Idag blev det att åka bil...

Vad gör jag? Jo skriver klart ett inlägg, trycker på fel knapp och allt försvinner. Typist, får börja om.

Hade srivit om idag, då vi har åkt massa bil. Först åkte vi till Skara där vi sammlade ihop oss och fortsatte till Grästorp och Logården. Där var det höst-fältvandring. De visade olika raps så sätt vilket var intressant. Tyvärr kommer man ju inte ihåg allt som man skulle vilja komma ihåg, men kvävegödsling si och så. Hade varit kul att prata om det med pappa sen :p Det var även lite växtskydds prat och markstruktur. Vid växtskydet fick man varsin keps och vet ni vad som händer då gubbar/bönder får en keps i handen?
Jo, de tittar på den, vrider och vänder (kanske kontrollerar de så den inte är trasig eller smutsig för då måste de ju få byta) om den är godkänns rycker de på axlarna och trycker på kepsen på huvudet. Sedan står de där, med kepsar som fortfarande har vecka efter att de varit ihop vikta, några är för små, andra för stora och så har de ett flin på läpparna. Ja nästan alltid är det samma sak. Kasnke är det för det är jobbigt att bära på den... Jag ska ge min till pappa en dag.

Vi var även en sväng på Bjertorp innan vi åkte hem igen, skönt att komma hem, det har varit riktigt kallt ute idag!

Ikväll börjar Grey's anatomy säsången, äntligen.. Kan knappt vänta för att få reda på hur det går med Izzie och George.. Kasnke en kopp te även ikväll!

Tisdag

Då var även denna dag till ända. Fort går det! Kom upp imorse för pappa ville ha lite hjälp, putsade av trädorna på Sandbäcken. Då jag skulle därifrån måste man ta sig ut genom älgstaketet så jag åkte till grinden för att öppna, då stod det ett helt busslass med pansionärer och tittade på mig. Kul!? Nja, vet inte, jag undrar vad de tänkte då de ser en tjej i traktorn som kommer. Eller funderar inte folk på det, är det bara jag som gör det? Jäjä, kom hem lagom till lunch iaf och sedan bytte jag lite delar på plogen. Kul att skruva lite igen. Det var länge sedan.

Kom hem och satte mig med Vitkåls-arbetet, alla i klassen vet vad det är iaf. Har gjort färdigt min del rätt så bra, så nu ska vi sammanställa på torsdag och redovisa på fredag, känns bra, tror jag kan det hyfsat. Funderar bara på vad vi har missat.. Alla andra kanske ha gjort jätte mycket mer och mer inväcklat då det gäller kemi/biologi. Vi har knappt med något alls om det. Tror jag, nu vet jag ju inte hur mycket de andra har gjort i gruppen riktigt.

Imorgon blite det fältdag på Logården och sedan en tur till Bjertorp. Ska bli riktigt kul! Leta fram en mössa har jag också gjort, kan bli kallt att vara ute annars!

Nu blir det dags för house, ny säsång idag och varför inte en kopp te till det?

Testar lite nytt =)

Fick för mig att jag skulle testa lite nya saker. Jaa få mer besökare.
Vill du också ha det? Klicka in här!

Eller varför inte med Blogglovin, ska lägga in en läk i menyn snart. Klicka här sålänge!

Har ni något sånthär?

Natur bilder =)

Fick ett par härliga bilder idag.



 


Katten är hemma!

Än en gång blev det en underbar känsla då Rocky fanns utanför dörren! imorse, 2 min innan jag skulle åka till skolan fanns han bara där! Hungrig, pratig och kelig. Man kan ju undra var han har varit?  Nu ligger han iaf i soffan brevid sin bror och sover. Hoppas han stannar hemma nu!

En snabbis :)

Blir ett litet inlägg innan vi tar bilden och far till A´s pappa. Där ska bromsarna fixas och förhoppningsvis blir det bra! Sedan ska vi fortsätta in till skövde och Elins Esplanad.

Igår var det tävling. Vet inte vad jag gav mig in på, svårt var det. Men tillslut fick jag lämnat in bilderna. Som tur var hade jag bestämt träff med Therese och hennes syster så vi kunde bolla ord och ideer, vet inte om jag hade klarat det annars.

Rocky är inte hemma än, nu har det gått en vecka och två dagar, hoppet börjar ge upp... Men de kan ju vandra mycket jag vet det. Han kan väl visa att han lever, skicka ett brev!

Äntligen fredag

Oj, visst var det länge sedan? Mm, jag vet men nu så.

I onsdags var det dags för skördefesten :) Söta Terese fixade med förfest som bjöd på taccos (gott som bara den) mycket skratt och mys innan vi begav oss till smedjan vid SLU. Där blev det lite dans innan det var dags att fara hem och sova. Skördefest innebar också utklädnad, jag var piga i mammas röda gamla klänning, huckle och gummi stövlar. Inte var dag man dansar i stövlar!? Kul var det, trött var man dagen efter, kunde inte sova alls den natten så. Fick även gå upp tidigare för bilden skulle till skövde på servic den dagen. Yes väldigt trött sen!!



På kvällen igår blev det dans träning i Götene för Göran, återkommer till det:)

Sklan för övrigt fortsätter vi med biologi och kemi, rolig lektion idag och fast vi sitter på samma ställe i stort sett hela dagarna går det fort! Vi unnade oss en lunch på Uddetorp idag dock, de bjöd p glass och choladsås till efträtt, mumms! Vallenbergare och potatismos före, proppmätt!

Ikväl skulle vi åkt och dansat men ingen följde med så jag beslöt att vi skulle vara hemma, fortfarande trött och imorgon blir det foto täling i Skara, ska bli riktigt spännande! Lånade även "Mäm som hatar kvinnor" av mamma så den ska vi se på så fort lasangen i ugnen är uppäten!

 


Brölopp -08

Tänkte visa lite bilder jag tog på ett brölopp 2008. Blev ombedd att göra detta och det resulterade i flera hunda bilder, här kommer mina favoriter.

   

   


Rocky

Min lilla pissemisse är på vift igen. Nu har han varit borta sedan fredag :( När han kommer hem låser jag in honom för detta pallar jag inte gång på gång, han kan ju visa att han lever eller? Någonstnas är han väl och antagligen kan han äta också för annars hade han väl kommit hem?  :(


Hösten kom med storm!

Sitter framför den lilla datorn i soffan med flera tända ljus i rummet, det känns verkligen att det börjar bli höst! Idag är det rikitgt höst väder, regn, blåst och rusk.

Dagen erbjöd tema dag på Billingehus i Skövde. Där handlade det hela om Livsmedel i småskalig produktin. Det var några olika föreläsare bla från Nossebro shark, vissa var helt ok att lyssna på men i det stora hela var det en tiktigt seg dag och det känndes som vi hade kommit lite fel. Men, men, vi var med hela dagen och lite inspiration då det gäller företagande fick man åter igen.

Under dagen planerades även morgon dagen, då är det tema kväll (skördefest) på SLU. Innan det blir deras pub ska vi träffas hos Terese och käka lite. Ska bli riktigt kul! Förhoppningsvis kommer många ut klassen! Har varit nere hos mamma och rotat i hennes "utklädnings" låda och hittat en klänning, åkte sedan till kusinerna och lånade gömmistövlar. Inte för att jag inte har några själv utan för att mina luktar lite för mycket lagård!!  Hoppas på en kul kväll imorgnon. Är lediga på dagen så då får det bli lite plugg och slapp =)


Enormt trött!

Åter igen är det konstaterat, jag är ingen morgon människa! Rena turen att jag höll mig vaken de första 30minuterna på föreläsningen imorse. Imorgon blir det tema dag på Billingehus, vet inte så mcyket om den och har inga förväntningar alls, detta gör väl att det kan bli hur som hellst, förhoppningsvis bra :-)

Fick en falluppgift idag, äntligen något att ta sig ann, men ju mer jag kollar på det börjar jag fundera på om det är ett skämt eller vad det överhuvudtaget har med kemi/biologi att göra. Vitkål? Får förklara mer någon annan dag. Hann iaf med en sväng på stan innan det blev köttfärssås här hemma, A stod för den oc den var god! Skönt att bara få sätta sig att äta, synd att vi tycker det båda två :p

Sista idag blir en kopp te för halsen och den lilla förkylningen som ligger på lur framför CSI Ny.

Ta hand om er!
(ja ni börjar bli många nu, antalet läsare ökar, KUL!! :D)

Det regnar..

Jo visst, nu regnar det, första dagen på många och jag tycker det var helt ok. Synd om far som ville ha ner de sista vetekornen i jorden innan, får bara hoppas det inte kommer för mycket så han kan så det sista imorgon. Körde lite åt han på förmiddagen. Sedan blir det snabbt iväg till affären innan lunch. Fattade på pappa som att jag skulle köra hela eftermiddagen men så var det inte. Så efter lite strul kom Terese med hund hit. Hon går samma klass som mig (hihi, vad roligt det låter ;)) Fikade lite och smakade på päronmuffinsarna jag gjorde, de blev riktigt goda. Gick en sväng ner till gården och kikade innan vi fick springa hem och ta ner tvätten, ja regnet kom ju ;) (springa är väl att ta i men)  Jäjä, ska hänga upp tvätten igen, här inne så den torkar helt. Sen får det bli lite kvällsmat. Nytt recept på laxpaj, ska bli spänande ;) taka inte om för A att det är dinkel mjöl i bara..

Kemi / Biologi stud?

Ja jisses vilken dag, har hållt på från 8 till 15 med kemi och biologi. Han har gått igenom hela A kusren i kemi känns det som på dessa timmar och jag säger bara tack och lov att jag har läsa detta en gång för annars hade det varit döden. tycker lite synd om dem som missade kemi kurserna på gymnasiet om jag ska vara ärlig. Men mina små kunskaper sitter och det han säger finns någonstans i bakhuvudet, frågan är om jag lär mig mer än det jag kan då det går så fort, kommer vl ha glömt allt nytt och påminnande snart igen. Längtar åter igen till mjölkkursen drar igång ;)

Obehaglig känsla av att ligga och köra bil idag. var inte alls kul. olycka utanför Lundsbrunn på E20, vi körde en annan väg runt imorse. Kommer och ska svänga in då är det en olycka längre fram mot infaren till uddetorp + att det hade varit en bortåt Tidaholm som Malin berättade om. Verkligen olustigt att sätta sig i bilen sen och köra hem, spec efter en sådann lång dag och med ett trött huvud, men här sitter jag, hemma.

Ikväll planeras det resutrang besök =) A verkar tycka det var länge sedan och visst, lite grillspett med goda såser på Rhodos eller Friterat fläskkött på Grottan låter riktigt gott i mina öron! men först ska jag göra skäl för maten, dags att riva i trädgården!

Inställd på att läsa!

Nu har jag planerat min studietid. Har haft genomgång med våran mentor och det som jag trodde skulle bli riktigt svårt gick hur lätt som hellst. Helt naturligt valdes kurser borte och jag fick ihop min LIA period. Tror inte jag riktigt har förstått hur mycket självstudier m.m det kommer bli. Tror fortfarande jag är kvar på gymnasiet. Men just nu är jag så sugen på att sätta tänderna i något, jag vill ha något att göra! I eftermiddag ska vi ha förelsning och med den hoppas jag det hela sparkas igång. Med den kasnke vi får en uppgift eller ett fall att jobba med.

Känns som jag fick stöd av BG, känns som han tror på mig och visst, han ifråga sätte mina val men det var mer för att jag skulle kunna tänka efter. Han ifråga sätte även varför just Agrotekniker, men jag har valt rätt, det tror jag verkligen. Läsa och jobba sig uppåt under två år, sedan kommer jag jobba och bli bra på det jag gör! Bra inställning va!? :-)

Är helt veckovill, torsdag redan, snart är det helg...

Nå!?

Nu vill jag ha kommentarer om vad ni tycker om den nya "höst-designen"! :-)

Ryggvärk!

Åå, jag har fått så ont i ryggen, känner verkligen för att beklaga mig just nu! För svin ont gör det. Tvungen att gå upp ur sängen, leta reda på vete-påsen, värma den, porppa i mig två värktabeltter och hoppas på att skiten släpper!

Kört hela eftermiddagen, kan ju vara därför ryggen strejkar. Sammanlagt blev det 6h på traktorn. Imorgon blir det skola och "utvecklingssamtal" pirrigt värre..

En kopp kaffe

Mm, en kopp kaffe och hembakad äpplekaka, kan nog inte bli så mcyket bättre. Har inte kommit ut till traktorn än, tanken är att jag ska vända halm men då är det ju bra om daggen går av så den är torr uppepå då jag vänder. Får dra igång snart..

var uoppe tidigt imorse och for till tankläkaren så åter igen har de spolat runt min visdomstand. Den ska få ett försök till innan den rycks ut! Ja blir det inflamerat flera gånger kanske de plockar ut den så jag slipper. Är skönt att det är gjort även denna gången och nu ska jag byta taktik, köra med munskölj istället för gel. Hoppas det hjälper och att jag kommer ihåg det. Lätt att glömma då det inte gör ont.

Skoldag!

Idag bar det av till skolan efter fyradagar ledigt. Idag blev de eskussion bland blommor och blad, en hel del lavar också. Helt ok att vara ute och gå i naturen, tror inte man kommer ihåg så mycket man ösnkade dock. DDet blev en god lunch på Uddetorp innan vi sprang runt med BG. Rörigt som sagt, det är nog den enda beskrivning som behövs. Fick även en lite genomgång av vad våran första kurs kommer innehålla och för en gång skulle känndes det planerat och bra. Längtar två veckor frammåt. jag vill sätta tänderna i något nu!

Fint på morgonen!

Såhär fint var det i morse vid 8 tiden i morse då jag skulle åka.

 

 


Linda Bolin - Miss Frida



 


Rebecka O-K - Tornado



 

   


Martina O-K - Joy




 

   


Dålig uppdatering!

Det har vait så mycket det sista, som jag brukar skylla på därför har det blivit dåligt med skrivandet.

I fredags drog jag ihop med faster och kusinerna till Trossnäs utanför Karlestad. Där skulle mina två kusiner tävla fälttävlan. På fredagen red de sin dressyr och hoppade. Tia låg på en andra plats efter det och Becka rev tyvärr en bom och låg lite längre ner i listan. På kvällen stuvade vi in hästarna och oss själva på Lillerudsgymnasiet. Sov hyfsat bra den natten. På lördagen var det dags för terrängmomentet, Tia klättrade då och vann medens Becka fick två oturliga stopp. Synd men de kommer hon och Toren, passar så bra ihop så med lite mer träning så =)!

Igår när jag väl var hemma fick jag köra lite åt pappa. Sedan åkte vi till Götene och dansade till Whalströms, åå så bra de var! Jätte skoj och jag är stel i hela kroppen efter kombinationen traktor - dans. Idag blev det mer körning.. 

Håller på och laddar bilder från helgen =) och imorgon ska jag försöka skriva ihop om dansen. Då är det även skola, vi ska ha fältvadring hela dagen ute på Uddeltorp.. Får se hur det blir.. 


Nu är det helg!

Idag bar det iväg upp till Rattugglan där Håkan Samuelsson från Vadsbo Växtodling/Mjölk mötte upp. Vi fick en timmes genomgång av honom där han berättade om sin resa från 22ha och smågrisproduktion till att komma dit han var idag. Mycket spännande och kul att höra. Jag hade inte hört den historien förr fast jag har varit på Vadsbo mjölk två gånner tidigare. Kul för mig, vad de andra tyckte vet jag inte, de kasnke hade hoppats på mer mjölk snack, vad vet jag.. Åkte hem på lunch ihop med Malin och Petra, hihi, mysigt!

Åkte vidare in till kontoret för att träffa Maria som gick detta som jag går nu. Hon berättade om hur hon upplevde utbildningen och så. Mycket frågor blev det och eftermiddagen avslutades med en fika =) Fortsatte att snacka lite skit med Malin innan hon åkte hem sen. Då tog jag mig i kragen och städade bilen, jisses vad fin den blev! Det behövdes inte så mycket för att det skulle bli riktigt bra. Tvättade den även utvändigt tillslut, kommer väl se alla misstag imorgon då det syns för det sista blev det lite mörkt, har bild på det:



Hihi, hade fint sällsak som ni ser =) Imorgon följer jag med kusinerna till Trosnäs där de ska tävla fälttävlan fredag/lördag. Lite kul ska det allt bli. Får se om jag tar med datorn, kameran ska garanterat med!


Förestan, rubriken. Vi är lediga imorgon :) Och på måndag, och på onsdag.. Ja, ni fattar, inte så jätte jobbigt i denna skolan. Fast det kommer väl och den blir nog vad man gör den till! 


Studiebesök *2

Japp, igår var det dags att åka på studiebesök ihop med Bioenergi teknikerna. Först bar det av till Trolhättans energi, var inte jätte intressant och jag orkade inte lyssna hela tiden för man förstod bara hälften. Lunch blev det uppe på Hunneberg, mysigt med massäck =)

Logården besökte vi efter lunch, det var intressant och han som pratade gjorde det bra. Många frågor kom upp och jag hade nog kunnat stanna en stund till. Intressant som sagt. och mycket roliga försök. Väl i Skara igen blev det en lite pause innan det bar av till Skövde och Equis-night. Entrepenörskapskväll för bara kvinnor. Roligt, underhållande, nyttigt och lärorikt var det! Träffade mycket nytt folk även om många var kvinnor i 40-50 som redan hade företag. Vem vet, alla kontakter kan man väl utnyttja?

Idag är det Vadsbo mjölk som står på schemat, känns intressant även det och det känns som att det kommer bli mycket diskussioner om detta sen.

Väl hemma igen

Hemma igen efter en dag i skolan. Vi hade bestämt att sammlas vid 9 och då delade vi upp oss i våra "grupper" Pluggade flitigt till 10, minde flitigt efter 10, men vid halv 12 var vi färdiga och hann öva en gång på våran presentation om Edward Nonnen innan vi skulle redovisa inför 60pers. Tyckte dock att det gick bra, vi har inte haft massa tid, vi har varit många men det vi fick ihop känns bra.

Lurade med mig Petra på dressyrmöte ikväll =) Kul med lite nytt folk där och då jag pratade med en annan meddlem meddelade hon att hon tänker hoppa av. Jaa, jag har ju funderat i samma bana, fast ibland är det lite kul. Får se hur det blir, kasnke kan komma igång och rida lite mer istället och vara med på tävlingsbanan..

Well, ska röra ihop en sallad och äta innan det är dags att ge sig av till Camilla.

Börjat med PBL

Jaa, idag hade vi introduktion av PBL - Problambaserat lörande. Jobbar i grupp. Orkar inte dra hela biten men det ffinns att läsa om på Linköpings universitets hemsida.

Imorgon ska vi arbeta med detta hela förmiddagen och redovisa för ALLA på eftermiddagen. Hm.. Jaja, Huvudvärk idag med, såpass att jag trodde jag skulle spy förut. Tog tabeller och gick å la mig. Lyckades slumra så klart vilket resulterar i att jag är pigg nu.. Typist.

Det gick fort!

Satt på en maskin med tvätt         - done
Plockat iordning den rena tvätten  - done
Lagt ner min själ i köket               - done

Nu är det bara mig själv kvar..

Som ni ser börjar det hända lite saker med designen här på bloggen, snart ska jag nog få riktigt inspiration så den blir höstaktig!

Gott med en kopp kaffe

Idag är det slö dag, skolan börjar inte förrän kl 1. Hade dock varit skönt att läsa fram till kl 1 iställer för att sluta vid 5, men, men... tyckte jag kom upp i hyfsad tid vid 9. Försöker att plocka lite nu, annars blir det inget gjort denna dagen.

Igår for vi upp till Strömstad med Kristinas flyttlass. Hon har verkligen hittat sig en fin kägenhet en mil söder om Strömstad. Enormt mysig och jag belv helkär i hennes diskbänk. Den var ju 80cm bred.. Taket lutade lite över den så det såg verkligen inte konstigt ut och så satt det små spOttar i snedtaket över bänken. Så snyggt!! Öppet och ljust var det också, jag hade lätt kunnat bo där!

nä, nu ska jag dricka upp min kopp kaffe, tvätta en maskin, göra iodning på köket, göra iordning mig själv och äta innan det är dags att köra till Skara.

Scotts - Bhonus Sägnenas Hus Sandhem

Jaa, så fick det bli, en lite utverdering från igår. Stack ner till Sandhem och jisses vad det regnade! Såg ut som det gick svallvågor på vägen. Men vi kom fram vid 9 och då var det inte mycket folk. Gick riktigt fint att dansa då. Men sen fyllde det bara å med mer och mer och mer. Till slut ar det ingen ide att ens försöka. Man bara satt i ett hörn och kände sig intryckt. Massa ungt folk, ja scotts "Fan-club", som sprang över golvet... Inte så kul alls. Men, men... Så är det. Tyvärr är väl Scotts ute ur vår danslista nu, folk åker ju inte dit för att dansa då de spelar.

Årkar inte göra massa punkter idag ;) Men ni får en bild...



Och ett slutbetyg: 2!

Lördag

Oj vad denna dagen gick fort! vaknade sent om side imorse och åt lite lätt frukost. Var nere hos mor och far en sväng och hjälpte pappa lite med nya maskinen, han har blivit som ett litet bran igen ;) hihi. Men nu har han bra radio i den också. Mamma hade under tiden plockat massa svamp så det mumsade vi i oss till lunch =) Sedan blev det en lång tur, ja närmare 8km traskade vi med stavar. Minna var med också, fick hon kång promenad¨.

Nu ikväll har vi varit borta hos A´s mor och fixat inför imorgon. Då sticker vi till Stömstad och installerar henne i det nya hemmet. Det har blivit mycket flyttninga det sista men detta är nog sen sista på ett tag! Men det blir nog segt att ligga och köra över 40 mil på en dag men, men..

Snart dags att krypa till sängs igen.. Kanske ska jag ta och utvärdera gårdags kvällen för, ja vi kom ivög till Sanhem men det blev ju inte riktigt som vi tänkt oss......

Ny bloggdesign!

Mm, har gjort en ny bloggdesign och skickat ut =) Tyckte den blev bra, hade jag inte gjort den bakgrunden här hade jag nog tagit den själv ;)



klicka på bidlen för att se de i sin helhet =)

En hel vecka!

Jaa, nu har det gått en hel vecka, en vecka av 2år som man ska ägna åt skolan. Fortfarande är intrycket allmänt rörigt och jag längtar efter att dra igång en ordentlig kurs!! Elller iaf lite mer än vad som är nu. Idag blev det rundvandring i Skara med guide. Han pratade mycket och vissa delar var mkt intressanta. Sedan lite mer data och info från biblioteket. Ja, det var allt. Hemma vid 3, lagom fast smått onödligt känns det som.

Får se om det blir dans ikväll eller ej, viljorna är visst olika här.

Fjärde dagen med skola!

Idag hade vi våran presentation. Gick sisådär, man glömmer alltid hälften av det man hade tänkt säga och antagligen pratade jag alldeles för fort. Men, nu är det gjort. Imorgon börjar vi 10 igen, riktigt skönt!

Har verkligen slappat till idag, det var gött. Handlade lite men sen har det inte hänt mycket mer. Imorgon blir det förhoppningsvis Sägnenas hus och Bhonus/Scotts.

Ingen inspiration!

Nej, jag hittar verkligen ingen inspiration! Imorgon em ska vi hålla en presentation i 5min om valfritt änme. Att välja ett ämne bara sådär var inte lika lätt som jag trodde. Trodde det skulle ploppa upp och vara självklart efter en stund men det fungerade inte. Antagligen har jag kommit till den sitsen att jag pressar mig själv, vill så mycket att det blir pankaka totalt! Skulle behöva massa massa ideer. Funderade ett tag på dans, men va tusan, hur presenterar man dans om man inte kan dansa för publiken? Jaa, jag vet inte hur jag ska göra, kommer väl sitta med detta ikväll som jag lovade mig själv att inte göra. Om 50min ska jag byta av pappa vid plogen och då hade jag hoppats på att vara färdig.

I skolan har det inte klarnat så mycket annats. Igår var det snabb foto på var och en. Sedan en bra föreläsning. En "kick-off". Hon som talade var verkligen inspirerande och det är bara att sätta upp mål kan man säga. Och lyssna. Fick för övrigt en guldstjärna! =)

Idag var det då Presentationsteknik (Det är det vi har imorgon också då vi ska ha våran presentation!) En bra kurs, man fick en hel del att tänka på och framför allt öva på! Vi fick presentera oss själva inför 6st, gick fint. Fick förbereda i ca en kvart.. Inte så mycket tid men å andra sidan kan man sig sjlv förhoppningsvis. Glömde självklart bort en hel del som jag jade tänkt säga men va gör väl de... Igentligen skulle man kunna presentera sig själv en gång till men det är ju inte så kul! Just nu om jag på att mna kanske kan presentera gården här hemma, eller? Kankse blir skrytaktigt? Fast det var ju flera som kom från gårdar, hm, tåls att fundera på.

Redan torsdag imorgon, det har gått väldigt fort! Längtar två veckor frammåt då vi kommer igång med första kursen ordentligt. Hoppas det blir bra!

RSS 2.0