valborgsmässoafton

Antagligen kommer vi inte fira den alls.. har mycket kvar att packla fortfarande och nu är det bestämt att imorgon förmiddag ska vi tömma vårat vardagsrum och flytta alla de grejerna till Solbacken. Sen ska K-H flytta så mycket som möjligt på eftermiddagen hit. På lördag sen ska vi ta resten av våra grejer som då står i sovrummet.. Får sova nere på gården en natt och kissarna får klara sig ute.

Om vi nu skulle få tid över ikväll lutar det mot Götene parken och Kindberg, men jag vet inte. Började jobba tidigt imorse och så kul är det inte att vara super trött!

Föresten har det inte blivit någon bild, vet inte hur jag ska få ion den i datorn nämligen :p alla sladdar, usb-portar m.m är nedpackat! Får ta bilder och lägga upp senare..

trött

Jag trår jag håller på att bli tokig, vem kunde ana att vi hade så mycket grejer i vårat lilla torp. Räknar till 12kartonger, flera pappåsar m.m Kasnke att jag orkar ta en bild på förödelsen senare...

skoköpet

Tog bild igår för att kunna visa vad jag köpt, men de enda bilderna som var nått att ha var de på skorna, så ni får nöja er med dem så länge.

Gårdagen

Igår innan vi skulle åka och fira Embla i Låstar, var vi och kikade på en säng stomme. En stomme som vi pekat ut på IKEA och hittade på Blocket, mycket billigare och den fanns i stan. Bestämde oss för den och var och hämtade den idag. Ännu en grej som vi köpt innan vi flyttat in, hehe. Så kan det bli. Vi fick ju flera hundra att köpa annat för också.  

←Så ser den ut iaf.

Vi hann även en sväng till Skövde innan. Jag ville ju ha tofflor nu då jag jobbar och hade hittat ett par på DinSko. dock var de inte så bra igår då jag kollade på dem igen. Så det fcik bli ett par från SkoPunkten istället tillsammans med ett par andra svarta :p Hittade även en topp på HM, en riktig sommar topp :D Bilder kommer!

Wahlströms/Blender/Scotts - Lidköping

Hej å Hå vilekn kväll det blev. Då vi åkte till Lidköping, jag, Em, Hanna och syster Linda var jag intesälld på fyllefolk och höga armbågar. MEN, detta folket var helt tokiga i Scotts vilket gjorde att de höll sig på deras "bana" och vi andra som ville dansa var på rotundan tillsammans med Blender och Wahlströms! En perfekt kombination. Fast det är bara att erkänns, deå de två banden som enligt mig är de bästa spelar ihop vinner Wahlstöms rätt stort.
Anton var med Jonatan och firade Embla och spelade biljard under kvällen. Lite trist att åka utan honom men väldigt kul att åka ett tjejegäng! Och vad vi dansade. Var värkligen mycket folk (som man trodde) men mycket dans folk. Jag tappade räkningan på hur många jag dansade med men i princip alla dansade bra! :D


Dansfolk:
Mycket folk men som sagt bra folk om man inte dansade till scotts
Golvet: Tänkte inte på golvet på hela kvällen så det måste varit bra :p
Spelandet: Wahlströms är bäst! och denna gången spelade de Sommaren92. Belnder är bra de med och spelade Michael Bublé - Everything- Underbart!
Min dans: Helt ok för att dansa med olika folk, men hängde inte alltid med i turerna men vad gjorde det!
Slutbetyg:  4,5 (Hade A varit med så)

TACK EM, HANNA OCH LINDA FÖR SUPER KVÄLL! ENORMT KUL ATT FÅ HEM EM OCH KUL ATT TRÄFFA HANNA!

Lidköpings (dans)festival

Nu så, nu är vi på G. Dansfesten i Lidköping, för här kommer vi! Em, jag, Hanna och Linda. Scotts, Whalström och Blender (+ ett band som hette någonting med halvfest snubbar) Kul ska det bli! A är med Jona, de har ju sagt 2år i rad att de aldrig mer ska åka till Lidköpingsfestivalen och de håller sitt löfte och umgås med varnadra. Känns rärtt bra ändå, att de kan göra det utan mig som svans!

hejsvjs

ont i magen

mm, jag har en rejäl klump i magen just un och allt beror på Katten Rocky! Han har inte kommit fram, in eller ätit sedan igår morse! Börjar bli väldigt orolig för han har inte varit borta en längre tid någongång. Visst han är säker ute och jagar möss och trivs i det varma vädret men han kan väl för skutton komma fram och visa att han lever!?

Jobbet idag var ok, jobbade inte lång tid men sista jag gjorde var att ha Mellis själv med 7st. 7st är inte många MEN det var de jobbiga, pratiga och nonchalanta barnen kvar. hej-å-Hå.

Ville för övrigt visa dessa blommor, de blommar för fulltpå köksbordet. Är väldigt stolt för den blomman fick vi av Sara för ett år sedan och nu blommar den om. trodde aldrig den skulle klara vintern men det gjorde den! Kul kul!

Någon som kan tala om vad de heter? 

Förlängt Vikariat

har varit trött idag, började 6,15 men frukosten gick väldigt bra. Sedan var det FA och hur man än gör så blir det kaffs. Sammarbetsövningar tror jag behövs i den klassen! Well, trött och små ont i huvudet hade jag då jag fick reda på att jag får förlängt vikariat i en månad till. jag behöver alltså inte gå till slöjden nästa vecka utan blir kvar på Leksberg fram till den 26maj! Känns jätte bra. piggnade till direkt och tur var väl det. Snart kommer mamma och då ska vi laste hela transporten full med skirt som finns i garaget sen bär det av till tippen med den. Ska även ringa Em ikväll och kasnke ta en promenix med henne. Har ju inte sett henne på ett halvår!

min första scrapbooking tavlaMin första crapbooking tavla med kissarna. Blev själv rätt nöjd för jag gillar färgerna stakt! :)

vilken "kalas" helg

Oj, vilekn helg, kalas, kalas och kalas. I fredags blir det med min släkt och A´s mamma. Fick fina saker :) bla en tvättställning som vi ska sätta upp på Solbackan sen :D haha, tog en stund innan jag fattade vad det var då pappa kom med den över axeln. Glas, formar, pengar och så. och två fina örngott av Kristina (A´s mamma) de kommer bli kanon fina då vi får dubbelsägen :D

I lördags var det dags för mormor och morfar ihop med A´s pappa, farmor och farfar. Fick mer bra grejer. Hela helgen avslutades med ett kalas hos Jonatan och familjen Turesson där vi även passade på att fira mig med deras släkt (var sånt tjat om det förra året så)

födelsedag

Då var det dags igen att fylla år. kunde hoppat det detta året känns det som, behöver inte bli äldre hur dumt det än låter.. Fick en fin present av A, ett par skor som jag önskat mig. Kanske inte den vanligaste presenten man jag blev super glad! Gillar dem verkligen! 

Kom upp i hyfsad tid imorse som tur var för hela förmiddagen har gåt åt till att hacka sallad. Mamma, pappa, Linda o Rikard + Anita, Jonny, Tia o Becka + farmor kommer sen. Först är det några timmar på jobbet som gäller. Går till 18 idag men jag tror inte att det blir så sena barn!

onsdag

Oj, tiden går. Fick jobb idag med, och resten av veckan :) Ev kommer jag få jobba hela april och HELA maj. Helt otroligt, jätte kul! Men det är ju en liten hake.. Hade ju sagt att jag skulle ta tre veckor i slöjden också. Spontana reaktionen blev, fan! Men då jag sa detta till Marianne lovade hon att hon skulle prata med Yngve Pansar och höra hur det gick att göra. Känns ju inte som jag är tvungen att ta slöjden då jag får detta erbjudande! Måste ju vara mycket bätre för barnen också, eller? Det borde de ju tänka på och vill jag inte ha slöjden s är det väl så. Det är ju faktiskt rätt så mycket tid kvar för dem att fixa en annan vikarie dit, eller?


Jaja, vi får se hur det går. Imorgon börjar jag tidigt, 06,15. Och sedan då jag slutar ska jag stor handla. Hinner inte det på fredag. Jobbar hela eftermiddagen och på förmiddan måste jag göra sallad som jag hade tänkt bjuda på på fredag kväll. Det ska nog gå ;)


tisdag

Redan tisdag, jag börjar ju nästan räkna ner dagarna till födelsedagen. Haha, man blir som man umgås för ni föstår imorse ringde de från fritids och kallade in mig. Klockan var då halv 7 och vakna på det sättet är inte alltid det roligaste. Men, 25min senare bafann jag mig ny duschad på fritids.. Jobbade till 15,30 och jag som hade massa annat jag hade tänkt göra. Fick några minuter över och ringde Benjaminsson på Sötåsen som skrev ihop ett arbetsintyg åt mig i ett nafs (var en av sakerna som stod på min lista) Fick även postat anmälan till BYS (andra saken) Var med andan i halsen jag puttade ner kuvertet i lådan men nu är det gjort!

Arbetsintyget som Benjaminsson skerv åkte jag och A och hämtade, ville ha iväg det också på posten idag! (tredje punkten) så nu är alla intyg iväg skickade till "antagningen". Har stora delar av dagen gått och tänkt på detta vilket inte heller har varit kul.. För det har nog varit rekord många barn på fritids och full rulle hela tiden!

Föresten nu kommer det som vetat skriva om hela tiden :p På vägen hem från Sötåsen kikade vi in på br.Andersson och  vad hittade vi där? Jo en bokhylla/tvhylla som det var ordentlig rea på. Antagligen var det anledningen att vi började kika på den och funderade hit och dit. som ni ser på bilden står delen i mitten på högkant, den ska igentligen sitta mellan skåpen så det blir ett hå i mitten. Det vi kom på då vi stod där och funderade var att man kunde sätta dessa två delar separat på väggen, bara skruva upp dem. tror det kommer bli kanon. Antagligen blir det svart tapet bakom.. Well, det känns kanon! Vårat första köp till huset!  

Söndag

Så, då var utvärderingen av gårdagskvällen klar så behöver man inte säga mer om det.

I Fredags efter den hektiska eftermiddan på ridskolan åkte vi till bettan och Karl-Lennart. Fick så god mat och jag vet inte när jag åt så mycket sist. Måste vart längesen. Så kul att träffa Rasmus och Anna också =) Man säger att det inte ska gå så lång tid tills nästa gång och jag hoppas verkligen att det inte gör det. Vi får se till att bjuda hem dem när vi flyttat, det blir ju lite lättare då.

Idag är det segt... Trött sen igår men jag har ändå tvättat nästan alla fönster in-ut och mellan.. Var behövligt och så slipepr vi göra det om 3 veckor. Tror vi har att städa ändå då..

Wahlströms - Valhall

Påskafton och premiär med danzooteket/Wahlströms/Valhall.. Vi hade inte väntat oss mycket utan trodde det skulle bli mycket "fylle-folk". Vi hade fel och tur var väl det. Det blev en rikigt bra kväll istället. Mycket folk som dansade bra, bra musik m.m. Dansade med Sötåsen gånger 3 (Jocke, Anders och Tom) Gick bra alltihop tycker jag allt. Men jag blir lite okonsentrarad av en viss person i den trion. Men hur som, det är som det är och jag kännde då jag dansa med honom att jag inte saknar det som var alls. Jag har det hur bra som hellst nu och skulle inte en sekund ta honom tillbaka. Nu blev det kasnke lite för privat men, men.. Är trods allt skönt att kunna prata med varandra och inte ha det som det var ett tag på Sötåsen. Nog om det! Ok. Kul att dansa med Anders, hihi, var väldigt länge sen jag gjorde det men han hade då inte lagt av sig! Himla kul med nya turer spec då man hänger med :D Likadant med Tom, han hade kört föra-följa det kändes, gick bra att hänga med i hans turer med.


Dansfolk:Det var hyfsat bra folk :) Bara en som trampade mig på benet/foten så jag fick kött sår :( Men med de förväntningarna vi hade så var det bra folk!
Golvet:
Tänkte inte på golvet på hela kvällen så det måste varit bra :p
Spelandet: Wahlströms är bäst! Inget mer att säga om saken. Saknade dock sommaren92 och Guardian Angel
Min dans: Godkänt fast vi inte har tränat på flera veckor!
Slutbetyg:  5

Kika in på Wahströms sida

glad

Idag var det dags för klubbtävling och efter förra gångens placering vågade jag inte ens drömma om en till men den kom! Blev 4a av 17st vilket resulterade i en röd rosett :D Stolt! Hade även med Millan på prisutdelningen och fick galoppera ärevarv!

Nu sitter jag här och ska snart åka iväg till Bettan och Karl.Lennare. Ska bli väldogt roligt att träffa alla dem igen.

Kika in mer bilder på bilddagboken


ny blogg att följa

Jag har hittat en ny blogg som jag gissar att jag kommer följa rätt bra.. http://ellamarie.blogg.se/

Det verkar bli en fin dag

Det verkar bli en fin dag :) Solen skiner och då jag släppte ut katterna för 1½h sen stod termometern på 8+. Ska grejja lite här hemma nu och sen i eftermiddag ska jag hinna rida, gör i ordning på spånet nere på gården, handla och hjälpa älsklingen tvätta bilen. Låter tajt men med bra väder brukar det mesta rulla på bra.

Imorgon är det tävling som gäller. Fick startlistorna förut och det är 17st hästar i LC (omg) Några stycken att slå :p kommer inte komma på placering som sist men jag kan göra mitt bästa. Ska även rida LB och där är jag glad om jag inte blir sist :p Stora förväntningar på mig själv känner jag.

Paket på posten

Idag då jag kom hem kom äntligen mitt paket på poste. Ropade hem lite scrapbooking-stuff på Tradera :) Så nu kan jag pyssla lite mer. Är väldigt roligt att göra sina egna kort, för det är till det stadiet jag har kommit. Vill inte göra album och skit, bara kort!

Började jobba 06,20 imorse och sedan hela dagen. Det har varit en intensiv dag iom att det är lov och man jobbar på fritids hela tiden. Inte ens en rast.. Men jag fick knalla hem 30min tidigare iaf. Har pysslat med ungarna idag. Sen regnar det i staden också vilket gör att mitt huvud är som en kanonkula och gör ont! Kommer att tänka på Mikael på Bjertorp då som kallade mig väderkärring den sommaren vi jobbade ihop och han har så rätt!

Ikväll blir det mat hos mor och far. Imorgon ridning och träning till tävlingen på fredag :)

Helgen som passerade

Oj, helgen gick fort!

I fredags kväll blev det lite god mat efter att jag jobbat länge. Så länge blev det ju dock inte, för sista barnet gick hem redan vid 5. Gjorde inte mig så mcyket :) God mat och slapp med A i soffan, skönt.


I lördags kom Richard och Jessica vid 9 och då stack vi till Örebro. Blev en tur på IKEA. Fast vi gick där o 1½h så handlade vi inte mer än för 500:-, helt otroligt. Fast vi sa väldigt många gånger att "de där får vi vänta med tills vi har flyttat" Hihi. Kollade även på en säng som vi hade tänkt oss, men den känndes inte så bra. För jinglig och knölig, kollade då på en annan vi kikat på i katalogen men den var alldeles för låg, så det blev en tredje som vi inte kollat på tidigare. Så kan det gå, men det var skönt att ha kollat nu då så vi inte var uppe för att köpa en, då hade vi nog inte kommit hem med någon. Vi hittade även en kalas affär som bara sålde mattor inne på Marieberg, där tror jag vi kan hita vad vi söker utan att köpa den på Mio som kostade 5000!

På kvällen var vi bjudna på bio och jona och richard hade bestämmt att vi skulle åte på Reviära innan. Vi var lite sent ute så vi frågade faktsikt hur lång tid det skulle ta innan vi fick maten, ca 20min var svaret. Väldigt långa 20 min för det tog nästan 45. Vilket resulterade i att vi fick maten 25min innan bion började.. Hm.. Slänga i sig maten, den var verkligen super god dock!! Deras "miss" gjorde att vi blev bjödna på dricka iaf. Bion var ok.

Idag blev det födelsedags-lunch hos Kristina. Mycket gott. Många var vi också, hela högen samlade :) Fick se Benjamin igen också, han hade växt lite, men inte mycket. Höll honom en stund, så liten, så liten. For sedan iväg hem och iväg till Millan. Bosse var snäll och körde ner mig till ridhuset så jag fick träna til fredag då det är klubbtävling. Ska og försöka rida både LB och LC. Hon gick super bra, vi var själva i ridhuset.. :) Kunde till och med gorta galopen så hon gick riktigt mycket under sig, kalas! Bara hoppas det går bra på fredag också. ska bli kul att tävla igen!


Något att berätta

Ja, nu ska ni få höra, i månadskiftet april/maj ska vi flytta! Så som vi har väntat på att få ett besked, igår kom det. Från våra 45km kommer vi ny få närmare 80. Rena lyxvillan och det bästa av allt är att vi inte behöver elda. Vi kommer få ordentligt kök, vi har ett kontor, kan köpa dubbelsäng och en ordentlig soffa. Sedan finns det disakmasin i köket! En liten klump i magen och vemodig känsla blev det igår, detta är ju vårat första hem men vad tysan, vi ska ju så gott som totalrenovera på solbacken också så det kommer bli  vårat, bara vårat hus!

Idag börjar jobbet 11,20. var skönt med sovmorgon och igår kväll lyckades jag få nackspärr. Detta gjorde att sömnen inatt var sisådär. Jobbar dock ända till 18. Men, men, det är ett jobb iaf!

torsdag

Det var så segt att komma upp i morse så ni anar inte.. Jag hann i tid och var som tur va först på plats innan barnen. var lungt till en början men sen spårade det ur för 2, vilket drog med sig rästen. Skit också. FA´n som jag sedan hade med 1er gick också åt skogen. Det är en sån orolig grupp! Fick sedan hjälpa till med läsläxa och så.

Väldigt skönt att ha lite rast och bara sitta här i tystnade. Har varken satt på TV eller musik som vanligt utan det är bara tyst!

Tänkte visa lite från igår också. Skrev ju aldrig att vi gjorde scrapbooking.
onsdag

Oj, har inte hunnit skriva på ett tag. Jobbar bara. är inte van att jobba 8,5h varje dag, spec inte med 6-7 åringar. Man blir väldigt trött i huvudet. och då jag kommer hem är det alltid så mycket annat som ska göras.. (ok, jag har fort inte diskat)

Mamma ringde 20 i 6 idag och frågade hur vi skulle göra ikväll, VA!? Jag hade precis glömt bort att vi bokat in oss på "inspirations kväll" på Bildmagasinet. Blev lite stress men ok. Det var vä'ldigt roligt ia. Gjorde ett påsk kort och ett dop kort till Benjamin. Man fick låna och plocka saker som man ville, kul kul!

Imorgon börjar jag kvart över 6, ska nog sova.. Blir själv vid frukosten med ca 15 barn. hjälp! Gonatt

RSS 2.0