Dan före dan före....

Jag tror, tror att den sista julklappen nu är färdig. Den är till mormor och morfar och det är inte den traditionella almanackan de brukar få. Det blir istället detta bildalbum som de han ha stående upp om de vill, eller lägga ihop fint med svart band och rosett. Det blev mycket bättre än jag trodde, tjoho! 4h kvar att jobba sedan är det julledigt och vi drar igång för fullt tidig lördags förmidda och håller på hela helgen lång! Längtar till söndag kväll då det enligt tradion (nästan) blir mys och utgång i M-stad!
Vem längtar inte till sommaren?Midsommar 2011 <3


Inlägg till Em!

Detta inlägg tilldelar jag helt och hållet Em <3

Jobbet går bra! Mycket mycket att lära och kunna, känner att jag börjar få myndighetstänk, börjar formulera meningar och ord på ett helt annat sätt då det skickas ut mycket brev som ska vara "korrekta". Rättstavning och hela den biten har aldrig varit min sak men snart kan även jag se felstavningar och vem vet, snart kanske jag korrekturläser även alla dessa blogginlägg! (med betonging på ALLA, då de är så många senaste året!)


Snart är det jul, mycket snart, kommer du hem då Em? En del julklappar är inköpta, andra tar fart i huvudet och jag hoppas kunna fixa lite imorgon då jag kommer till stan. Fast i Mariestad kanske man inte ska ha förhoppning om att hitta alla klappar heller. Får nog se till att det finns tid för en liten tur till Skövde under helgen. I helgen ska det även bakas julgodis och gå på födelsedags kalas samt en lite sväng om på dansgolvet, tjoho! Låter redan nu som helgen kommer gå fort och antagligen har vi inte hunnit allt..


RSS 2.0