Skövde dansfestival

Jag visste inte att det fanns så mycket dansfolk i västergötlande. Valhall var fullt igår då dansfestivalen var på tapeten, både av de inbitna, ignenkända dansarna men också av nya, yngre förmågor och äldra veteraner. Trångt som skam var det och man studsates fram o tillbaka mellan paren. Fick man inte en karl som tog hand som sin dam var det förenat med livsfara att snurra ut. Men nog med beklagande, jag hade en toppen kväll och dansade med flera nya ansikten vilket var mycket positivt =) Dock dansar man väldigt väldigt passivit en sån kväll och inget vidare bra, man får stanna upp och rädda situationer hela tiden för det är någon ivägen, inget flyt alls alltså.
Stackars A´s knä föll inte så han dansade inte mer än 1½ dans i början sedan satt han resten av kvällen, måste varit väldigt tråkigt.

Inte visste jag att det var livet.

Hur svårt kan det vara att komma igång o plugga? Jätte svårt tydligen.  Har flyttat runt på flera ställen i lilla huset för att hitta det optimala tänkar stället men än har det inte hjälpt. Får försöka lite till, bara lite.

Skolan har nu dragit igång igen med kursen kommunikation. Igår hade vi kurs i att uttrycka oss via kroppsspråk och tonläge osv. Hjälp vad vi skrattade, samtidigt som jag känner någonslags hat-kärlek till dagen. Nja, den tål att tänkas på. Vi har inga mer lektioner denna vecka och planen är att Lian ska bli klar samt att jag ska börja titta på pbl fallen vi fick. Fast imorogn ska jag, Petra o Petras syster ut på roligheter, gbg horse show. Tjoho.ps. Jag har inget hår kvar på huvvet, klippte mig igår och jisses vad skönt det var. Återkommer med ett kort.

Smärt fri! :)

Det är så skönt, då jag vaknade imorse hade jag inte ont i visdomstanden och svullnaden i kunden hade gått ner! Det var värt de pengarna hos tandläkaren igår. Dock är inte Rocky bättre efter veterinär besöket i måndags så idag ska vi hämta ut pencilin åt honom. Hoppas han piggnar till sen.

Sitter med rapporten som planeras vara klar på fredag. Den är inte helt lätt, väldigt luddig och svårt att veta hur mycket man får skriva. Vilka namn får man lägga ut och hur mycket fattar man vilka företag det kommer från. De som jag har varit med har varit väldigt öppna och vänliga men som sagt, svår att sammanställa det. Men, dags att återgå.


Dixi


Kort.

Denna veckan flööööög förbi och har varit riktigt bra. Avslutades idag med Lantmännen och fick mycket trevligt bemötande, tack tack! Nästa vecka är sista veckan och då ska jag klara av att skriva ihop något bra om detta. Spännande och se vad det kan bli, är inte helt klar med tanken ens..


Tiden rusar fram..

 

Oj vad dagarna går fort. Att helgen skulle göra det de visste jag ju men att veckan skulle flyga så fort förbi var jag inte riktigt med på. I fredags var det en toppen kväll i Fkp då Wahlströms bjld upp till dans.Många roliga buggar och mysiga foxar blev det. A hade tyvärr fort ont i sitt knä :( På lördagen var det tävling, en tävling som inte utvecklade sig riktigt som jag ville, 4 av 7, hade nästan räknat med en pallplats efter finalen och det var det flera som hade. Får vara glad att resten i klubben tyckte vi dansade så bra så det borde ha räkt :) Bara att träna mera.I måndags for jag till Vara och Varaslättens lagerhus för 2 dagar praktik. Kom hem med ett sommarjobb. I deras silo. Hoppas det bli bra, då kändes det så himla bra, nu är jag mer tveksam men det är ändå ett jobb och jag kan ju inte tacka nej i tron om att det ev dyker upp något annat. Så får det bli. Någon som vet nått att hyra runt vara? Nä, tänkte väl det... Får fundera mer på det.

Nu har jag varit med Jörgen på Freja idag och lika så imorgon. Det är toppen kul!

Åter till vardag

Så flöt ännu en helg förbi. Denna helg har vi firat A´s födelsedag som var igår. Släkt, mat och tårta, inte helt fel. Och o lördags lyckades vi lura honom, jag, hans kusiner och bror.  A trodde vi skulle på bio, bara jag och han men istället åkte vi till Arenan och mötte upp de andra för 1h bowling och sedan mat på Riviera. En mycket trevlig kväll och A hade inte en aning vilket gör det hela ännu roligare.

I fredags gjorde jag slut på massa pengar. Inte bara en födelsedags present till A (det var inte den som kostade) utan Vero Modas vår kollektion. Hittade hur mycket som helst som jag ville ha och efter lite provning, övertalande från A så hade jag med mig 2 skortor/tunikor, ett par jeans shorts och en schal hem. Presentkortet från jul tog slut och jag fick lägga på en hel del, så mycket vet jag inte när jag köpte kläder för sist men å vad fint det är! Kan ju försöka få upp bild…

Igår var det vardag igen och jag åkte med rådgivare från HS på Greppa besök, grovfoder modul. Trevligt men det blev bara haldag eftersom bonde nr.2 ringde återbud. Men det är bestämt att jag får åka med HS mer.  På kvällen bar det av för första dansträningen får året med Johannes, vi övade på kvinnligt och manligt samt tempoträning. Var helt död då det var dags att åka hem. Men roligt var det. Han spelade bla en gammal låt från Poets, en skiva som jag köpte för enormt länge sedan på vinst o förlust men gillade! Kanske inget man skryter om att man har men å va det var kul att höra deras låt igen Vill ni lyssna på dem gör ni det här: Poets – We are Poets

ps. katterna gillar att jag är hemma idag, de är jätte sociala :)


RSS 2.0