måndag

Igår åkte jag och Anita upp för att avsluta tävlingen och ta med mitt usb-mnne hemm m.m. Då vi kom upp var det massa folk i  seketariatet och rörigt till tusen. Folk frågade mig massa saker och eftersom jag inte hade varit där på 6h har jag ingen koll.! Blev irriterad på det! Orkade verkligen inte med det igår kväll. Vi löste det till slut men det tog 2h och jag var inte hemma igen förrän vid halv 9.

Idag  tog jag lite sovmorgon, tyckte mig vara förtjänt av det. har  lagt upp resultaten på hemsidan m.m på förmiddagen. Tog en skön dursh och ska alldeles strax åka iväg till Leksberg. Jobbar till 18 ikväll. Går väl an då man börjar sent. Är jag hemma hyfsad tid kasnke det blir lite träning ikväll med.

söndag

Oj, helgen har bara sprungit förbi, igen.. Igår var vi och åt lunch hos Kristina sedan ägnade jag över 1h på ridskolan med att förbereda. Varenda sladd var urdragen ur datorerna vilket gjorde det hela lite svårare än det brukar.. Fick till slut ordning på allt och igång alla datorer. Idag var det dags för tävling. Hade ställt om min klocka igår kväll så då den ringde kl7 trodde jag ju klockan vara just 7. men så var det inte... Då har min mobil ställt om sig automatiskt inatt vilket gjorde att den inte bara hoppat fram 1h från vintertid utan 2. Där stod jag och klockan var 10 över 6, sommartid. Var bara att gå och lägga sig en stund till. Knasigt.. Annars flöt det rätt bra på tävlingen, åkte därifrån vid 1 men får väl åka upp igen och hämta min grejjer. Måste ju ha alla resultat m.m. Blä.

Skövde i fredags föresten. Gick en sväng på stan och A hittade massa grejer. och jag kom hem med noll för en gångsskull. Vi åt på Taih Pack (hur det nu stavas) ligger iaf vid sandtorget, fyra smårätter blev det och jag var verkligen proppmätt.! Drog iväg till bion i sakta mak och kollade  på den, var inte hemma förän 12 men det var en jätte mysik kväll.


Ingen dans ikväll föresten. Kursen är slut i Götene nu. Så ikväll blir det att slappa, skönt för jag är trött. Imorgon blir det några timmar på leksberg då, började sent imorn, skönt! Ska försöka ta tag i lite matte först.




fredag

Igår och Idag fick jag också vik på förskolan på Leksberg.. Monica som jag vikar för ringe imorse igen och kallade in mig, vad hon glömde säga då var att de alltid gick till skogen på fredagar.. Ni vet hur det har snöat och blåst idag och till skolan kom jag utan mycket mer lkläder än det vanliga. Som tur är slängde jag med mössa och vantar i morse och de kom ju väl till pass. var ute i ca 1½h och jag fryser än! man kan ju inte klaga då det är 18 barn runt om men nu kan jag det!! JAG FRYSER! har börjat elda överallt här hemma nu, det behövs!


Anton tyckte vi skulle gå på bio ikväll så vi ska iväg till skvöde en sväng. I Mariestad gick inte den filmen vi ville se. Så vi åker in och kikar en sväng, äter lite kina mat och sen går på bio. Tror jag ska bjuda på bion och anton på mat ;) hihi, har massa bioscheckar!

Föresten, jag hade ju köpt evå trisslotter, jag fick en på köpet, tror de satt ihop så jag märkte det inte förrän jag kom men men iaf, på tre lotter (som det då blev) vann vi ingenting. Tycker ju det borde vara nått på tre stycken men ikke.


onsdag

Imorse skulle A iväg till Örebro men hans buss startade inte så han var kvar hemma en halvtimma extra innan hans skjuts kom. Under den tiden ringde de från Tuna och ville att jag skulle jobba. Det var bara att ställa sig i duschen, äta lite snabbt och sedan sticka iväg. Snäll som min sambo är hade han gått ut och startat bilen åt min (här var det -8 imorse). Sedan servade han mig med frukost, plockade undan m.m. Han är underbar!

Iväg bar det till leksberg. Idag var det förskoleklassen som skulle tas om hand. Spännande. Det gick rikigt bra, är kul att vara där. Barn i den åldern tillåter fortfarande att han tar i dem, jag menar, en kille i trean lägger man inte armen om när man pratar med honom men den kan man göra med dessa sexåringar. Många måste man göra det på så de står still och lyssnar. Haha. Som tack att jag visa mig där fick jag jobb HELA nästa vecka på fridits.Inte dumt alls.


Åkte sedan ham och fick nys om att pappa eldade så jag slänge in allt skräp vi hade i garaget (gammla katonger och så) och slängde på dem också. Var så skönt att bli av med dem! Passade också på att ta med mig fyra kassar pantflaskor då jag åkte. Blev över 100:- pant. Köpte två trisslotter för lite av pengarna ;) tycker vi behöver vinna en del så vi har råd med soffa, säng m.m på Solbacken ;)

när jag var och handlade köpte jag lite frukt så vårat fruktfat ser riktigt härlit ut med. Jag har även passat på att äta mellis. (inte bara godsaker) utan en knäckemacka med ost, inte illa. och så lite banankaka från mamma med en kopp kaffe. Känns bra. Ikväll ska vi göra våfflor :D

tisdag, tror jag..

Är trött idag. Kunde verkligen inte sova igår, tror klockan var halv 3 då jag väl slocknade. Tror det återigen var tanken på hur jag ska välja skola som spökade. Har iaf kommit fram till att jag är behörig till Lantmästare så det lutar åt att jag söker dit. Har faktiskt suiit och grejat lite på studera, så jag inte glömmer det:p

Idag har ag haft en lektion, 50min svenska med leksbergs sexor. Börjar lära känna busarna i den klassen nu. Cyklade faktisk dit, var väldigt kallt ute. Blåste verkligen nordan! Sen har jag inte gjort mycket mer än suttit och pillat med ridskolan.

Fick ett emormt snällt mil förut från en mamma som hade kommit med en önskan som gick att fixa. Känndes väldigt bra att få ett varmt tack och uppskattning. =) Det gladde mig verkligen!

måndag

Igår kväll somnade jag med huvudvärk och vaknade lika dant imorse. Kom på sedan att det måste varit vädret för det hade ju snöat en del inatt. Försökte förklara för Billy att det var roligt med snö men han hade nog svårt att tro på det när jag inte ens gjorde det själv. For iväg till komvux en sväng och har nu gjort klart hela boken, ska repitera sista kapitlet, ha prov på det och sen är det bara nationella kvar. (som kommer ta flera månader för jag måste gå igenom boken igen!)

Sedan hem och åt en romantiskmiddag med anton, makaroner och falukorv..

Plockade sedan ihop alla papper, startlistor m.m och for iväg till Amandra där jag fick massa hjälp att fixa ihop startlistorna och så.. Så skönt med den hjälpen. De kom också med en kalas ide om ett litet välkomsthäfte. Så det pysslade vi lite med. Kommer bli jätte bra =)

Ikväll har jag varit iväg och tränat. Var på ett pass. När jag tänker pass tänker jag högmusik, starka lampor, hår som far och svettiga pannor men inte på detta passet. Rummet var helt nedsläckt och det enda som fanns var värmeljus. var väldigt lika yoga med lugna rörelser fast det var mer inriktat på styrka. Får se hur jag kommer känna mig imorn. Tror det får bli ett cirkel pass på onsdag.

Highlights - Göteneparken

Denna danskväll var ju inte rikigt lik alla andra kvällar. Det var dags för Vårfesten i Götene med bara förköpta biljetter. Nästan 300 pers hade tagit sig dit. Kvällen började vi 7 med mat och trevligt sällskap. Vi hade lurat med oss Josefin o Henrik vilken var riktigt riktigt roligt! De har det inte så lätt just nu så jag tror de tyckte det var skönt att komma ut.. Henriks hus brann nämligen ner i veckan, så de är lite tagna, men igår kväll fick de tänka på lite annat. Kul att klä upp sig och gå på fest =) HIghlights var det första gången jag var på och visst de var bra =) Fast.. De spelade väldigt jämttempo rakt över. Hängde man inte med så visste man inte om det var Fox eller bugg. Gjorde ju inte så mycket för man kunde ju välja lite beroende på vem man dansade med. Hehe.

Dansfolk: Det var mycket trevligt folk och många man kännde från kurserna m.m. Sen fanns det också en kategori som bara satt och drack öl men man får väl se lite genom fingrarna (det var ju bra att dom inte var på golvet:p)
Golvet:
Golvet i Götene är bra!
Spelandet: Ja, en ok insats. Inget band man kommer jaga i sommar men kommer de i närheten så komemr jag åka!

Nu är kurserna i Götene slut så vad vi ska göra på söndagar härdaefter vet jag inte.. Ikväll blir det dressyrmöte iaf (som jag verkligen inte är tänd på)

outfit


Kvällens outfit =) Klänning från Gina och bolero/koftan kommer nog från Ullared :p

vår i luften

Åå, idag var det varmaste dagen på detta året, var enormt skönt ute!! Vi gick upp rätt sent idag, käkade lite frukost och sen gav jag mig iväg och red. Blev en lång tur idag och solen värmde så skönt! Satt bara och njöt stundtals. Marilla gick riktigt bra och gjorde super snygga fattningar idag, kul! Då jag kom hem igen satt A ute på en sten och njöt, såg rikgt skönt ut så jag satte mig också där en synd =)

Har grejat en hel del med ridskolan nu också. Idag går anmälningstiden till tävlingen ut så det är lite att pilla med. Har även gått 7km med mamma vilken också var jätte skönt.

Snart är det dags att göra sig iorning och åka till Götetne på vårfest, en väldigt bra dag att ha vårfest på om jag får äsga det själv =)

Fredag eftermiddag

Red förut. var väldigt skönt ute, varmare än igår. Tränade lite avbrott och igångsättningar samt fattningar. Hon gick mycket bättre idag än igår. trevligt!

har varit på stan en svän, A var inne för att testa och få linser så jag sprang en sväng. Ingenting som vanligt i denna lilla stad. Snart ska vi iväg till falköping och fira farfar Börje. Blir nog bra, lite god man och så :)

Teknikträning Götene

Igår var sista tekningträningen i Götene och det var Åke och Rosita som hade den. Åka hann gå igenom 3 olika saker på 1½h vilekt var jätte kul! Först var det samma som sist, snurrar på linje där man tränar förning. Nyttigt? Oja! Dom går riktigt bra då A sätter upp rätt tempo, hihi. Sedan var det en förflyttning. Vi kan förflyttningar, men inte denna och den var nog inte våran heller för det gick inte så bra! haha. Tjejen snurrar på stället, stillastående en högersnurrsamtidigt som killen flyttar sig runt tjejen så han står på andra sidan än från början, därifrån drar han tjejen två steg fram och sedan snurr. Då är (eller ska man vara) tillbaka i utgångsläget. Det var lurigt mina vänner... Men jag måste säga att det var kul att få någonting att bita i, har inte varit så mycket sådant denna terminen.

Sist gjorde vi en utgång från en vänstersnurr, killen snurrade tillbaka tjejen in vid sin sida och tjejen skulle ha såpass mycket fart så hon kunde fortsätta gå runt killen.. Dett gjorde att då tjejen gick in på killens högra sida och gick runt kunde killen lyfta lätt på foten och bara så och snurra... Snacka om att åka snålskjuts! Men den var också rolig!

Sammaställning så är det en mycket bra kurs, synd att den är slut :(

Blev det vår idag!?

Åå, det är så skönt ute, solen skiner och det är fantastiskt. Jag har precis hänt ut en maskin med tvätt, ja ute! Hoppas den torkar hyfsat.  Ska ut med Marilla senare i eftermiddag, känner mig riktigt sugen på det. Inte bara för att vägen nu är fri från snö och is och man kan galoppera (har saknat det) utan även för att jag kan plocka fram mina ridskor igen och slippa kängorna. Så skönt!

Försten måste jag säga att facebook är en fantastisk sida. (känner mig så positiv idag) Har hittat många gamla lärare och jag känenr att det är rätt kul att lägga till dem i vännerlistan. haha. Sedan stötte jag på A´s kusin med. Fast det är väl så, men tillbringar för mycet tid framför datorn. TÄnk om man pratade med folk stället för att sitta här och läsa om dem. För ni fattar, men kan ju få reda på det mesta om en person utan att ena prata med dem. Bara denna bloggen är ju sån!

ONSDAG

Idag var det KSS som gällde. A laddade för att ta bort sin utbuknad till talgkörtel men det enda de gjorde på sjukan var att kolla och säga att de kallar honom till en ny tid för att ta bort den... Daa, det var ju vad de skulle göra idag, eller? Nä tydligen inte. Efter åkte vi en sväng till Hanna och Robert och kollade på lilla Benjamin. Oj sa liten! En liten liten människa. Han är född 2 mars så bara 15 dagar gammal. Jag kan inte minnas att jag träffat någon som är så liten. Han fick koftan jag stickat och jag konstarerade redan då jag såg honom att den skulle vara för stor, men han växer!

På korten: Benjamin på kort 1, taget idag kort 2 är tagit på mora sjukhus. De har en rolig sida, Dalarnas landsting, "webbisar". Där står de vilka som födds varje dag och så en liten bild och hälsning. Där hämtade jag den bilden. 

Sen ser ni koftan :) Tycker själv den blev fin fin! 

Och sist men inte minst (längre) stolta storasystern Embla! En rikgt söt unge! 








..
 

TISDAG

Dagen började med att jag körde ner syster till sjukhuset. Hon skulle på undersökning och kolla ifall hon hade astma. Det hade hon inte. Sedan lunch hemma. Vi var alla hemma och alla på gott humör, det är riktigt roligt!


Hjälpte brorsan sedan i laggårn. Han skulle mocka ut två djupströbäddar hon små kalvarns i laggårn. Så det blev lite skit jobb. Men det var kul att gå och pyssla ihop med honom. Linda kom ut och hjälpte till lite också, då var vi alla tre. Det var skönt att käna sig lite behövd idag. Imorgon ska jag med A till sjukhuset och sedan ska vi åka och träffa Benjain =)

sen natt

Klockan är igentligen alldeles för mycket för att sitta här, man jag kan inte sova.Sen var jag hungrig också..Då jag satte mig tillrätta under två filtar kom katterna och la sig vid min sida. Känndes bra!

Funderar fortfarande en massa på skol-alternativ.. Är nog därför jag inte släpper in john-blund i mitt liv.

Då jag tänker husdjursagronom tänker jag Uppsala, lång period att läsa, bir jag vad jag vill då? Det känns, som jag nämt tidigare att många studerar mer eller doktoerar i någonting. Jag vill ju inte det. Hade kontakt med en som gått ekonomilinjen och nu jobbar hon som rådgivare på lrf. Hon har hand om "framtids-samtalen" med bönder och frågan till henne var ju om hon behövde de 4,5års studier som hon har bakom sig. Vet ni vad hon svarade: nej.

Lantmästare vs Agrotekniker
är vad jag fattat som lite samma sak. Båda är två åriga och båda erbjuder både växtodling och husdjur. Lantmästare kräver också 2års arbetslivserfarenhet. Ska jag välja på något av dessa blir det Agrotekniker, man läser då i skara istället för Alnarp (skåne, typ Lund) och  jag kan vårda det förhållande jag har.

Tänk om man kunde se 5år frammåt. Tänk om jag kunde veta att jag inte äventyrar det underbara jag har här hemma om jag läser på annan ort. Tänk om...

Jag vill ju ha A kvar hur det än blir, jag vill verkligen satsa på oss. Klart jag tror och hoppas vi klarar 4år om jag läser någon annanstans men... A, ni fattar, det är så mycket tankar!

måndag

Redan måndag igen. Helgen bara rullade förbi. Lördagen blev en hemma kväll med god mat och ett glas vin.

Idag har jag verkligen inte gjort mycket. Var inne 1h på komvux och diskuterade min matte. Jag ska läsa klart den och hoppas och kämpa på för att höja betyget. Lars trodde jag skulle klara det iaf. Sedan har jag suttit hemma och degat. Tänkt på skolor...

Agrotekniker - Lantmästare eller Husdjurs agronom!?
Finns så många tankar då det gäller dessa tre. Ja, självklart finns veterinär med också, men då tänker jag mest Oslo. Vet verkligen inte hur jag ska göra eller tänka för att detta ska bli rätt..

fredag kväll

Imrose gick jag upp i tid, tro det eller ej. Var nere hos pappa på gården vid halv 8 och hjälpte honom men skit jobb rent ut sagt. han skulle mocka hos kvigorna och jag gick springa runt och bära skitiga brädor m.m. Gick helt ok iaf.var hemam vif halv 11 igen. I stället för att sätta sig och slappa då började jag städa, och städa. Jag vill lova att det var dammigt i vår lilla stuga. Efter 3h var det finare (men att det skulle ta 3h, på 45km, hur blir det då inte när vi flyttar, dåfår vi 72km).

Vid 5 for vi till Götene. Vanligtvis då vi åker till Götene är det för att dansa men inte idag. Richard och Jonatan mötte upp oss på bowlinghallen och under 1½h spelade vi bowling. Jag vann första serien!! :D (sen behöver vi inte tala om resten) Men det var jätte roligt! 180kr för 1½h tyckte inte jag var så hemst farligt heller. och vi hann tre serier på den tiden vilket var lagom. Efteråt blev den en pizza och nu sitter jag ju här så hemma är jag.

I helgen har vi inte planerat nått.. får se vad som händer.

Blender - Valhall

Vi åkte och dansade sedan i går kväll. Blender spelade på Valhall. Jag hade fort träningsvärk (haha) Kännde mig inte taggad att åka men A ville så ja var snäll ;) Allt för honom!

Dansfolk: Det var lagom med folk för att vara Valhall :) Dock inte så mycket folk man kännde igen som man brukar dansa med men vad gjorde det, jag dansar ju mest med A!
Golvet:
Golvet var också som det brukar vara på Valhall, helt ok. Åker man till Valhall vet man vad man får.
Spelandet: Blender spalr bra!  före paus var det lite okända låtar men efter fikat kom de gammla goa låtarna igen.
Min dans: Sisådär, seg, träningsvärk.
Slutbetyg:  3

torsdag

Oj, idag har jag träningsvärk i HELA kroppen. Inte gjort så mycket idag. 2h inne på lrf kan man knappt kalla jobb heller. Känns trist att ine göra nåt men så är det känns det som. Kasnke blir det dans på Valhall ikväll.. Vi får se.

Gick förbi vero moda förut och hittade vad jag letat efter ett tag nämligen en vår jacka. Tog den på öppet köp sålänge ihop med en super mjuk schal.. . Vet inte om jag passar i den, ni får några dåliga bilder så får ni avgöra:

räddat av träning

Jag har kännt det en gång förut, att man blivit räddad av träningen. Den gånge gick jag i ettan på Sötåsen. nu är jag här och denna gången slapp jag tänka på skolor i 1h.. Var på cirkel-passet inne på kraft källan och det var tufft med enormt skönt. Släppa allt en stund..

SLU - Uppsala

Ja ni, jag trodde att tankarna, efter ett besök på SLU i Uppsala, skulle klarna, men så är inte fallet! Det är bara ännu rörigare.
Åkte tidigt igår morse och kom upp till Uppsala vid 10 (efter snöoväder sista 5 milen) Vi började med en liten generell genomgång av alla SLU program och sedan skulle man välja ett institut att gå och titta på. Det kunde jag inte! jag var ju där för att kolla på både vetinerär och Husdjurs agronom så vi lyckades få till en privat visning efterårt. Var och kollade på vetinerä anläggningen och det var enort fina lokaler. Jag fick känslan av att "Jag vill"! jag vill nu! Så fint.. Fast när man gick ut därifrån fick man se till att tänka ett steg längre. Det går väl ann att gå där och ha 2 pasienter om dagen, hur blir det då man kommer ut i verkligheten?

Agromon å andra sidan fick jag inte rikigt grepp om. Vi pratade med en tjeje som gick andra året och två doktorander som hade gått ut för 2 år sedan. Man kan göra så mycket som husdjurs agronom. Läser man veterinär blir man veterinär.

Fick även reda på att de kommer sålla ut sökande med hjälp av högskoleprovet i år.. Först de som har 20.0 i gymnasie betyg och sedan kollar de på högskoleprovet... jag har inte en chans! Och inte har jag anmält mig till högskoleprovet heller.. Skit också. Varför finns det ingen som talar om detta för en!? Det har inte funnits att läsa på hemsidan särskilt länge men nu ser det ut så här:
  • Till 30 % av platserna används betygsurval med lottning som skiljekriterium.
  • Till 30 % av platserna används betygsurval med högskoleprovet som skiljekriterium bland de med lika meritvärde. Om inte heller högskoleprovet skulle kunna skilja de sökande åt används lottning som sista skiljekriterium.
  • Till 40 % av platserna används högskoleprovsurval med lottning som skiljekriterium

Jag gissar att man behöver ha uppåt 1,8 för att ens ha en chans. Jag är inte såpass smart! :´(

Det kasnke är agronom jag får gå iaf. Men som sagt, jag hade hoppats på att få en klarare bild och kasnke bli mer taggat på agronom än vad jag belv igår. Hur ska man veta att det är rätt..?

Som tankarna ser ut nu ska jag tjata till mig en efteranmälningsplats på högkoleprovet. ta en funderare på om jag ska läsa matte D och Fysik B igen för att försöka höja betyget eller inte. Det dumma är ju att jag har engelska och estetisk verksamhet kvar som är vg, jag tror inte jag får upp de betygen i vår.. Jag ska även söka till Oslo, då behöver jag inte göra någonting av betygen.

Hjälp mig!!!


självhäftande häftapparat

Idag var jag åter igen utan jobb. Vikariatet har tagit sult och hela förmiddagen ägnade jag åt att skriva propositioer, maila och ringa folk inom  ridskolan och dressyren. Känns bra då man kan fixa till saker som har gått på tok, även då det inte är mitt fle och ställa up för andra som ska komma till oss och tävla. Jag tycker det är viktigt att försöka få igenom de flestas ösnkemål för nästa gång då det inte går acceeterar de det, de vet att man har försökt.

På eftermiddagen ägnade jag några timmar inne på lrf och upptäckte världens grej, självhäftande häftapparater! As coolt, bara trycka in pappret och vipps vardet klars, ett litet swichande bara.

Imorn bär det av tidigt tidigt till Uppsala. Ska bli mycket spänande!

Kall dag

Hujeda mig, sitter och kollar ut genom fönstret och det snöar på tvären. Jag vet hur kallt det är och är väldigt glad att jag sitter på andra sidan fönstret..

Imorse gick vi upp i hyfsad tid och följde med mamma och pappa och kollade på Vadsbo-Mjölks bygge. De ska för 70 miljoner kr bygga en ny ladugård med plats för 1100mjölkkor och lika många ungdjur. Bygget är på långa vägar inte klar utan det som står det idag är en ungdjurslaggård (kall) och plansilo.  I ungdjurslagården fanns det ca 500 kvigor idag. Det som var så förvånande var att när man kom in var det jätte lungt. Ja menar, tänk 500 djur på en liten (i förhållande till alla djur) yta. Det borde ju vara liv och ljud men ikke. Deras plan var att köpa in 150 små kalvar (kvigor) i kvartalet så de hade att fylla på med.

I oktober räknade de med att börja mjölka. De första kvigorna hade de seminerat 10 januari så det blir ju i början av oktober de kommer kalva. De seminerade 20 kvigor i veckan för de va var de trodde de klarade av. Tänk att ha 20 kalvningar i veckan, mamma mia! Japp, men klicka på bilden för att komma till vadsbo-mjölks hemsida!

Det var ett mycket spännande studiebesök och jag ser fram emot ett uppfäljande då det är färdiga.

Wahlströms - Folkets Park Fkp

Igår efter min ridtur gav vi ossa v till Falköping till A´s farmor och farfar. Där fick vi god mat och åt verkligen upp oss innan vi for vidare till Parken. Kom 10 min över 9 och jisses vad folk det var redan då. Trodde det skulle bli en jobbig kväll för golvet var så enormt strävt ibörjan men det gick över (tur tur). Mycket folk som sagt, träffade Jocke vilket är jätte kul. Dansade lite också med honom. Kan nog bli en bra dansare då kan lyckas kombinera armar, ben och huvud, hehe. Tom och Jenny från Sötåsen var också där. Saknade tyvärr Anders, hade varit roligt att dansa med han också så klart.  


Dansfolk: Å herregud, folket ja. Tror det är många yngre som börjat som en följd av dansbandskampen men även en hel del äldre som kommit ut igen, också beroende på dansbandskampen. De tror ju att de kan dansa. Så även om det inte var så mycket folk som det kan vara på wahlströms var det falxandea armar och armbådar högt och lågt. Lär er ta hand om er dam!
Golvet: Golvet var enorm strävt till en början men efter en timma var det halt och fint ;) Jag har inte ont av att det är så halt, tycker bara det är skönt. Ett plus (sista timmarna alltså)
Spelandet: Behöver inte komma med något utlägg då det gäller Wahlströms spelande, de är bäst!
Min dans: Helt godkänd. En aningen seg efter träningen på torsdagskvällen och sen hade jag ridit på dagen. Men det var så roligt så då orkar man!
Slutbetyg:  Svårt idag, men 4,5 (hade folket varit aningen bättre så)

torsdag

Dålig på att uppdatera, sorry :p måndag och tisdag var jag hemma och ledig. Var skönt. red båda dagarna, måndag i snöyra men lite bättre väder på tisdagen. Igår var det fyra lektioner på raken, en tuff början. men idag är det bara två och likadant imorgon. Sen är nog mitt vikariat slut.. Catrin skulle komma tillbaka på måndag då jag träffade henne förra veckan men jag får väl göra en upptareing där så jag vet säkert. vet inte vad jag vill. Skulle vara skönt att inte ha mer lektioner men å andra sidan så vet jag ju inte vad jag ska göra istället. Får se hur det blir.


Denna veckan skulle vi ju egentligen följt med till Idre men pga A´s jobb (där det är mycket att göra), lite på grund av mitt vikariat och mina pengar så blev vi hemma. Men de andra åkte, även Hanna som hade 3veckor kvar på sin graviditet. En bil gick upp i lördags och Hanna och de kom i söndags. Kl 1 på natten till måndag (då de hade varit uppe ca 8h) gick vattnet... De hade tagit taxi till Mora och vid 6 på morgonen föddes Benjamin. Tre veckor tidigt så vad jag vet är de fort kvar på sjukhuset. Grattis Hanna och Robert, och Embla som fick en liten lillebror! Ska bli så roligt att träffa honom. men det är lite skönt att vara hemma och slippa hysterin däruppe.

Men kolla här. Jag har börjat sticka en liten koffta till lillen. (säg inget till Hanna och Robert bara) har inte kommit så långt än, men det är bara dag 2, och den är 7cm lång.. kanske blir det en följetång ;) Min första "tröja", har ju bara stickat halsdukar förut ;)


Ikväll blir det teknikträning i götene. Idag är det Göran så vi får se hur det går. Imorgon spelar Whalströms i Fkp, najs!


Söndagsdanser

KLickade precis in på Olstorps hemsida och där gjorde de reklam för söndagsdanser utöver deras festliga lördagar. undra hur de kommer bli, undra vilken målgrupp de vill åt. Olstorpsparken ör ju mycket trevlig det är bara att hoppas det är bra dansband som ska dit och rätt folk som kommer.. Spännander initsiativ.

Buggkurs Götene


Igår, efter en dag hos mormor och morfar, satte vi oss i bilen igen och for till Götene. Igår kväll var det vanlig steg III kurs och sedan parträning. Var faktisk en hel del folk igår. Direkt när vi kom ut på golvet kom en bra känsla och efter en dans kom Jonny fram och berömde oss och våran prestation i torsdags. Var väldigt roligt! Annars var det mycket snabb musik igår och det blev mycket ben träning. Var kul att Jonny gick lite variation på musiken! En hel del förning också.. Hejja oss!

RSS 2.0