Ledig dag..

Åå vad det är skönt med en dag mitt i veckan som är ledig :) och för första gången kände jag att jag var tvungen att gå upp i tid för att hinna plugga på allt som ska pluggas på. Bra att vi får känna att vi lever! Teknikkursen flyter på och hittills har vi redan hunnit med 1½ fall, påbörjan på projektarbete och massa instuderingsfrågor. 

I fredags gjorde jag det som jag har funderat på länge länge. Jag gick och köpte mig en ny kamera. Det blev canon 550D vilken man också kan filma med och det går toppen :) Ute och fotade lite igår och hittade katten... Inställningarna var inte gjorde för rörelse vilket resulterade i en spök bild.
Närsom kommer fina Sandra hit och pysslar inför julen, mysigt!
  


Tur!

Ibland ska man ha tur! Jag upptäckte igår att mitt usb inte fanns i väskan där jag absolut trodde det skulle vara. Men icke! Hällde ut hela väskan på golvet och rotade runt men inget hjälpte. Fick ta till hjärnan och fundera på när jag hade det senast - Givetvis i skolan. Höll tummarna och sprang till datasalen idag men det fanns inte där. Rusade vidare till expeditionen och frågade men hon sa att de inte hade fått in något de senaste utan bara förra vekcna och där var det! Vilken lättnad! Nu ska jag hålla sten koll på det, iaf ett tag frmöver tills jag glömmer bort det igen.... Tur ska man ju ha ibland, A tyckte jag skulle köpa en lott men det har jag inte gjort!

B-day o Halloween

 Igår, när vi väl vaknade var det dags att åka på kalas :) Vi var och firade A´s kusin som fyllde år och träffade släktingar och åt tårta. Trevligt var det och Embla (3½ år) och Benjamin (1½ år) höll låda och underhöll oss till max. Vi blev inte kvar så jätte länge eftersom min skjuts gick vid 5 och innan dess var det dags att förvandlas. Jag hade låtar kjol av min kusin, en basker hittades på Kyrkans, snusnäsduk av mamma och mina egna strömpbyxor och randiga tröja fick bli min utklädnad till fransman. Jo just det, mamma hade ett gräsligt rött läppstift som passade perfekt in. Det gjorde också att jag såg blek ut -Ja som en fransman helt enkelt. Vi åkte till Karslborg, via Törebod och hämtade Sandra. Sanne hade ordnat med lek och mat innan vi gick vidare till Idas brygga. Det var en satlig blandning på utlädnaderna, allt från mjölkpaket, kossa, ängel, spökbarn (Jossi), Ffladdermus (Emleie), Zebra (Hanna) osv... bild på hela gänget finns här! Jag o Jossi åkte med Sandra till T-boda på natten där A var snäll och hämtade oss. Skönt att vakna upp i sin egna säng imorse....

Tack för en toppen kväll!

 

Toppen danskväll

Då förra helgen bjöd på en så bra avslutning var det tvesamt om fredagen kunde leva upp till samma förväntningar, men... Grabbars i Wahlströms, Fokus i Skara och allt dansfolk som var där klarade det galant! Var en riktigt, riktigt bra kväll och det fanns massa trevliga att dansa med. För min del hade de kunnat spela 2h till så man han dansa med vissa ännu en gång! Innan vi for till Skara stod jag o Anton för maten och Josefin, Henrik o Johan kom hit och åt. Vi hade en riktigt trevlig stund!

Dansbilder från förra helgen:A o Jag, bild: www.blender.se

 


Igen, bild: Tommy Svensson, www.stopandgo.se


Känslostorm!

Jag ogillar hösten, mörkret och rusket.. Det blir så deppigt!

Bra danshelg!

Oj vilken helg det blev!! Lördagen blev tidig då danstävlingen i Götene skulle ordnas. Vi var där runt 8 och började jobba och hjälpa till. Frammåt 2 var det våran tur att dansa och efter att ha hört på dansmusik från kl 10 var man rikitigt riktigt sugne! Tyvärr gick det inte hela vägen för oss, kanske var vi (jag) för taggade? Blev riktigt besviken över våra siffror men jag får väl ta på mig det, ska inte backa ur snurrarna, jag vet! :p Kanske blev bevikelsen så stor för att vi gick vidare sisst då man absolut inte var berädd på det. Förhoppningen att gå vidare var stor och för att vänja huvudet vid att ladda om... Jaja,  bättre tur nästa gång vilket blir 20 nov på R-tävlingen som annaordas i Götene och vi har även anmält oss till Karlstad 5dec. tjoho!

I söndags var det dags för ännu en tur till Götene för att dansa till Blender å det var en toppen toppen kväll. Jag är riktigt förtjust i det bandet och de gjorde iaf inte mig besviken. På fredag är det dags igen, då till Whalströms, och jag längtar redan!

Just nu ska jag plugga in rapporten som ska redovisas imorgon. 20 min har vi på oss så jätte alvarligt blir det väl inte men jag är lite nervös om det kommer knasiga frågor ;)

RSS 2.0