Morfar fixar honung

   
   
 

Igår var jag med och kollade då morfar var och hämtade ramar för att slunga honung. Kul att se, tyvärr hade jag inte med mig min stora kamera så mobilens kamera fick duga.

 

 


Ett bra tag sedan

Det har gått så lång tid sedan jag skrev så jag evt inte ens vad jag ska skriva... Jobbar på, hemmifrån hela veckorna uatn dator/internett då blir det visst så att bloggen hamnar lite efter. Längtar hem efter 5v jobb i Grästorp. Helgerna då jag väl är hemma går alldeles för fort. Fast snart blir det två veckor då jag får vara helt hemma ihop med A.

Hoppas ni har det bra alla där ute. Önskar jag hade några bilder att lägga upp men inte ens det finns. haha, det går verkligen utför.. Hoppas det blir bättre sen.


Onsdag

Hemma igen.

Ja idag och igår är jag på hemma plan. Idag utgick vi från Skara vid halv 9 och varför inte passa på att åka hem lite då? Har varit med på en spännande växtskydds resa idag och träffat många spännande personer samt fått en hel del kunskap! Kul.

Två dagar kvar på denna veckan då det gäller arbete sedan ska jag fota hela lördagen är tanken. Kul!

Kort, men jag lever :)

Vi har det bra.

Efter en vecka full med jobb lyckades jag komma ifrån 1h tidigare i fredag och mötte upp A i Vara vid 4. Vi for raka vägen ner till Halmstad där mamma och pappa står med husvagnen på Hagöns camping. Fick god mat och denna dagen har bjudit på enormt varmt väder och vi har defenitift varit på rätta stället. Har badat 5 gånger om i havet idag och det var att gå rätt i. Tills i morgon får vi njuta av värmen och sedan är det dags att åka hem igen och jobba på måndag.


RSS 2.0