Då drar jag iväg till Vara och sen Alingsås och dansa! Längtar.! Jippi. Är tur att det är Alingsås och inte åt nån annat håll för då hade det nog blivit segt att gå upp imorn. :)

Ta hand om er!

3/8

Kommer inte kunna sova inatt. har kollar alldeles för mycket på resor nu, bara spritter i magen på mig. Tänk att jag faktiskt tänker i dessa banor. Trodde inte det...

IiiiIiiiiii......

3/8 -07

image63


Så det det ut på anslagstavlan på jobbet. Hur ska vi annars kunna hålla reda på alla fastkörningar och tabbar som blir i år. Tycker det är lite roligt :)

Fredag idag dåoch jag sitter hemma och kikar runt på alternativ om att resa och jobba. Kanske kan det bli verklighet. Om man bara vågar. Såg att de sökte folk till sälen också, det kasnke vore nåt. Fast det kan ju bli rysligt kallt. Får fråga Sanne ;) Vill verkligen ut och göra någonting.

Nu verkar det som det fina vädret kommer.! :)) Lovelie! Så nästa vecka lär det bli MYCKET jobb! Har lat iordning så det är bara att köra på måndag, råg. Massa massa jobb nu då det entligen torkar till och marken bär, eller inte... blir lite spänning i tillvaron.

Ta hand om er!

RSS 2.0