Tisdag

En bra avslut på denna dagen blev det! Jag lånade Tore och ihop med A skrittade vi några kilometer och bara njöt av naturn och pratade massa.. Så skönt! Men jag har fått gjort lite mer idag trods allt. Bla redovisat min bok som jag läst i kursen, städat och varit hos Bettan och fått en ny frisyr. Toppen..

Känns så konstigt nu då man får lite tid över. Alla dagar det senaste har gått åt till att plugga men imorgon finns inget sånt att göra. Allt är klart och inlämnat. Ska passa på att träna och föröka fortsätta med städningen. Vor skönt att gå igenom hela huset för att inte tala om hur skitiga fönstren är! Men det löser sig väl tillsut :)

Genom Kay Pollak

När jag ber dig lyssna på mig och du börjar ge mig goda råd
Har du inte gjort vad jag bett dig om.
När jag ber dig lyssna på mig och du börjar förklara varför jag inte ska känna som jag gör
Trampar du på mina känslor.
När jag ber dig lyssna på mig och du tycker att du måste göra något för att reda ut mina problem
Sviker du mig, hur underligt det än kan låta.
Kanske är det därför böner hjälper en del människor.
För gud är stum och han ger inga goda råd eller försöker rätta saker och ting.
Han lyssnar bara och låter mig klara mig själv.
Så lyssna bara på mig är du snäll och vill du prata kan du väl vänta på din tur om en liten stund så lovarjag att lyssna på dig.


Sovmorgon!

Vet ni vad, imorgon ska jag ha sovmorgon! Längtar redan efter att få ligga och dra mig och gå upp när jag själv känner för det. Risken är, att när jag har gått upp senast 8 varenda dag i närmare tre veckor lär jag ju vakna då och hoppa upp. Men tanken att få sova tills jag vaknar känns skön.

Ska sätta mig och plugga en hel del imorgon också. Innan kvällen bjuder på mat hos A´s farmor och farfar innan vi ska dansa till Whalströms. Najs fredags kväll.

På söndag ska vi sedan tävla, våran fjärde tävling. Hoppas vi inte är för nervösa :)

Vill mer mer mer!

efter att ha fotat martina härromdagen vill jag bara fota mer mer och mer! La därför till lite på hemsidan :) kika här!

dagarna har gått tokfort, att jag msåte plugga ligger och gnager i mitt huvud men i torsdag och fredags jobbade jag på Logården, de ringde efter mig så jag for dit. Sov en natt hos mormor och morfar igen. Igår och idag har jag kört åt pappa. Tror det ligger en liten förkylning och gror så då jag kom hem idag somnade jag 1h, bara pang. Behövligt!

Veckan blir full med skola och då MÅSTE jag plugga!

Fina kusinen med Joy

Igår fick jag ett ärofyllt uppdrag, fota min kusin och hennes ponny. Runt 400 bilder blev resultatet och ca 7 bilder blev något att jobba vidare på. Här är två:

Klicka på bilderna för att se dem i större format


RSS 2.0