Springtime i Vara.

Andra dagen jag var på plats på praktiken idag och jag höll på o missa tåget hem! Fick springa till det, betyder det att man trivs??

Klassfest och dansglädje.

Oj vad det var längesedan. Kommunikationskursen är nu slut och redovisad. Var väldigt nervös inför redovisningen eftersom en föreläsare skulle sitta med och sedan ge oss feedback. Men det gick bra och jag tror vi är godkända =) Nu har jag dragit igång LIA period 4 på lagerhuset i Vara. Ska göra odlingsråd för höstvete. Var där idag och det känns riktigt bra. Kommer nog bli en rolig sommar där.

Eftersom jag inte minns allt som hänt sedan sist kan jag bara säga att vi hade en toppen klassfest!! Tjo vad bra det blev och vad roligt vi hade. Kalas och trevligt var det också då vi åkte till Skåne i torsdags! Torsdagen spenderades på MILA mässan i Malmö och på kvällen åt vi en riktigt god middag och avslutade på en mysig pub. På fredagen var det studiebesök som gällde, Egonsborg, Hallongården och Findus blev det innan bussen vände hem. Kan tänka mig flera klassresor/fetser eller andra trevligheter med det folket!

I söndags var det danstävling igen! Jisses vad duktiga alla var i våran klass och jag hade helt gett upp efter uttagningen men tji fick jag. Vi fick dansa final ihop med alla de andra som var så duktigt. Så glad var jag! Tredje gången vi får gå ut och de ropar vårat namn till finalen. Dock blev vi sist där men vad gör det då vi fick dansa två gånger!? 7av 14 slutade vi. Nästa tävling är i slutet av april.
Söndagskvällen blev också jätte bra, dans till Sannex. De bjöd på sig själva, och man kan inte snacka om söndagsdans, stämningen var på topp. Dansade en hel del då det var mycket bra folk att dansa med. Det bästa är ju att det inte så långt hem.

Nu ska jag varva ner för att sova gott inatt då morgonen blir tidig imorgon.

En stor potion vårkänslor!Att jobba hemifrån.

Denna veckan som int har innehållt föreläsningar i skolan har jag mestadels spenderat hemma. Just nu, då det är skola imorgon har jag kommit igång med pluggandet, typist! Men det börjar fylla bra i rapporten vilket känns toppen, den kommer bli bra tillslut. Vårat fall som också kändes smått omöjligt till en börja med börjar få ett riktigt bra avslut och kommer vara ett av de fall som har gett mig mest och som jag är mest nöjd med.

Idag har jag haft träning på schemat, spinning i 1h (kort i taket) fick med mig Per, en gammal klasskompis som hejjade på och det var riktigt roligt. Det bästa är att kroppen känns stakt, det gillar jag. Bara att fortsätta hålla i detta och undvika godis (!!!) så kan träningen verkligen börja ge ett kännande resiultat. Det var ett tag sedan den gjorde det....

Har även hunnit med en växtodlingsträff i Vara dessa dagar och ikväll är det dags igen, då med Lantmännen på Torsö.

Imorgon är det heldag i skolan och dagen avslutas med klassfest! :) Hoppas alla tar sitt ansvar och fixar det jag bett om så kommer det bli en toppen kväll som toppas med dans på Focus till Scotts. Det som saknas idag är dock musik och musikanläggning, tja, det löser sig säert :)

Tjo

Våren är här!?

Idag kan man tro på vår! Väldigt fin ser det ut att vara ute, jag var väldigt optimistisk och hängde ut de nytvättade lakanen. Jag tror inte de torkar men har vi tur så luktar de gott sedan. Såg även i fredags att det finns snödroppar i rabatten, då måste det ju bara vara vår!

Detta är bra dagar, jag är glad. Mest över jobbet som jag skrev papper på i fredags. Känslan att veta vad man ska göra den dagen skolan slutar är verkligen toppen. Administratör är inte så illa och jag tror det kan bli roligt, utvecklande och ge en riktigt bra inblick i verksamheten. Det dumma är att det ligger så många mil bort. Sovplats i Vara sökes.... Ja jag ska leta  vidare :p

Helgen bestod av en trevlig eko dag på Flämslätt. Det var en riktigt lagom dag där man fick till sig lite nyttigheter. De visade även en rolig reklam som gick i England tror jag det var, kika på den här: http://www.youtube.com/watch?v=eOHAUvbuV4o (kortare variant som är minst lika rolig: http://www.youtube.com/watch?v=9hzX4Mm6CfA)

På lördags kväll kom Rasmus på besök :) Riktigt trevlig och vi kollade faktiskt på melodifestivalen. Själkvklart vann fel låt men vi kan inte säga så myckte om det eftersom vi inte röstade ;)

Resten av helgen flöt på. I går kväll var det dags för dansträning för Johannes och jisses vilken träning. Hade så roligt. Vi skulle dansa utan att använda turer. Tränade både långsamma och snabba låtar och det var så roligt att bara få göra vad man kände för utan att snurra. Det gjorde att vi kasnke inte riktigt vad överens men det är en träningssak, att kunna läsa varandra. Konstigast var att man var svettigare då det gick långsamt än då det gick fort... Nu längtar jag till fredag då det blir dans i Skara.

En dag att vara värd!


Tuffa tider..

Vilka tuffa dagar detta varit. Inte bara ett jobbigt besked och många tankar runt det utan även två dagar med föreläsningar som varit intensiva. Två toppen bra dagar med föreläsningar där man vill ta in precis allt som sägs, vilket man självklart inte kan eller orkar, inte jag i alla fall. Detta gör att jag är så trött nu. Måste sortera och placera alla goda råd, intryck och tips. Åå vad jag vill bli rådgivare eller säljaer och möte allt detta fantastiska folk!! och kunna jobba med de hjälper vi fått med oss.

Helgen som var slut för flera dagar sedan handlade om dans. Tävling i lördags där vi inte gick vidare och jag var besviken, ack så besviken. Borde inte varit det men jag önskade så mycet att det skulle gå bra. Såg dock finalen och vi platsade inte där så yes, jag litar på domarna. Såg även våran första runda på youtube och fick se vilka vi dansade lika med men även vilka vi slog. Se den:http://www.youtube.com/watch?v=5PyDQHo8kYY) Vi var 11 av 20, inte så illa ändå. I söndags spelade Whalströms i Parken Götene och  dansen fick en nytändning, vilken toppen kväll med kanon danser och vi dansade bara för att det är kul! =)


En bra fredag med trän-lunc-prom

Åå vilken bra fredag.

- Eftersom den var schemafri fick jag sovmorgon men vaknade ändå halv 8, självmant och kunde med gott samvete slöa en halvtimme till i sängen. 
- Lite frukost och kaffe innan jag fick positivt besked av lagerhuset ang jobb vilket kändes toppen.
- Spolade av den värsta skitan av bilen,
- åkte till staden och gjorde ett skönt pass på gymmet
- Träffade senan Emelie för en lunch. Bäst att passa på då hon är i stan =)
- Svänge förbi hemma då jag kört henne hem och sedan gick jag o mamma en promenad med vovven.

Nu har jag landat i soffan med en kaffe kopp (som precis är slut) och Skid-VM. Hela dagen käns positiv. Nu saknas bara våren som också den är påväg!

Imorgon bär det iväg på danstävling, blir nog bra. Ska bli kul att åka eftersom nästan hela klubben är anmäld till tävlingen. Lite mer än de senaste gångerna alltså.

Det goda värdskapet

Behöver inte säga många ord, lämnar över till Therese eftersom hon har varit duktig att leta fram youtube klipp på denne underbare man.

De där med kommunikation

Vet ni vad kommun betyder?
Gemensam

Vilka toppen dagar vi har haft i skolan nu. Två dagar med jätte bra föreläsare, dock lpnga dagar och mitt huvud känns som en urvriden tvättsvamp just nu (iaf om de kunde ha en molande värk också) Men den är full av nya tänke sätt och information. I slutet av veckan ska jag sätta mig och läsa igenom alla antekningar eftersom jag tror man glömer fort då det blir så mycket info på kort tid och dessa föreläsningar ville man suga åt sig allt!

Imorgon har vi LIAvärds träff. Hoppas det blir en bra dag. Vet inte riktigt vad jag förväntar mig av den...
Therese har nästan övertalat mig att starta företag också, eller gå på F-skatt iaf. Nja, får nog överväga det ordentligt och isf ta tag i det snart, eller hur!?

RSS 2.0