Äntligen fredag

Oj, visst var det länge sedan? Mm, jag vet men nu så.

I onsdags var det dags för skördefesten :) Söta Terese fixade med förfest som bjöd på taccos (gott som bara den) mycket skratt och mys innan vi begav oss till smedjan vid SLU. Där blev det lite dans innan det var dags att fara hem och sova. Skördefest innebar också utklädnad, jag var piga i mammas röda gamla klänning, huckle och gummi stövlar. Inte var dag man dansar i stövlar!? Kul var det, trött var man dagen efter, kunde inte sova alls den natten så. Fick även gå upp tidigare för bilden skulle till skövde på servic den dagen. Yes väldigt trött sen!!



På kvällen igår blev det dans träning i Götene för Göran, återkommer till det:)

Sklan för övrigt fortsätter vi med biologi och kemi, rolig lektion idag och fast vi sitter på samma ställe i stort sett hela dagarna går det fort! Vi unnade oss en lunch på Uddetorp idag dock, de bjöd p glass och choladsås till efträtt, mumms! Vallenbergare och potatismos före, proppmätt!

Ikväl skulle vi åkt och dansat men ingen följde med så jag beslöt att vi skulle vara hemma, fortfarande trött och imorgon blir det foto täling i Skara, ska bli riktigt spännande! Lånade även "Mäm som hatar kvinnor" av mamma så den ska vi se på så fort lasangen i ugnen är uppäten!

 


Kommentarer
Postat av: S a r a E k s t r ö m [ j i b u n . b l o g g . s e ]

Hej^^ Såg att du rästade på mig hos Malinhe :D tack! Synd bara att det inte gick längre än så men tack ^^

2009-09-25 @ 21:45:04
URL: http://jibun.blogg.se/
Postat av: Kia

snygg design! :)

2009-09-26 @ 10:31:13
URL: http://kias.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0