Första skoldagen!

Då var denna dag över,jag är hemma igen. Trött, huvudvärk och allmänt snurrig. Har inte riktgit fått en klar bild av det hela men det kommer väl tids nog.

Dagen började med 6st kännda ansikten, har inte räknat med det så det var en trevlig överasksning. Vi var 4st från Sötåsen som gick samtidigt, en tjej som rider som jag har haft kontakt med där och så Erika då. Alla utom Erika skulle läsa Agrotekniker, kan man tänka sig.. Två av dessa är också från stan så där lyckades vi lösa sammåkningen. Ska bli sännande att se vad kurserna kommer att ge, 5 veckor framöver blir det introdution och kemi / biologi, efter det Mjölkproduktion. Kul! Det svåra kommer att bli att välja kurser så det blir 40p. Välja bort saker är inte min starka sida, vill ju hellst göra allt! Men vi skulle ha "framtids samtal" med kursledarna så då kasnke man kommer på det mesta =)

Efter skolans sut (ja efter resentationer och massa info) var det dags för nollning. Faddrarna var väldigt snälla och det var inga elaka saker att göra. Det hela bjöd på en massa skratt. Imorgon blir det fotografering och "Kick-off" föreläsning. och mer lekar på kvällen så klart. Får se om jag pallar att vara kvar, har en lite känsla att huvudvärken inte k´bara kommer vara huvudvärk imorgon utan migrän... A´s bror ska flytta imorgon med så kasnke blir det en tur till Skövde också.

Är det nu man ska vara nervös?

Är det nu man ska börja bli nervös? Det är inte så långt kvar tills man ska infinna sig på BYS i Skara och vara förberedd att gå i skolan i 2år. Detta är ju vad jag har stävat efter ända sedan jag slutade gymnasiet för 3 år sedan. Även om jag inte har stävat efter att börja just Agrotekniker så har ju alltid tanken att läsa vidare funnits. Lite svårt är det att släppa veterinärdrömmen helt och håller men jag r inte berädd att lägga 5½ år på det och spec inte så långt bort som i Olso. Det finns något här hemma som jag också vill vara rädd om och ha kvar länge! Man får helt enkelt prioritera.

Nu är jag ju inte helt säker på att det är veterinär jag ska bli och det är ju också en anledning att välja denna utbildningen. Chansen att välja om om några år finns och det känns bra!

Ska möta upp Erika vid parkeringen vid halv 10 imorgon, känns skönt!


Skor!




















Detta är mina nya höst skor =) Tycker de är väldigt fina! Och sköna.

Dålig på att skriva!

Ja, jag har verkligen varit dålig på att uppdatera men det kan bero på att det har varit långa dagar på plogen! Jobbat fram till 8 nästan varje dag och då man väl kommer hem finns det så mycket annat att göra ;) För att inte tala om att sova, det är skönt!

I torsdags var vi och kikade på en mäktig sak. En tröska på 40fot! (det är ju sisådär 12meter!) Den var ute på Tour. Vad min bror sa, vet inte om det stämmer, så ska den tröska 4000ha. Som test då. För "kroppen" till tröskan var den Lexion 600, alltså en som redan finns så det var bordet som var nyheten. Dock gick den inte så fort.. A har bilder på sin telefon som vi kasnke kan få in i datorn...

En sak till som jag gjorde i tordags det var att fara in till stan och klippa mig hos Elisabeth. Blev så jäkla bra eller vad tycker ni!?

Idag for vi til Lidköping då vi vaknade. A hade hittat en bil han ville kolla på så det gjorde vi. Var ute och körde den en sväng. Men den var rostig, stor (jag vill inte ha en kombi) och grå. Haha, färgen har väl ingen betydelse men det var ett argument idag) och så hade den inget drag heller, det är ju ett plus. Kikade lite inne i stan efter det och jag hittade ett par höst skor, jäte fina! Så de blev det. Fiade även på söderbergs konditori, med världens godaste krämbullar :D

Nä, nu blir det lite mat, ikväll drar vi till Skövde, hoppas regn skurarna hller sig borta då!!

Mitt i veckan

Onsdag är det, mitt iveckan. Dagarna går så fort! Grejjade med pappa på förmiddagen och plöjde på eftermiddan. Tyckte det belv konstigt men pappa sa att det såg ok ut. Tur det då. Gissar att jag får ta lilla plogen imorgon ;) hehe.

Sugen och spänd på skolan på måndag. Läste att Erika Iversen också skulle börja så vi bestämde att vi skulle mötas innan uppropet på måndag så man slipper vara själv. Skönt att veta, behöver man inte gå dit ensam .

Har massa i huvudet som jag skulle vilja skriva men det får bli imorgon eller nått. En sak kan jag ju tala om också, har pillat lite med Mariestads hemsida, har lagt in lite nyheter om Lag SM i helgen, kika in här!

Trött

Är verkligen jätte trött, har plöjt hela dagen och lika så igor och imorgon! Men det är skönt att ha lite att göra denna veckan iom att A har börjat jobba igen. På måndag blir det skolan, det närmar sig med stormsteg!

Dags för sängen!

Bilder från Kristinehamn


Katterna var så söta innan vi åkte =)

Jag gämför ny mot det gammla

Mamma funderar så att tapeterna ska räcka!

Bra blev det då det var klart!!

Eller hur!?

Söndag

Efter en myskväll hemma med A igår gick jag upp i tid! Mamma och Linda hämtde upp mig lite efter 8 och så stack vi upp till Kristinehamn där Linda ska gå i skolan året som kommer. Hon hade fått ett rum tilldelat sig som mamma lyckades tjata till att vi fick tapetsera om. Så i bilen upp hade vi tapetrullar, tapetserar bort, lim och massa grejer som Linda ska ha! Jag förstår verkligen varför de ville göra om, de överdrev inte så de sa att det såg hemst ut!! (Jag låer bilderna tala för sig själva!)

A har också kommit hem och snart ska vi kika på Batman begins! Kasnke ska äta lite också.

Träningsvärk på detta

Åå det var så roligt att träffa Malin igen så det var inte klokt! Mötte upp dem på ridskolan i Götene där Ekrika skulle hoppa. Hann kika på henne i klassen. Sedan åkte vi hem till dem där Malin bjöd på köttfärssås och spagetti, mumsigt och vi var hungriga! Tog sedan en tur men hästarna. Fick låna Carmen som tydligen integick så mycket nu. Tog en lång tur ut med hornborgar sjön och det var verkligen gör fint! Galopperade på gräsväg, jippi. Men som sagt jag kommer ha träningsvärk imorgon, har verkligen inte ridit tillräckligt det senaste. Prata massa gojja om gamla tider också, är skönt att prata av sig om det ibland för Malin vet ju allt. Fick även höra lite skvaller, höhö.

Hem och packa ihop lite grejjer som vi ska ha med oss imorgon då jag, mamma och Linda drar upp till Kristinehamn och renoverar hennes nya rum på skolan. Blir nog bra det ska ni se. -Kameran med! A åkte precis och hämtade en pizza, lite lat får man vara ibland och det var hans ide!

Lördag

Kom upp i tid idag. Kunde inte ligga längre, det var så varmt och fanns enormt irriterande flugor!! Ja menar Enormt!! Ska snart åka iväg till Götene och möta upp Malin och Erika Iversen. Var säker 4år sedan jag träffade dem ordentligt! Ska kika på Erika som tävlar och sedan följa med dem hem och rida en sväng, ska bli jätte kul!

Dags att plocka ihop ridkläderna, om jag hittar dem allihop :p

Det blev en ny!

Ja, vi åkte ju till Skövde och kikade. Hittade egentligen inget vettigt förrän vi gick in på OnOff. Där hade de en liten acer på 11,1". Tyckte ju det var för litet då jag började kika men nu så var den helt plödsligt helt ok. Kom då på att de hade en lika stor på Vänder Data i stan så efter skövde begav vi oss dit. Och en Asus dator fick följa med hem. Skriver på den just nu och det går riktigt bra, tror jag har bra händer för en sån här dator =) Lätt ät det också och kommer bli jätte bra att ta med sig till skolan. Försökte hitta bilder på den men jag får nog ta en egen.. Hihi.

Jobbade imorse, några timmar i skolan istället för Anita. Var kul att komma tilbaka. På Leksberg känner jag mig hemma efter allt jobb d. Många frågor blev det om mitt skolval, vad ju nu hade valt! Alla verkade positiva till Skara =)

Hepp, dags att se om maten är färgid. Fläskfile i gorgonzola, mumma!

Valet å Kvalet

Mm, jag står verkigen i valet å kvalet om jag ska införskaffa mig en ny dator eller inte... Börjar ju läsa om en vecka och den jag har nu håller nog inte i 2år till med trasig skärm och grejjer.. Frågan är om de tär bäst att köpa en nu eller senare. Vet ju inte ens hur mycket datorn behövs.. Fas den jag sitter vid nu kan jag inte släpa med mig. Jo visst är det en bärbar men skärmen är spruken så man kan inte vika ihop och upp den så bra, Sedan är den stor och v'äger massa. Fast jag trivs med den.. Ja, ni fattar, svårt!

Vi ska iaf åka en sväng till Skövde för att kika efter en ny.. Titta kan man ju alltid göra. Jag brukar ju ha en känsla av if det kommer bli någon eller inte, men jag känner inte på mig nått.. Frågar är om jag inte kommer ham med en tröja istället ;)

Hej så länge, jag får väl meddela resultatet sen.

Äpplekaka

Åå, jag har bakat värdens enklaste äpplekaka och den hur god ut som hellst! En riktigt äplekaka för mig är en med pärlsocker och kanel, eller hur!

Tänkte jag kunde dela med mig av receptet, resultaten (om den är god eller ej) kan ni få senare ;) Ska ha den som efterätt till lunch då mormor och morfar kommer =)

Enkel äpplekaka

125 g Smör
1 1/2 dl Socker
1 Ägg
1 3/4 dl Vetemjöl

Fyllning och garnering

2 Äpple; skalade, i klyftor
2 msk Pärlsocker
1 tsk Kanel

1 äppelkaka räcker till 6 personer.

Smält smöret i kastrull, rör i socker, ägg och mjöl väl. Häll i smörad form med löstagbar kant. skala och klyfta äpplena och tryck ner dem i smeten. Strö på strösocker och kanel. Grädda i ugn på 225g i ca 20 min.


Enkelt va!?

Onsdag

Oj vad jag är trött idag! Hörde inte ens A´s klocka imorse och märkte inte ens då han gick upp efter det. Ojoj, så seg man kan vara.. Åkte ner till pappa då jag väl kommit på fötter och fått i mig frukost. Vände halemn på vändtegen så den kan rullas imorgon. Sedan åt jag hemma på gården.. Mumisgt. Slöade en stund iom att jag fort var enormt trött. Åkte bort till A efter det som vat hemma hos sig och körde. Väl där skulle Kristina och Rrichard åka till Tibro och kika på möbler så jag hakade på dem, var inte tillbaka förrän vid 7 ;) Pratade en sväng med A innan jag åkte hem igen. Är fort så enormt trött så jag kommer slockna innan jag når kudden, får väl vänta på A bara..

Imorgon kommer mormor och morfar hit och äter lunch, sedna ska jag ev köra lite halm åt pappa och så ska vi fira Richard på kvällen. Det påminde mig om en sak, jag har inte slått in paketen än... Dags att gå å göra det, kommer inte finnas någon tid till det imorngon direkt!

Långledig..

ja men, så länge fick jag vara hemma. Dags att åka till gården igen och tvätta SKITIG skopa på lastmaskinen... Well, det syns iaf vad man gör!

Idag blev det varmt igen

Mm, idag är det skönt väder =) Ja visst det blåser en del men ändå. Igår var det bara kvavt och klippigt men idag finns det gott om luft. Tvätten torkar i rekordfart.

Dagen började med att jag var nere på gården och hjälpte pappa med att mocka och strö hos kvigorna. Gick sisådär. Ena halmbalen höll jag på att få över mig, sedan druttade en kviga omkull och blev liggande i skrapgången, väldigt nära kanten vilket gjorde att hon hade såvrt att komma upp igen. Och så fick jag två nät under halmen så jag fick slita med att få loss dem, men det gick!

Sedan kom Em på besök =) Vi käkade lite mys frukost ihop och fixade lite med hennes blogg (kika på musikaltjejen.blogg.se)  Under tiden var A iväg med sin bror och kikade på TV och dator åt honom. Då han kom hem hade han hittat en fin åt Linda. Så efter maten, som jag åt nere på gården eftersom A drog iväg bort till sig) stack jag, mamma och Linda in till stan. Linda köpte datorn, tror det var ett riktigt bra köp. Jag var återigen och kikade på jeans kjolen jag hittade på Lindex igår så den fick följa med hem idag, super fin var den!!

Efter det lurade jag med mig Linda ut och sopa silon som jag lovat pappa. Hihi, ho ville självklart ha hjälp med den nya datorn, men då fick hon hjälpa mig först =) Tipade även ett lass åt pappa då vi var där.

Senare ikväll ska jag och mamma gå en sväng, ska bli skönt! Fast vi väntar lite till solen har dämpat sig lite ;)

Design till kusinen=)

Min kusin har startat en blogg och grymtat över designen så nu har vi fixat en ihop =) Den ör lite lik den jag gjorde till Sara igår men inte riktigt ändå.

Klicka på bilden för att se helheten



Promenix på kvällen

Efter jag och A mumsat i oss en dunder god kycklingsallad, givetvis hemma gjord, gick jag och mamma runt lillegården. Var skönt att komma ut och röra lite på sig fast det blåste. Vi traskade säkert under timmen idag med våra stavar, snabbt gick det =) Man känner sig lite bättre till mods då man vet att man motionerat något under dagen, iaf gör jag det. Antar att det hänger kvar från alla de dagar man idrottade då man var ung, haha, det låter det. Ärligt så var det ju inte så många år sedan... Bore verkligen ta upp det för jag tror ju grund kondisen finns.. Eller?

Jaja, sedan blev det en film som gick på trean, jag visste efter 5sek att jag redan hade sett den och set slutade med att A kollade och jag läste bok. Hihi, men vi var iaf på samma ställe.

Grunnar för övrigt på designen nu, ska nog ha den färdig då skolan börjar, det blev väl bra.

Ny design till Sara

Nu har jag gjort klart en design till en rar tjej vi namn Sara. Tyckte själv att den blev himla stilren och lite söt =0)

Kicka på bilden för att kika in helheten


En blåsig söndag

Ja jisses vad det blåser, nu är jag väligt glad att vi inte är i en husvagn på kusten! Räcker att sitta här hemma, inne och lyssna på blåsten! Pappa är nog nöjd för det torkar nog, ännu bättre hade det varit om solen kunde sprica igenom!

Idag har vi varit med Richard och Kristina och kikat på Mio och Jysk. Båda två ska flytta i början av sepember och är ute efter lite soffor, bord och så. Efter vändorna där åkte vi hem hit och mumsade på blåbärspaj som jag hade förberett innan vi åkte och snackade lite mer =0)

Ska gå ut en sväng och kika efter sinkossorn i hagen nu... Vet inte var de är...

Kantareller

Efter frukosten imorse gick jag och A till skogen och hittade massa kantareller.. Hihi, kommer inte berätta var för vi ska gå dit i mitten av ästa vecka igen. Var enormt mycket smått så vi lär få lika mycket till då =) Gottigt! Lagade en god rätt till källsmat -Stekta kantareller ihop md vitlök, charlottenlök, sweet chili sås och så lite matlagningsgrädde. Sedna stekte man lövbitar, vek ihop med men kantarellgojjan inuti, ihop med vanligt stekta kantareller och potatis. Mumsigt som bara den!

Har även städat ur husvagnen idag så mamma och pappa kunde ställa undan den för säsången. Vi har även städat av huset och plockat ordning alla grejjer vi drog med oss hem från Ullared. Skönt att det är gjort. Imorgon har vi inget planerat, är första dagen på ett tag känns det som. Ev ska A med sin bror och kolla på soffa, men vi får se.

God natt

Lördag

Oj vad snabbt veckorna går, om två veckor börjar jag skolan och om 1 börjar A jobba igen..

Idag skiner solen och det blåser lite grann. Vi pratade om att gå till skogen och kika efter kantareller =) Mamma var ute en sväng igår och hittade mängder tydligen. Så många att vi fick ta med några lite (ja liter) till A´s mormor då vi åkte och firade henne. Jag tror hon blev glad. Ännu gladare blev hon nog då jag, A och A´s kusin H rensade alla åt henne =) Som tack fick vi massa goda kakor och tårta.

Igår kväll kikade vi på nya Wallander - Kuriren. Den var helt ok, tror A tyckte den var bättre än vad jag tyckte men bra var den. Hihi, är kul med ordentligt ljud och så, är så man stutsar i soffan.

Nä nu är det dags att köra upp A ur sängen och få i oss lite frukost.

Ha en bra dag =)

Dans bild =)

Hihi, hittade en bild på mig och A då vi var i Sanhem i fredags oc dansade :) Klicka på bilen för att komma till Bean och Bönans dansida.


Hemma igen!

Då var vi hemma igen. Skönt. Fast idag då vi vaknade upp sken ju solen. i fick beslutångest och visste inte riktigt hur vi skulle göra, ligga kvar eller inte. Samtidigt var vi så inställda på att åka hem så vi plockade ihop och gjorde det. Verkar som att det ska bli bra väder imorogn med och då får vi ju utnyttja det här hemma. Fick sola lite idag ändå, det hann jag allt!

Drog iväg från campingen vid 12 tiden, stannade i Svenljunga och åt pizza. Sedan fortsatt vi mot lager 157. Blev lite besviken, hittade ingenting! Var inte riktigt min stil. Åkte snart vidre hemåt och hamnad i ett oväder! Det regnade så enormt så A kröp fram i 50 på vägen och såg knappt nått! Sedan slog blixten ner kanske 100m från oss. Det smällde så jag trodde jag skulle ta taket med huvudet. Först smällde det när blixten tog mark och sen mullrade åskan, bara helv sekund efter. A som kikade åt sidan såg försöräkta kor och att det rök från backen. Otäknt var det. Efter det satt jag riktigt ner sjungen i fram sätet. Först då vi var hemma och A´s mamma slutade det regna och nu har det nästan klarnat upp igen.

Imorgon blir det att packa upp allting, hänga förtlt på tork och så. Sedan ska vi fira A´s mormor som fyller år. Blir nog bra med det. =)

Solen skiner!

Ja, fast vi är på kusten och har suktat efter sol skiner den på oss. Började med ösregn imorge och jag var på vippen att inte palla mer, ville bara åka hem. Men vi väntade ut solen och har kunnat legat vid polen en stund i eftermiddag. Just nu skiner den också från en närmare helklar himmel! Skönt. Verkar som att det ska hålla i sig imorgon med men att det på torsdag så regna igen. Då pratade vi om att ta Ullared och sedan dra hemmåt igen på fredag. Men som sagt, lite färg blev det idag!

Hoppas allt är bra med er alla, var ni än är =)

Dålig på att skriva!

Jaa, jag har varit riktigt dålig på att uppdatera. Har inte varit så lätt att hinna med. I fredags gick hela dagen åt att hjälpa mamma. Vi skurade av köket hemma på gården (fattar inte varför det ska vara så mycket flugor som skitar ner) Sedan hämtade vi trädgårdsmöbler som hon lånat m.m. Jag klippte gräset hemma också och sen var det dags att dra iväg till dansen =)

I lördags firade vi pappa hela dagen. Riktigt kalas. Började med lunch med farmor, peter, pia, mormor, morfar, roger och Madeleine. Sedan kom det en hel drös med folk frammåt halv 4 - 4. Så höll det på ända fram till kvällen. V var kvar till 10 ca. Då kännde vi att vi gott kunde avvika. Hjälpte även mamma en del under dagen med att plocka fram mat och så. Åt ju i flera omgångar! Vi kom även underfund med att vi skulle åka på lite mer semester. Så igår då vi kom upp igen var det dags att säta fart med att tvätta och städa bilen, plocka i husvagen n och att hjälpa pappa lite. Sedan drog vi iväg till APelvikens camping i Varberg! Så här sitter vi nu. I ett BLÅSIGT varberg, solen skiner nästan men självklart har det regnat lite på oss även idag! Haha, vi är ju på kusten.. Då måste det regna.

Hepp, hopp, nu ska vi gå en sväng!

Blender o Jannez - Sägnenas hus Sandhem

I fredags efter jag hade hjälpt mamma under dagen för att förbereda inför pappas kalas på lördagen åkte jag, Anton, Linda och Emelie iväg till Sandhem och Sägnenas hus för att dansa till Blender och Jannez. Jag hade hellst sett att det hade varie Nonstopp endast med Blender. Kan nog nästan titiulera sveriges bästa dansband, eller? Enligt mig har de passerat Wahsltröms.. För att inte tala om hur bra deras nya skiva är!!

Men åter till ordningen. Då man åker till Sandhem brukar det bli trevligt, lika så denna gången. Jag hade nog kunnat dansa naten lång. Tyvärr var inte A lika på hugget. Lite trist för man hamnar i en situation där man inte ritigt vet hur man ska göra. Antingen springa iväg och dansa med annat folk, risken då är nit lotter. Eller sitta hos honom och hoppas på att han kommer igång igen. Men, men, det var bra iaf! Klara inte av en karl bara. Han får mig ur balans, vilket han lyckades med även denna gång då han hälsade på mig (efter mer än halva kvällen) över golvet. Hade inte våra blickar mötts förrän då? Eller var det bara så att han var tvungen att göra något då blickarna möttes för 5 gången? Ja jag vet inte, var bara att jag har kvar bilden i mitt huvud.

Dansfolk:

Bra danafolk där! Var inte så överdrivet mycket heller.
Golvet: Det är helt ok!! Sedan finns det ju två olika dansbanor också, det skadar ju inte. Fast å andra sidan har man inte riktigt koll på vad det är för foplk där för är man som vi var bara på det lilla issar man en hel del folk. Då får mn se till att gå några rundor för att kola läget.
Spelandet: Underbara Blender, de spelade kanon. Jannez hamnade lite i skymmundan dock.
Min dans: Haham den var nog ok. Hade kul iaf!
Slutbetyg: 4,5

Ser i kors...

Mm, nörjar bli trött nu efter en lång dag. Åkte med Jan till Tidan imorse. Lyckad tur, not. bromsarna på vagnen la sig emot och efter rondellen i Moholm dutade två bilar vilket gjorde att jag stannade och det rök! För att inte tala om vad det luktade. Det måste ha sipprat olja vilket gjorde att bromsarna la sig emot till slut. SOm tur va var det bara att rycka lite i hydralspaken så släppte det. Stod en stund, pratade med pappa och så innan jag fortsatte. Då var det inte långt kvar och på vägen hem sen ryckte vi slangarna.

Fick lite lunch nere hos mamma och pappa och sen fixade vi lite til lördag. Var en sväng hos A sen och åkte traktor. Han har hjälpt till å köra ensilage. Har inte kommit hem än, hoppas han kommer snart! Ikväll har jag och Magnus kikat över hemsidan och på RS-pro, nu verkar det mesta fungera och så. Skönt! Kan jag ha koll på saker igen.

Dags att luta sig tillbaka och kika på nyheter....

Ny design!

Jag har fått två förfrågningar om designer till. Kul! Håller på med en just nu. Man lär sig en hel del! Pillar även med en ny till mig själv, men det lär dröja. Vill så mycket med olika saker hit och dit så det lär dröja innan den blir klar.


Skönt väder!

Jaa idag har det verkligen varit skönt väder! TÄnk att det kunde bli lite sommar till i år. Just nu håller vi alla tummar vi kan att det ska hålla i sig tills på lördag då pappa fyller 50, han är värd en bra dag!

Vi har solat idag, skönt som bara den. Sen blev det lite grejjat med annat. Tvättat, fortsatt att rensa grusgången lite till m.m. Nu ikväll for vi iväg på studiebesök på Vadsbo mjölk.  Vi var ju där för inte så länge sedan, då på studuebesök med LRF. Jag tror jag skrev om det då, läs här! Idag hade de byggt upp huset där karusellen stod, höll på med kalvstallet och hade påbörjat den andra ligghallen. Stor blir det iaf och de tror verkligen på det. Jag vet inte hur jag känner.. Skulle nog inte klara av att jobba där iaf.

Ska upp imorgon och köra oljeväxter med Jan till Tidan, dags att knalla till sängs!

Vad är det för dag idag?

oho, det är en solig dag!! Helt otroligt, till och med varmt ute!

Orkade aldrig skriva nått igår. Vi slöade fram till lunch, som vanligt just nu, men sen åkte vi faktisk in till KK och tränade. typ första gången sedan flytten. Vad skönt för ryggen! Drog ner vikterna ordentligt och bara gjorde rörelserna. Då vi kom hem igen gick det inte långa stunden innan mamma ringde och fråade om vi skulle med ut och plocka svamp. Sagt och gjort, i ca 2h var vi ute och hade ca 5liter kantareller med oss hem. Mumsigt på mackan!

Nu ska jag göra A sällskap på filten här ute, sola!!

Mer semester =)

Mm, det är verligen semester. Vi gör ingenteing. Har gått ner på låg varv totalt. Kom upp vid halv 10 idag, jag iaf, A kom 1h senare. Åt frukost.. Sen gjorde jag en nyttig sak - Jag fyllde i ansökan om csn bidrag under hösten. Tror jag fick till det så nu är det bara att posta kuvertet. Man kunde ansköka på deras hemsida också, men då var man tvungen att ha e-legitimation. Jag har inte det. Är det värt att skaffa? Är det användbart till mer saker?

Sedan åkte vi till SKövde en sväng. Kikade på lite saker till min far som fyller 50 på lördag. Tror vi får ihop det bra tillslut ifrån oss alla. Är väldigt svårt ska ni veta! Kom hem för en stund sedan. Stor handlade på Maxi vilket var riktigt roligt. Sedan var vi även på Jysk en sväng och köpte ett lakan till våran säng, så nu äntligen har vi 2 st! Kan man tvätta det ena utan att vara väderberoende.

Å jag måste berätta en till sak. Igår kväll, efter vi hade kikat på Generalens dotter, skulle vi ropa in katterna. Rocky kom direkt men Billy hörde vi bara lite grann. A gav sig ut med ficklampa efter en stund för att kika så det inte hade hänt honom något. Efter en stund ropade han ut mig också för att lyssna. Vi hörde Billy lite svagt, lät som det kom från olika ställen. Underligt. Till sist lyfte vi blicken och då satt han på taket! Tok katten! Han måste ha klättrat upp i trädet på gaveln hr och sedan upp på taket. Vi drog fram stegen för att bära ner honom, men han vägrade. Då vi hotade med att gå in och äta upp maten själva tog han träd-vägen ner igen. Haha, en rolig sak då klockan är 12 på natten.... Kattskrälle!

Dags att gå ner till gården, bror fyller 18 idag så nu ska det bli tårta!

Söndag

Ja jag vet att det är söndag, men det är knappt. Haha, håller inte koll på dagarna då både jag och A går hemma. Är så skönt så!

Blev en lyckad kväll igår, blev 16 stycken till slut och en himla blandning på folk. Närmsta gästen kom från Timmersdala och längsta från Kriskansta. Han åkte motorcykel i ca 6h för att kunna komma. Kul! A var väldigt glad för detta. Åt lite, slogs med myggen och spelade kubb. Det finns många regler på det spelet konstaterade vi då. Haha. Kanske lägger upp lite bilder imorgon.

Idag har vi röjt och slappat. Klippt gräs och rensat lite i grusgången. Lagom sådär. Solen har faktisk skinit andra dagen i rad men nu skulle det väl bli lite regn igen! Bror fyller 18 imorgon, min lilla bror.. konstigt! Jag är ju fortfarande 18, eller? 

Dags att åter gå till soffan och generalens dotter. 


Jisses vad jag är trött

Nu har jag lessnat, vill inte ha fest längre. allt ser för jävligt ut här hemma. I köket har en bomb slått ner och överallt har jag lagt grejer, bara för att ta dem sen. Så typist mig! Men, A kom hem nyss så jag hoppas jag kan få gå och lägga mig en liten stund. Han har dåligt samvete för att han har varit borta så han kan nog greja en del nu. Ser ju i kors...

Hur svårt blev det inte

Sitter här och funderar på hur mycket mat det kommer gå åt ikväll. Hus svårt är inte det att veta? Jo jätte!!!  Fick ringa mamma och höra mig för lite, tror det löser sig nu . Dags att åka och handla allt detta bara..

Gick upp ihop med A imorse och åkte för att ge djuren. Fick gå en sväng i hagen för att hämta småttisarna vi släppte igår, dde fattade inte att det var dags att gå in och få mat. Tog allt som allt nästan 1h och ändå måste jag ner igen för att fylla i ensilgae och kika till alla djur som är ute. Tänkte engagera min syster lite, behöver lite hjälp men då jag ringde henne nu fick jag bara ett fräsande till svar. -Hon är så trevlig, min syster, ibland. Höhö.

Ännu en design

Fick en förfrågan på en design till så jag fixade ihop denna till en tjej. Hon visste inte riktigt hur hon ville ha det utan jag fick en färgskala att jobba med och beskrivningen tankar och känslor. Tyckte då bloggen skulle vara rätt så mjuk och gjorde en header i ph. Färdig blev den och hon verkar nöjd :)



Klicka här för att besöka bloggen!

RSS 2.0