Snöröjar söndag.

Yaay, det har äntligen slutat snöa och idag kikade solen fram och gav de fleste energi till att skotta anö. Vi gav oss på garagetaket, så inte der rasar in på allt där inne. Det fick bli lastmaskin och skrapa, fick ner mycket! Har skottat undan och fått ut bilen :D Helt orroligt. Den behövs imorgon då det är dags att åka till skolan igen.

På eftermiddagen begav vi oss till nästa gård där det också var skottning av tak som gällde. Var 6 mann där uppe som skottade + jag som tog massa kort. Har lite ont i ryggen så jag slapp skotta, fick håla uppe humöret istället vilket inte var så svårt :) Det är rätt häftligt att inse hur mycket snö det är. Fick några riktigt bra och härliga kort som man kan kolla tillbaka på om några år. Frågan är väl då om man kommer fatta hur mycket snö det var ändå. Kan ju komma ihåg att staketet här emellan oss och gården inte syns.

Well, nu väntar en skön dusch och sedan bestämde vi oss för en pizza, tyckte vi var värda det idag. Kommer somna gott ikväll efter mycket luft och jobb.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0