18/10 -07

Önskade jag hade en fin bild, en bra kommentar och en härlig känsla att förmedla så ni förstår hur underbart det är just nu, men jag har varken det ena eller det andra. Känslorna finns inom mig och det är underbart!

Veckan har gått fort fast jag trodde den skulle sega sig fram. Den brukar ju göra det då man går och längtrar efter nåt, men som tur är det fredag imorgon och då ska jag åka hem igen. Lite onödigt vissa kan tycka då jag ska tillbaka till vara på lördag redan och vara med på dressyrmöte men det är det värt, tro mig! :)

Var på Elmia igår. Kan inte förstå varför alla maskiner ska vara så rysligt stora, helt sjukt! Men visst är det lite häfftigt att kika runt på dem men det är ju ingen "normal" bonde som kan ha en jätte traktor på 600hk. eller kan och kan men, a, ni fattar. trevlig dag var dert som sagt iaf, roligt med utflykt.

Nu blir det en sväng till grålle innan jag ska hem och hoppa i badet, för tro mig, bada ska jag för det är kallt ute!

Ta hand om er!

15/ 10 -07

Helgen har varit intensiv men ack så bra!! Allt jag har att säga om den :) trött som bara den idag men vad gör det då glädjen liksom tar över.

11/10 -07

Ännu en torsdag slut och en vecka med snasrt. Imorn ska jag sluta till lunch för sen blir det sjukgymnasten. Ska bli skönt att komma hem. Likt förra veckan längtar jag hem. J kom in här precis och sa att han gick hem och då sa han att han skulle vara ensam hemma i 1½ timma och det skulle bli så skönt. Undrar när man får säga det. Just nu vill jag bara ha folk omkring mig!

Sått klart nu iaf, igår. Kalas! Så nu är det i full gång med att rensa och ta ut 1000kv. Sen börjar analyseringen. kommer nog bli bra, intresamt, iaf de första 10 påsarna ;) bara 1000 kvar sen. Nä ska inte vara så negativ nu, ska vara glad att jag har jobbet! :D

Igår var jag och tränade på F&S med Madde. Å hej och hå vad det  gick., trodde jag skulle dö men det gick jätte bra :) Lite tröningsvärk här och där idag men det ger sig väl. Skönt att känna att man har gjort nåt :)  Och nu blir det en sväng till Grålle. Är grått och regnit ute så det kanske inte blir någon långtur direkt men ändå en sväng till stallet.

Ta hand om er!

4/10 - 07

Så imorn är det fredag igen. Veckan går fort och det är med blandade känslor. Längtar väldigt mycket hem till Mariestad just nu. Vill hem och träffa alla där och känna tryggheten. Har tröttnat på att bo själv, eller kasnke inte just att bo själv men att inte känna någon här. Jag får väl skylla mig själv för jag har ju int direkt gjort någon ansträgning till att lära känna någon heller med tanke på att jag snart ska flytta igen. Men tänk om alla skulle tänka så, hade ju inte funkat. Men nu ska jag ju verkligen flytta snart så nu är det sent. Har tur som kan åka till grålle då jag känner för det :)

Men det är inte bara positivt att veckan går fort för jag evt fort inte vad jag ska göra efter tiden på Bjertorp. Ena stunden känner jag för att leta efter nytt jobb, kasnke jobba med kor ett tag, andra vill jag bara bort och resa (vilket låter konstigt då jag har de andra känslorna som längtar hem) och tredje vill jag plugga in de stackars änmena som saknas för att kunna söka till vet i sverige. Egetligen är det bara två ämnen som saknas och kasnke lite uppläsning. Fattar ni att det är många tankar i min hjärna just nu. Sen vet jag inte vad det är för käsnlor jag börjar få heller men ibland, rätt ofta saknar jag en person. Nån som jag trivs så bra ihop med även då vi sitter i var sitt hörn på soffan och tittar på film. Vet inte om jag kan kalla det kärlek men tycker defenitivt om. Tror jag har glömt hur kärlek känns. Eller kasnke inte. Kasnke låter lite dumt då man varit singel i 3 månader men den där pirrande känslan som man fick då man var liten den saknas allt som ofta. Eller så är det rätt person som saknas.

Jaa, många tankar rullar förbi, kasnke blir det så då man blir vuxen och inte riktigt vet vart livet drar iväg. Kan man stanna tiden i några år och fortsätta bli gammal sen? Det ska hända så mycket! Vet redan klasskompisar som har fått barn och den tanken kan inte jag ens tänka förän om 10 år då jag är klar med allt.. Hm.

Nä, dags att sluta klaga och hoppa i rid kläderna :D Ännu en kväll hos Grålle :)

RSS 2.0