30/9 -07

Och så var det sista dagen på september månad. Nu börjar tiden rinna iväg och allt går så rysligt fort! Om två månader är jag arbetslös och det skulle ju vara hemst bra och planera men jag kan inte ta tag i det. Viljan och tankarna går åt annat håll och den enda jag känner för är att resa, vill bort. Fast just nu växer känslor fram också som jag inte är människa till att styra, vet inte vad som tar åt mig. Kan jag verkligen lämna allt för ett halvår och bara vara med mig själv? Vilken knäpp tanke, klart jag kan. Sverige går ju inte under bara för att jag inte är hemma. Nästa fråga är om jag någonsin kommer våga åka själv. Hur hemst låter det, sätta sig själv på ett plan och åka till andra sidan jorden utan någon som hellst trygghet i bagaget. Rätt hemst. Dumma människa! Dumma mig! Dumma känslor! Dumma dumma dumma...

Har ju inte skrivit på ett tag och anledning kan ju vara att det inte har skett så myclet. Kommit igång att jobba men varit hemma två dar denna veckan ändå. Sjukgymnasten tog kål på mig i onsdags och kådade så det blev infalmaton i musklerna igen vilket gjorde att jag inte kom ur sängen på torsdag. Så kan det va. På jobbet rullar det på annars, trivs bra. Vallen är klar och nu går vi och väntar på att det ska gå att så. Men det är ju inte så lätt då det regnar och regnar. Fast nu påstås det att det skulle bli en "brittsommar" även i år. Kan ju vara skönt.

Igår var det dans igen föresten. I Trollhättan. Är ju hemst att alla bra dansställen ska ligga så långt bort! Men roligt var det. Dock var jag lite besviken för jag trodde att det skulle vara mer folk och bättre folk men men.. Så kan det va. Som mamma sa att man hinner ju inte dansa med alla iaf..

Weel, thats its.

Ta hand om er!

28/9 -07

Bäst just nu:
Michael Bublé - Everything

27/9 -07

Jaa, hemma igen då. Var hos sjukgymnasten igår och han var så grymm!! Fattar inte att det ska göra så ont men jag får väl tro på honom då han säger att det är bra då smärtan flyttar på sig, vill inte tro det men. aja.. Ska dit imorn igen. Igår var vi i Skövde och dansade och det ångrar jag idag, kasnke hade jag ine haft så ont då. Men, men, kul var det iaf. Linda var med, första gången hon var med ute, tror hon tyckte det var hyfsat kul iaf, kan ju hoppas.

Ikväll blir det kräftskiva på jobbet och sen jobb imorn.

Ta hand om er!

22/9 -07

Veckan har varit jobbig. Har haft väldigt ont i ryggen! Var hos sjukgymnasten igår och knäckte TRE, tre kotor! Sen sa han att det var bra att det onda hade flyttat pås ig, höll på att nita honom. Fan heller. Ville inte ha ont mer! Ska tillbaka på onsdag, får se hur snäll han är då.

Trods allt kom jag iväg och dansa igår. Falköpings folkets park. Rikitgt mysigt och fint där och kul! mycket karlar! Känslor som flyger men vad gör väl de, I don´t care! japp.

Take care!


19/9 -07

Den här dagen, eller igetligen hela veckan har inte rikitgt varit min.. Har jobbar måndag och tisdag och igår då jag åkte hem hade jag rejält ont i ryggen! Var ändå och dansade i Örebro igår, riktigt bra spelade Blender men ack så dåligt jag dansade. Haha, riktigt illa. hamnade efter och hängde inte alls med men man kan ju itne vara på topp jämt heller, eller? Sen skule jag ju till sjukgymnasten idag men då jag suttit och väntat i 30min var det någon som sa att Sebastian var hemma med sjukt barn. Så då var et bara att åka hem igen och så sov jag faktiskt en lite stund, tog en rövare. Sedan iväg till jobbet igen då och här sitter jag nu. Har klippt gräset i em och trodde jag skulle hinna klart men självklart skulle det börja regna :( Ska ut till Grålle nu men käner inte riktigt för det om jag ska vara helt ärlig, men det är tack vare vädret. Håll tummarna att det håller upp snart!!

Ta hand om er och var rädda om ryggn!

15/ 9 -07 PS

PS Matt Damon är HET

15/ 9 -07

I got my first real six-string Bought it at the five-and-dime
Played it til my fingers bled It was the summer of '69

Me and some guys from school Had a band and we tried real hard
Jimmy quit and Jody got married I shoulda known we'd never get far

Oh when I look back now That summer seemed to last forever
And if I had the choice Ya - I'd always wanna be there
Those were the best days of my life

Ain't no use in complainin' When you got a job to do
Spent my evenin's down at the drive-in And that's when I met you

Standin' on your Mama's porch You told me that you'd wait forever
Oh and when you held my hand I knew that it was now or never
Those were the best days of my life Back in the summer of '69

Man we were killin' time We were young and restless
We needed to unwind I guess nothin' can last forever - forever, no

And now the times are changin' Look at everything that's come and gone
Sometimes when I play that old six-string I think about ya wonder what went wrong

Standin' on your Mama's porch You told me it would last forever
Oh the way you held my hand I knew that it was now or never
Those were the best days of my life Back in the summer of '69
Me and my baby in a '69...Summer of 69, det är absolut den bästa låten som finns. Fick härlig Feelback eller kasnke ett Kristi Halleljua Moment då A spelade den i bilen hem igår. Det var känslomässigt och jag vet inte riktigt var som for i mig. Kännde bara hur bra jag mådde och hade nån sagt nåt då hade jag börjat tjuta. Kanske lite omaka känslor men.. Hur som..


Igår hade vi först planerat dans, men sen visade det sig att det var en privat tillställning så där gick de åt pipan. Så vi planerade om och skulle åka och spela biljard, då var det stänkt för att det var poker kväll. Yes. :( Sprang vidare till bion, hade 4 min på oss men dit hann vi iaf och såg Bourne Ultimatum. Hade jag vetat att det var accon då jag gick in och satte mig hade jag varit skeptisk men den var helt ok, rikitgt bra faktisk. Blev riktigt trevligt fast det inte blev biljard så.. Gillar att umgås med dem. Som dagt, måste vara ödet..

Annars i veckan har jag varit hemma. Var hos sjukgymnasten onsdag och fredag. Han har varit riktigt snäll =) Så på måndag, äntligen ska jag börja jobba =D Men får åka hem på tisdag och till sjukan på onsdag igen. Han ville se hur det gick då jag jobbade med. Får väl gå då. Kan jag ju åka till Örebro och dansa då jag är hemma på tisdag kväll, Blender som spelar då ju. Ikväll blir det olstorp. D ä Najjs! Emelie ska med!

Nä nu måste jag leta redan på summer of 69 igen, måste ju ha den nånstans, illa annars!

Ta hand om er!

11/9 -07

Oj, har visst inte skrivit här.. i fredags hade vi en jätte trevlig kväll, väldigt roligt. testade lite nytt och sen försökte mamma lära oss dansa gammeldans, haha. Väldig tur att folk inte såg oss!! Vore väldigt kul att kunna dansa även det. Jaja, sen i lördags tog vi en lång tur och åkte upp till Falun och Mannes loge. Där spelade Wahlströms och Blender och det var såå mycket folk! Helt sjukt vad trånt det var. Nästan så det var obehagligt att dansa. Men så roligt! Sov trötta som bara den på ett jätte fint pensionat, där skulle man bo på sommaren. Väldig fin utsikt över en vik och så.. Har aldrig varit i Dalarna där uppe.

Jaja, hemma vid halv 3 på söndagen igen.. Sen var det danskurs på Holmen för Göran och Gunilla. De kännde igen mig och jag fick berömm, det var kul! Dansade där igår med :D Sen konstaterade jag att jag hade dansat: tisdag, onsdag, fredag, lördag, söndag, måndag.. Ojojoj.! Ändå sitter jag här ikväll och är danssugen! Hur sjukt är inte det?

Jaja.. Ska till sjukgymnasten imorn igen då. Det är pykiskt jobbit! Får se vad han säger, kasnke blir det jobb torsdag fredag eller så blir det mer sjukgymnastik och jobb nästa vecka istället. Får se vad Sebastian säger imorn.

Ta hand om er!!

7/9 -07

Denna dagen har gått rätt fort. Det värsta är att man börjar vänja sig med att gå hemma. Kommer bli svårt att komma tillbaka till jobbe sen men.. Aja. Har klipt gräs, grejat i laggorn och varit och handlat åt mamma. Rikard ligger på akuten i Lidköping och har opererat bort blindtarmen.. Han har ju haft ont i magen, precis som jag har haft men i Skövde finns inte kronisk blindtarmsinflamation men det gör det i Lidköping och där opurerar man. Pratade med mamma för en stund sen och det hade gått bra och hans blindtamr hade varit mycket inflamerad. Skönt för honom att slippa den.

Ikväll blir det lite pizza-kväll med A, J, T & J. Ska tydligen fördansa inför imorn, haha. Lära turer eller hur det nu va, skit samma, kul att träffa dem iaf. De kommer nog snart med maten, är hungrig som ett djur!

Ta hand om er! 

6/9 -07

Dan började med en dröm som jag inte ville släppa. Minns inte riktigt vad den handlade om men minns känslan ;) Fick köra bror till tåget med. Sedan mötte jag upp J och A vid golfresurangen och fick en god och trevlig lunch. Sånt borde man göra mycket oftare, bara äta och snacka skit. Var väl mycket planering inför helgen med =) Jag längtar och hoppas det blir lika roligt som jag hoppas fast det behöver man inte tvivla på!

Än en gång fick jag gå till sjukgymnasten. Idag gjorde det riktigt riktigt ont! Tårarna rann där inne och då jag kom ut satt jag i bilen och tjöt. Jag kan inte förklara känslan i kroppen riktigt, kännde mig totalt nedtryckt, kass och hade JÄTTE ont. Åkte hem och la mig en stund. Sen fick jag ge kalvar och greja lite och klippte lite gräs. ok, man ska inte gör för mycket med ond rygg men. Kan inte sitta still ch jag får röra på mig men inte jobba.. Öö.. jag vet hur det låter, inte bra! Ska tillbaka på månda!

Emelie, Sanne och Jag ska åka på Winnerbäck i Skövde 9 nov! JIPPI!

Ta hand om er!

5/9 -07

Idag har det varit en konstig dag. Vaknade jätte trött imorse, kasnke inte så konstigt men. Tog en snabb duach och stack iväg till sjukgymnasten. Där fungerade inte mitt betal kort men snälla tanten i luckan sa att jag kunde betala nästa gång, tur för mig!! Sen fick jag en charmig sjukgymnast, Sebastian. Spanjor och bröt lite snått. Han titta, kännde och masserade. Sen knäckte han kotan mellan nacke och rygg typ, den var inte rörlig som den borde så det var inte så konstigt att jag hade ont i ryggen. Knakade i hela huvudet, läskit och så blev man helt illa mående. Sen masserade han säkert i 40 min, svin ont gjorde det! Efter en timma hos honom var det bara att föröska ta sig hem igen, frös massa då jag kom hem och somnade i 2h. Ska tillbaka imorgon, hoppas han inte knäcker då!! Men nu i eftermidda har jag känt mig rikigt rörlig och inte haft ont :D

Ikväll blir det lite dans igen, kurs i Skövde 1h sen motionsdans 1h. Ska bli kul. Förstår inte vilket gift det är, helt sjuk. J kommer och hämtar mig alldeles strax och så ska vi åka ut till A och J. De ä najs :p haha, jag har umgåts för mycket med min bror. Han tyckte föresten inte att jag skulle åka i pyamasbyxor och linne, förstår inte. Aja, har snyggat till mig lite!
 
På måndag kan jag nog entligen åka och jobba igen, känns lite dumt att festa runt så här då man är sjukskriven men nu sa ju sjukgymnasten till och med att jag skulle röra på mig så.

Ta hand om er!!


5/9 -07

Klockan är typ halv 2 på natten och jag ligger här och käkar muffins. Har varit med uppe i Örebro och dansat och det var tur. Så skönt att komma ur soffan. Imorn blir set sjukgymnasten och sen hoppas jag på att kunna åka och jobba på torsdag. :) Jaa jag har tat de lugnt ikväll med ryggen och den känna rikitgt bra nu.. hoppas det håller sig så!

Ta hand om er och sov gott!

3/9 -07

Ännu en dag hemma. Den har inte varit så värst innehållsrik, snarare riktigt tråkig. Var nere på sjukan igen imorse. Täffade på en bättre läkare denna gången som skickade mig direkt till sjukgymnasten (eller ja, jag fick ju ringa själv) så nu ska jag dit på onsdag. skulle träffa nån som hette sebastian så får vi se. Idag känns det faktiskt mycket bättre i ryggen dock men det ska bli skönt att få mjuka upp den lite. Fick ta farmors bil ner till sjukan, den var inte för rolig att köra. Hej å hå, hände inte ett smack trods att plattan var i bott.

Halva eftermiddagen har jag sovit bort och resten bara gått runt och segat. Har haft en fruktansvär huvudvärk hela dagen. Kan bero på att det inte har blivit nåt kaffe idag men det vill jag inte tro, kan ju inte vara beroende redan!

Imorn bitti ska jag köra mamma till stan och på eftermiddagen syrran till skövde. Så har jag lite att göra iaf..

Ta hand om er!

1/9 -07

Idag skulle man inte gått ur sängen. Det är ungefär allt jag har att säga. Ok, lite väl negativt. Har ont i ryggen, är trött, trött på allt, vill komma ut, vill inte sitta emellan och lösa konflikter, vill att en av mina bästa kompisar ska vara glad och inte bli sårad, vill, vill inte, vill, vill inte.. Men vad kan jag göra!? Deam.

Igår iaf satt jag och A och tyckte synd om oss själva medans de andra var och dansade ;) Han med enorm flörkylning och jag men min rygg. Såg två filmer innan vi bara låg har i soffan och snackade skit. Rätt gött att göra dem med nån som inte riktigt vet allt hela tiden. Inte prata om folk utan upplevelser, minnen och glädje. Kände mig rätt flummig till slut men det hade jag rätt till tycker jag ;) Är väldigt skönt för jag har inte känt dem länge, varken J eller A men ändå kan jag vara mig själv ända ut i fingertopparna. behöver inte tänka mig för vad jag säger eller vad jag gör. Är väldigt glad att jag träffade dem! Ska man kalla det öde?

Nä, nu ska jag gå och lägga mig en stund igen, medicinerna slår hårt. Får ta kontakt med sjukan på måndag igen.

Jo en sak till, var och fikade med Per igår och det var mycket trevligt! Vi kom fram till att vi inte hade träffats på väldigt länge (inte sen min student). Var på Mumma och snackade lite skit och sen hjälpte han mig att handla. Var nog tur det för jag rörde ihop det mesta. haha. Sen ringde Johan från Bjertorp med (tycker det är kul att de hör av sig) och undrade lite hur det var och så. Sen berättade han att de  hade satt sig med tröskan igen så då var jag ju tvungen att ringa den skylldiga och snacka lite skit där med. Haha. 

I det stora hela var det en bra dag igår måste jag säga, kanske därför denna känns så kass...

Ses vi i Skövde ikväll?

Ta hand om er!

RSS 2.0