27/5 -07

Åå, ibland är det så underbart att träffa de gamla Sötåsarna. Man saknar dem undermedvetet. Får en glad känsla av att höra deras vanliga bussträck. Men Anna sa det, Hällre med demäm utan dem. (det var då vi frös och verkligen ville åka vidare..) Mm, si så är det. träffade Evve med, det var en överraskning. jaja. kul att se henne. Borde verkligen försöka åka till Falköping och träffa de folket, de är ju så underbara..

Imorn blir det konfirmation, kanske är det på tiden att försöka sova..

Ta hand om er!

22/5 -07

Idag vet jag varken upp eller ner. Är jobbit. Imorgon åker våra sista kor, då är det tomt, tomt, tomt. Var nere där förut och utan att jag tänkte på det så rann tårarna. Fasen. För det andra så är det ju några hästar på Bjertorp och en av dem är så enormt lik Totte, blev helt ställd förut och åker i slow motion förbi och bara tittar. Har tjatat om det hela dagen, stackarna. Annars har jag dukat och gjort iordning för imorgon då vi har visning. Dukar, glas, ljus och lite så. Torkat alla bord och stolar. Men, men, det ska nog bli bra. Ska ha kemi först imorn iaf... Vill inte!

Hör av er!

Ta hand om er!

image51
Så kan det se ut hemma.

17/5 -07

Idag har det varit en väldigt slapp dag. Har verkligen inte gjort mycket. Fick dock äntligen in byrån i mitt rum och städat lite. Jag borde väl göra helt klart men... orka med det nu. Åkte och lämnade min bil i lugnås också, ska byta hjullager på den nu. Det tjuter som bara den. Skönt att få det gjort så slipper jag köra mamma och pappas bil. saknar min =p Blev så sugen på att rida förut, men se det går ju inte. Vill verkligen ha en häst och tävla!! I helgen ska ju Rebecka göra debut på fältävlansbanorna, ska försöka åka dit och kolla på henne lite. Ta med kameran =) Japp, snart dags att sova igen.

Ta hand om er!

16/5 -07

image49

Hästen jag red med Malin, där gick hon nästan bra. Hon har ju stått i nåt år så.. Får vara glad för det lilla. Är hemma idag, ledig imorn, det är skönt. Får se vad som händer, bara ta det lugnt =) Jobb på fredag igen, då ska vi så lite GMO, blir en låång dag.

Ta hand om er!

15/5 -07

Huu, det blåser massa massa idag, väldigt kallt ute. Har grejat lite med stickor och så. och snart är det äntligen lunch. Är så grymt hungrig. Började damsuga stora salen också för nästa vecka är det visning och då ska det vara snyggt och städat. Men det är ju så tråkit!! Är så stort å så massa grus på golvet. Har för övrigt fått huvudansvaret för den visningsdagen då det gäller kafft och mat. Då ska alla bord vara dukade och så.. men det är tur man har medarbetare ;) ska ta på mig titeln som arbetsförmedlare, eller projektledare. :p Går nog bra.

Var för övrigt en lugn helg då man fick gräma sig över sveriges förluster. Ja en helms helg var det igentligen. Men, inte deppa för det! Var med Malin och red igår, ett jätte mysigt sto som visst inte ville riktigt, men man fick säga till henne. Tror hon kan bli riktigt bra! Henne skulle jag vilja ha. Men fick känslan av att här kommer jag aldrig åka av, för vissa hästar man sätter sig p känner man bara de tar ett stag att detta går inte men så var det inte med henne. Vi ska dit idag igen =) Väldigt kul att träffa Malin, och skönt att ha lite att göra på kvällen =) På onsdag ska jag till Skövde och käkas med Robban. Han klarade C kortet idag! Väldigt kul! Får se vad de kan ha för resturanger i Skövde. Funderare på om jag skulle åka så jag hann kika på skor men. vill ha ett par nya till Kusin Fridas konfirmation. Vi får se....

Ta hand om er, nu ska jag äta!

7/5 -07

Då var det måndag igen. Känner mig rätt pigg trods allt. Sitter på biblioteket i Vara och kikar runt efter material till religions arbetet. Tänkte skriva om Hinduism. En lite dragare efter som det är rätt stor skillnad på det och kristendomen, man skulle beskriva skillnaderna. Jaja, tänkte gå förbi Ica och fixa lite grejer så jag kan laga taco paj sen =)Gott! Har satt salix idag. Sven kom med värsta komentaren på lunchen idag. han frågade skåningenhur de satte salix i skåne och han sa att de har polaker, sven svaradde då att vi på bjertorp har Martin och Helen. Hur ska man tolka det? =p Men 1/3 är satt iaf mellan regn skutrarna, och det haglade som hejsan förut. Värsta vädret. Saknar nån att umgåsmed här nu på kvälls tid, fråhgade Madde vad de skulle göra men Hanna skulle komma dit, och Ida har inte svarat. inte så kul att fråga alla, inte så kul heller för alla att åka till Vara heller, haha. Jaja, det är ju inte dit man åker bara så där liksom...

Ska fortsätta.

ta hand om er! 

6/5 -07

image48


Så kan det se ut på Stadt. Sanne, jag och Niesa.  Haha, hade ite kul i början iaf, sen var det bara så hög och mindre bra musik. Snälla snälla Markus körde hem mig och Jossi senare. Hon, Pillan och Emelie var ju också med :D Innan var vi hos Emelie och åt grymt god mat, spelade kubb och hade det allmänt trevligt. Kul Kul. Idag var det upp och hoppa vid 7. Det var inte riktigt vad mina ögon kände för men. Hade ju lovat Amanda att följa med =) Hästen gick raka vägen på transporten, iaf hemma. Sen hoppade hon 2 klasser. Rev sista hindret i första tuvärr och två vägringar på andra men det var en lurig bana, enorma hinder ;) haha. Jaja, kom he vid 12 igen, skönt det. Har legatoch solat på baksidan en stund. Funderar på om jag ska greja iordning i mitt rum nu. Känner inte för det men det skulle verkligen behövas.

Ta hand om er!

5/5 -07

Sådär jag. då var det lördag. I fömiddags sådde vi GMO raps försöken, härligt med 4 timmars jobb på övertid klass 2. pengar penagar. Sitter nu hos Emelie och sta snart till stadt. Vill gå nu, vill dansa!!!!

Ta hand om er!

2/5 -07

Jag vet, är dålig på att skriva här men dagarna bara rusar, och tiden bara rusar iväg. Förstår ingenting! För ett år sen stod vi där, ny utgångna från Sötåsen och bara undrade vad fan som skulle hända. Precis för ett år sen gjorde jag min första dag på Bjertorp. Idag har vi satt majs, och så gräsklippning är klart. Jag slippe inte den, men Niklas satt på gräsklipparna idag, det är nog första gången. det lät så konstigt och rök då jag skulle starta och de va där så då kunde de ju titta på den.

Imorgon ska jag och rida en häst. Det är en som vill ha lite hjälp med sin totto så jag ska åka dit och kika. Får se hur det verkar. Väldigt fin häst och ägaren verkar trevlig. Vi får helt enkelt se.

Och nästa onsdag - torsdag ska jag till Mantorp. Kolla på Clas tröskor/traktorer med jobbet. kul med en liten utflykt.

Kladdkakan väntar ;)

Ta hand om er!

RSS 2.0