Vinterslapp.

Denna dagen har varit som så många andra varje månad. Upp, äte frukopst, proppa i tabletter, gå och lägga sig igen och hoppas värken förwsvinner. Upp igen, små segt, laga mat, äta och sedan slappa.. Sitter i soffan och kikar på skidor. Så kuö är min dag. Vill snart ha någonting att göra, en häst eller så.. Men det kommer väl, får försöka ta till vara på dessa dagar då man faktiskt bara får vara.

Medans jag låg i sängen för andra gången fick A gå och kika på Ivans bil som inte ville starta. (Konstigt med tanke på att den har stått här ute i över en vecka) Han höll på säkert 1h och till sisst startade den visst. KH kom med två trisslotter som tack för hjälpen, vilket han absolut inte hade behövt, men kul var det. Skälvklart vann vi inget.

Ikväll däremot blir det utgång i Skövde, Ska bli kul och spännande, var så längesen jag var ute på krogen så det ska bli kul. Ihop med Therese, Hanna, Petra och Malin.


Kommentarer
Postat av: Ida

Hade väl kanske tänkt till sommarne, nä man liksom kan va ute å inte är så beroende av att ha stor plats inomhus då =)Men vi får väl se va som händer.... =)

2010-01-17 @ 11:53:11
URL: http://idajohnsson86.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0