Tjoho

Toppen :-) Nu har jag ringt hälften av alla bönder! 40st... fast då jag pratat med över 10 idag glömde jag helt bort men jag pratade sist med, får se om vi kan reda ut det eller om jag kan stryka 2 :p Nu ska jag iväg till Götene och grejja i parken :-) Sedan blir det gröt kväll, än är ju inte julen slut!

Blog of the year

Rösta på blog of the year :-)
Här


Matkoma!

Mmmmmmat koma, jag blev så trött efter maten! Kanske beror det på den värmande soppan? Skulle göra mycket för att få gå o lägga mig, bara en liten liten stund. Men ikke, det kan man ju inte, hur skulle det se ut med en praktikant som sitter o sover framför datorn? Inte bra. Idag gick det inte heller något tåg och bussresan hit var läskigare än igår. Imorgon stannar jag hemma! Är ju trevligt att vara hemma då A är det så man får väl passa på? Har ringt 5 bönder hittils, lyckas jag med 6 till idag så vore det toppen, då är hälften klara den. Tiden går ju så fort, bara 2 veckor kvar men om jag åker hit 3gånger nästa vecka borde jag ju fått tag på alla, eller? Sedan är det ju "bara" sammanställning kvar. Måste hitta en ny LIA plats också,  dags att ta tag i det, fast inte förän nästa år.

Hepp, åter till telefonen, trevliga/otrevliga bönder och massa frågor :) (de flesta är trevliga)

Efter julledigheten

Jag är igång igen med mina telefonsamtal till bönderna.. Än bara 1 fast klockan är så mycket. Tog 1½h att ta sig till Lidköping idag -Inte ok! Tåget gick inte och busses, som för övrigt kändes rätt trygg att åka med idag, skulle fram till de flesta småstationer mellen Lugnås och Källby. Det stör mig inte så mycket att tåget inte gick, jag kom ju hit iaf, det som stör mig är att jag kollade västtrafiks hemsida 20min innan tåget skulle gå utan att se någon trafikstörning... De borde ha bättre uppdaterat, if man verkligen har bråttom..... Blir väl lika spännande att åka hem sen.

Jylhelgen har flytit på även om den varit lite omtumlande. Inget mer om det. Juldagen träffade jag Em, Lilli, Jossi och Mackan hemma hos Em, käkade och pratade massa strunt och skvaller om gammla klasskompisar som vi inte vet så mycket om. Borde verkligen har någonslags träff snart!! Får nog klura lite på det. Hamnade sedan nere på stan i kylan, tog oss in på Buffalo där vi träffade mer känt folk och sedan ner till torget. Snälla syster körde oss sedan hem. Tack tack! Igår tog både jag och A ledigt och hade en slapp dag hemma. Kanske är det därför jag inte kommer igång idag, är svårt!

Kan ju komma igåg att lägga upp lite bilder sen :)

Ett fenomenFesten...

är hos Emelie, än så länge....

Ring följetång

Man kan snart göra följetång av mina försök att fåtag i bönder... Ibland går det som attans o alla svarar o är positiva, ibland går det inte alls. Igår eftermiddag gick det inte alls, alla verkade irriterade över snöfallet och hade inte alls tid eller lust att prata. Idag har det gått hyfsat, några som inte svarat, någon som inte har tid.. thats it.

Peter Settman på p3.

Julevecka

Ny vecka, jul veckan! Känns rätt bra trods allt, snön ligger still ute (för en gågnsskull) julgodiset är bakat och jag har kommit igång att ringa bönderna. De som jag har pratat med är positiva och det gör att jag blir glad fast jag känner mig som en telefonförsäljare varje gång jag ringer upp. Bara att hänga i, massa kvar (ca 70st) men de har nog tid att prata med mig nu =) Ska försöka ta tag i det igen efter matkoman som bröt ut...

Vinterstudio bloggen

Brukar ni läsa vinterstudiobloggen? Den är väldigt rolig och nu när det är massa skiodor på TV är det kul att få en inblick i vad som hnder bakom kulisserna! Känner mig smart som farmor, lägger upp dagen efter vilka skidtävlingar som visas på TV, haha, det är kul att kika och skönt att sitta i soffan och inte göra så mycket mer. Ute snöar det för fullt så vi får väl ta en runda sen och skotta lite igen.

Den vintertid...

Oj vilket väder! Jag är tacksam över att få sitta inne och bara titta på det. Har inte ens kört idag utan åkte tåget till Lidköping där jag gör LIA´n, tacksamt även det att slippa starta bilen, skrapa och halka omkring på vägarna nu! Sitter och ska formulera frågor som sedan ska ställas till 80st lantbrukare som använder N-sensor. Inte det lättaste, mycket att sätta sig in i men det känns som jag har landat lite efter hopplösheten som jag kände i måndags. Börjar få bättre koll på det. Kan nog bli riktigt roligt i slutänden. I morgon är det julavslutning i skolan, nästan så julkänslan börja komma smygande, skam vore väl annars!?


Denna lilla pippi är totalt nedsnöad nu...


Plugg med liten vänn!

Går inte alltid så bra!


Tävling Karlstad!

 Idag drog vi iväg till Karlstad och dansade den sista tävlingen för året. Visst är golvet fint!? (Bara mobil bild idag...) Väglaget var inte toppen bra men tack vare att det var lite trafk gick det finfint att köra upp. Kollade på Allround klasserna där de dansade Lindy hopp, buggiwoggi, bugg och rock. Det var riktigt toligt att kika på :) Vi skulle dansa semifinal men eftersom det var så många strykningar strök de den och vi gick direkt in i kvarten. Strykningen kom några minuter innan semin egentligen skulle dansas så vi var ju varma och klara men fick vänta över 30 min till.. Lite frustrerande men vi han få lite i magen och efter omladdningen kändes det riktigt bra. Fick en bra runda och alla vi dansade i Götene på den tävlingen gjorde oss säkrare. Kul som bara den var det och vi slutade 7a, precis utanför finalen. Dags att ladda om till nästa år då det blir BVRR.

 


Vackra vinter!


Längesedan

Oj vilka dåliga uppdateringar det blir :p Men det är så mycket i skolan just nu och tusen andra saker att hålla reda på och göra. Teknikkursen är intressant men jobbig. Inne på våran 4e fall + projektarbete. Men äntligtn lär vi oss något!!

Mycket dans har det blivit det senaste. 20 november var det "test" tävling i Götene inför nästa års tävlingomläggning. Då var det par som inte har några u-poäng och par som ville testa att tävla som fick vara med. Vi var med och tog oss ända till final bland de 17 konkurrenterna. Det var så roligt så roligt! På söndag ska vi åka på årets sista tävling i Karlstad. Hoppas det blir en bra känsla av den :) Tog en hel del bilder på Götenetävlingen och dem kan ni se här :) 

Det som också är lite jobbigt och pressande är LIA perioden som kommer om 1½v. Det börjar bli panik över att hitta en LIA plats nu men det verkar inte så lätt eftersom det är över juluppehållet och det är inte många som ville ställa upp som handledare då... Hoppas det löser sig.


RSS 2.0