Nya skor

Fick hem mina nya skor idag. Syster hämtade de när hon och en kompis var i Lidköping, Tack! Har även handlat till imorgon, tror jag har glömt hälften då vi forst ska ha familjen på lunch och sedan annat främmat på kvällen. Men det blir nog bra =)

slapp + film

Åter en dag i mängen. Vet inte riktigt vad jag ska göra. Kasnke får det bli en sväng till gymet , behöver komma iång igen efter förkylningen men risken är att det är lite tidigt. Kan väl inte göra annat än att ta det lite lugnt och testa mig fram. Känner ju rätt snart om man orkar eller.

Ska gå till systemet och fixa något till imorn. Jonatan och Josefin + Josefins syster kommer hit så det blir en lugn nyår. Känns bra för A ville verkligen det. Ska laga något gott, dricka något gott och ha det trevligt. Svårt att fatta att ett helt år har gått sen sist, och hela året med A! Kasnke ska man ta och skriva en årssrediovisning men då måste Em också göra det :p

Såg en bra film igår föresten. hyrde på coop med deras nya hyrfilms sätt. Satt hemma och kikade på vad de hade. Sedan var det bara att boka den genom sitt person nummer och gå till kassan och hämta den. Dessutom var det billigare än typ Åkes. Filmen heter Fool´s gold, med Matthew McConaughey och Kate Hudson. Egentligen var det väldigt förutsägande men mycket rolig och enormt fina miljöer. Tycker den var se värd. Kolla in på filmtoppen.se

mellandags rea

Idag tog vi en tur till Skövde. Hade tänkt oss att komma iväg vid halv 10 så vi slapp lite folk men så blev inte fallet, jag tror ma kan skylla på mig. Sängen är så skön på morgonen! Trods vår sena ankomst till skövde var det lite folk fram till kl halv 12. Iaf så fick jag fixat den fina klockan jag fick av A. och så fick jag bytt linnet som var förlitet.

Bilder på den snygga klockan =) På min digitala fotoram som jag fick av mamma och pappa och på byrån som blev belamrad av klapparna. Finns tex 6cholkadaskar, en navigator som A fick av sin far, handukar, strumpor och den traditionalla jultomten.

  

bonde test

Då var julafton förbi för i år. Hade en bra men lite stressig dag igår. var först med hos A´s mormor och morfar, fick god fika, fina paket och ett gott skratt åt den sötaste tomtemor jag sett på år och dar. Drog vidare till min mormor och morfar där morbror och kusinerna mötte upp. Märktes att mormor var glad att vi alla var där. Körde hem på eftermiddagen eftersom både mamma och pappa fick julsnapps. Kom efter en misstänkt fylletratt, det var obehagligt!

Då jag kom hem var A redan hemma så jag lämnade av mina presenter här innan vi åkte ner till gården och avslutade dagen med familjen och farmor. Fick en hel del roliga saker =)

Idag var den 4e och 5e paketöppningen då vi for till Falköping och A´s farmor och farfar. Öppnade även med hans far och Marita innan vi åkte hem lagom till Bonde Söker Fru.

Gjorde föresten ett test på tv4/bonde
Resultatet



haha.

Hoppas alla har fått vad de önskat av Tomten =)

God fortsättning!

21/12 2008

Sitter här själv. Är trött och lyckades somna till innan jag fick ett stort host anfall och vaknade igen. Som tur är börjar det ta på förkylnigen och jag hoppas verkligen jag är kry till onsdag. Längtar, kasnke inte så som man längtade då man var liten utan jag längtar mer efter det mysiga och att få träffa kusinerna hos mormor och morfar. Ska bli riktigt kul att träffas där allihop. Alla utom A, han får fira med sin familj tills dess att vi kommer hem igen, då kommer han. Är svårt då man helst skulle vilja vara på alla ställen samtidigt. Men jag ska med till hans mormor och morfar på morgornen iaf, det är ju alltid något.

Idag tog vi oss i kriagen och julstädade. Det var verkligen behövligt och nu är det rikigt fint i stugan. Imorgon ska jag försöka baka lite julgodis. Blir nog ischolad, kola och morfars chokladgodis. Knäck kommer vi nog få av A´s farfar, han är bra på det!

En sak till. Katterna ligger på helspänn och kikar mot diskbänken, tror det bor möss därunder!

Natti!

20/12 2008 Dansbandsuppror!

Är inte glad alls, inte alls. Larz Kristerz vinnare 2008, tjäna! Aldrig att jag hade åkt och dansat till det bandet. Ingen sång, ingen röst och så sabbar de texten medans Schotts gör sin egen härliga version. Kanske blev det för bra för svenska folket. Bara detta visar att scotts är bättre!
http://www.youtube.com/watch?v=7tIc4t6BXsA

18/12 2008

Ok, Bonde gav mig lite mer idag än igår. Var mysigt. Läste en rolig artikel som Linda Isacsson hade skrivit. Läs!

18/12 2008

Igår blev jag irriterad, irriterad på TV4. Hade bänkas oss i soffan, slagit på sourandljudet och laddat inför bonde söker fru. I inledningen, eller då hallåan ska presentera programet säger han, antagligen precis vad som står i manus, att man efter programet kan chatta med den kille som Peter väljer att ha kvar på gården. SAMTIDIGT står det i en svart lite ruta längst ner i TVn "Chatta med Wille efter programet" Där försvann min kust att titta vidare, redan innan programet hade börjat. Visst var det riktigt spännande då Per och Hanna valde sina partner och en liten tår kom allt då Elias blev helt mållös. Men tillbaka till misstagen. I andra reklam pausen visar de trailer på dagens program. där man åker IGEN ser Peter och Wille. KUL. Man hade ju i sin vildaste fantasi trott att TV 4 hade spelat ett litet spratt i början men så var det ju alltså inte. Misstag av TV4, Yes sir.


16/12 2008

Jag är trött.. Trött på att vara trött, trött på läkare, trött på att aldrig känna att någon lyssnar, att aldrig få något svar. Läkaren idag konstaterade än en gång att jag hade lågt blodtryck (JAG VET!) Men att det inte fanns någonting på proverna. Han hade även kollat de prover jag var inne och tog 2007 och det var ingen större skillnad mot de jag tog nu. Men.. Efter en liten tår i ögat fick jag honom till att ge mig ny tid hos provtagningen och ska dit en dag då jag har fastat och ta mer prover för att se om han kan hitta ågonting. Visst han försöker väl och han kan ju inte göra någonting så länge det inte finns någonting att ända.. Eller..

15/12 2008 Bolero eller icke bolero

Mår fortfarande inget vidare. La mig platt igår, ont i hela kroppen och totalt slö! vet inte om det är typ influensa eller om det hänger samman med min slöhet under hela hösten. Har ju aldrig känt mig helt ok. Pappa sa att jag tränade för lite men så är det ju inte. har gymat och ridit hela hösten. Men ingen gång då jag har satt mig på träningcykeln inne på gymet för att värma pp har jag ju känt att jag har energi och kraft att köra mig trött. Är så enormt trött på att känna detta, vill inte mer. Men imorgon ska jag in till sjukan och få svar och förklaring på mina prover jag tog förförra veckan. Ska stå på mig!

Imorse körde jag bror till tåget sen var jag och jobbade ca 30 min. gjorde klart i arkivet vilket var mitt mål. Sen gick jag till vero moda. Hiddade en så fin bolero som jag ville ha utanför klänningen och då hon sa att det var de enda de hade kvar köpte jag den..  Den är svart stickad med guld inslag. Väldigt användbar kom jag sedan fam till då jag kan ha den till allt egentligen. Behåller den! Känner mig riktigt fest snygg i de kläderna. Kanske att de blia använda på fredag då det är julfest på lrf.

Hejsvejs

13/12 2008

Luciadagen 2008. Anton kom på en idee igår kväll om att åka till Lidköping idag så dit drog vi iväg då vi vaknat. Gick och myste lite i stan och kollade på alla tomtar och folk. var och kollade på dansskor på Nillasdancewear. Hittade ett par som jag gillade men de var beställningsvara. Ska be henne beställa hem ett par till mig. Så här der de ut:


fast jag vill ha ett par svarta såklart. Väldigt mjuka och sköna var de. Behöver verkligen ett par nya för de andra klarar jag ju inte att träna i i 2h längre. trist. Annars har det varit en fin dag. var några minus imorse pch solen sken. Ha Em, behöver inte ens vara avis på dig idag :p 
 


11/12 2008

Idag var det snö då jag vaknade. Så här söt blir vår lilla stuga då


 

Gjorde inte så mycket innan jag åkte in till LRF vid 1. Rensade i arkivet men det är ju inte så jädrans kul så det blir lite i taget. Får ta en stund imorn innan det blir pepparkaksbak med familj och kusinerna!

Puss Hej

10/12 2008

Fick jobb idag. Visserligen bara två timmar men det är ju ändå något. Två timmar idrott på leksbergs skola med femmor och sexor. Efter detta åkte jag direkt till Emelie där jag är kvar. Har hjälpt henne handla och fixa tills hon åker till Idre imorn. Fick träffa Em´s syster son för första gången. ok, han är fyra månader men jag har inte träffat han. Super söt =) Kommer en bild...
 


Ikväll blev det tacos med Sandra, Sanne, Emelie och Emelies nya kompis, Emelie från Jönköping. Hoppas på en härlig stund till innan det blir hemåkning till Anton.

Puss Hej

7/12 2008

Tävling idag. Stressade så mycket så jag hann inte ens bli nervös förrän vid andra ritten då jag han tänka. Det skulle jag inte gjort för tack vare det red jag fel. Fick hyfsade poäng jämfört med hur jag red måste jag säga. Mjukt och fint var omdömerna efter både lc o lb. Härligt. Allt flöt även på bra med allt annat. hade ju själv gjort starlistor mm och det var ingen som klagade på ng. Gött.

Puss Hej

6/12 2008

Red på ridskolan idag. Tränade och laddade inför morgodagen.. Sista 10min gick bra, resten kan kvitta. var bara en sak jag tänkte på.. var en ryttare som hoppade sin häst, en häst värd flera hundra tusen men.. (nu vill jag inte dra alla hoppryttare över en kant men..) Om man lägger 1h i veckan på dressyr kasnke men kan styra sin häst även efter man hoppat över 1,15. (som sagt är det inte alla ryttare!) Detta slog mig då vi för andra gången höll på att krocka och jag tror bestämt inte att det var mitt fel.

Imorn blir det dressyrtävling, LC o LB, spännande!

Tack å Hej

4/11 2008

Kan inte sova, inte för att klockan är så där jätte mycket men jag är verklign trött. Tog en kopp te förut vilket jag inte skulle gjort, men nu är det bara att inse sitt misstag.

En tanke slog mig gå jag låg där brevid A. Tänk om jag inte ens vill bli veterinär. Läste en frågeställning förut, en sak kom upp "Jag kom in men nu vet jag inte om det är detta jag vill bli" Så vill inte jag känna. Jobbade hos Olle idag och nu känner jag så, vet inte om veterinäryrket är ämnat för mig. Kanske körde jag fast i tanken redan i tidiga tonåren och säger man en sak är det lätt att bara köra vidare på den.

Finns faktiskt mycket annat jag kan tänka mig, men att jobba med det hela livet, det är en annan fråga.

Agronom kanske, rådgivning, varför inte ekonomi - hjälpa bönder att komma på fötter eller planera utbygnaden - vem vet.

Kanske att jag ska ta mig en riktig funderare en gång för alla och inte vara så jävla stolt utan erkänna att jag faktiskt kan ändra mig.

Jo en annan sak, jag hoppas verkligen att vad jag än väljer att göra så ska jag och A kunna vara tillsammans. Tänk om man kunde se 10 år frammåt så jag vet vad som vore rätt...


RSS 2.0