Idag blev det att åka bil...

Vad gör jag? Jo skriver klart ett inlägg, trycker på fel knapp och allt försvinner. Typist, får börja om.

Hade srivit om idag, då vi har åkt massa bil. Först åkte vi till Skara där vi sammlade ihop oss och fortsatte till Grästorp och Logården. Där var det höst-fältvandring. De visade olika raps så sätt vilket var intressant. Tyvärr kommer man ju inte ihåg allt som man skulle vilja komma ihåg, men kvävegödsling si och så. Hade varit kul att prata om det med pappa sen :p Det var även lite växtskydds prat och markstruktur. Vid växtskydet fick man varsin keps och vet ni vad som händer då gubbar/bönder får en keps i handen?
Jo, de tittar på den, vrider och vänder (kanske kontrollerar de så den inte är trasig eller smutsig för då måste de ju få byta) om den är godkänns rycker de på axlarna och trycker på kepsen på huvudet. Sedan står de där, med kepsar som fortfarande har vecka efter att de varit ihop vikta, några är för små, andra för stora och så har de ett flin på läpparna. Ja nästan alltid är det samma sak. Kasnke är det för det är jobbigt att bära på den... Jag ska ge min till pappa en dag.

Vi var även en sväng på Bjertorp innan vi åkte hem igen, skönt att komma hem, det har varit riktigt kallt ute idag!

Ikväll börjar Grey's anatomy säsången, äntligen.. Kan knappt vänta för att få reda på hur det går med Izzie och George.. Kasnke en kopp te även ikväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0