30/7 -07

Jag vet inte vad jag ska tycka. Tiden går så enormt fort, på osndag är det augusti och på fredag fyller min lilla lillebror 16 år. Då får han börja övningsköra och blir hur stor som hellst. Ibland saknar jag den gamla tiden då allt var proböemfritt, då man slapp engagera sig och tänka på saker och ting. slapp bry sig om ifall det fanns mat i kylskåpet eller om ränkingen var betald. Då det största problemet var vem man skulle leka med. Sedan finns det en tid emellan den gamla goda tiden och den tiden som är nu som man absolut inte saknar. Den tiden då hormoner  stydre och ställde och skolan var en plåga. tro mig, även jag har kännt så. Men nu sitter man här, gamal och behöver planera dagen bättre. jag är så enormt glad att jag kommit ut och dansa, det är som ett gift, men vill aldrig sluta. helgen som var kommer jag leva på hela veckan, kan bara gå runt och tänka på den och få all positiv energi tillbaka!! Älskar det. Weeei.!

Åter till verkligeheten, duscha och sedan till mormor och morfar! :)


ta hand om er!

28/7 -07

Åter en rolig kväll igår :D underbart. Whalströms är gör bra på att spela helt enkelt.. Lite slött än idag dock. Upp ur sängen som ett skott vid 11 för då hade kvigorna gått ut, höll på och leta efter dem till 1. Segt vill jag lova men skönt att vi hittade dem. var lite mysko.

Ska iväg och spela lite minigolf, fick sån enorm lust för det :) träna så jag slår pappa. haha. sen ska jag och Linda åka till vara.

Ta hand om er!


28/7 -07 more

Sitter hos Em, ska käka och snart åka hämta Johan och sedan Anton. Vi laddade ju upp med att gå 6 KILOMETER längst Göta Kanal förut, så lite segt känns det redan, särskilt med tanke på den lilla räningsvärk jag har efter gårdagen och ridningen.. Men det ger sig nog :)

Let´s dance baby

28/7 -07

lördag igen och än en gång sitter jag här efter en rolig fredags kväll. Var uppe i Degerfors och dansade och hej va de gick. var dock mycket äldre men både Anton och Johan var ju med så :) Är så kul, helt sjukt hur fäst man kan bli vid att dansa. Ikväll bär det iväg till Olstorp för ännu en helkväll och idag ska Emelie med, ser fram emot det, saknar henne! 

Sista delen av veckan har gått problemfritt den med. Regnade lite till men inte så mycket som jag förfarade vilket gjorde att man blev på lite bättre humör. Mikael påstod i fredags morse att hela mitt kroppsspråk lyste av negativitet... Han sa så. Men det bev ju bättre :) Vädret i veckan som kommer verkar också blir bättre så nu är det snart dags att börja tröska :D

Hepp, nu ska jag hoppa iväg och ringa Emelie!

Ta hand om er - Puss


25/7 -07

dag är det onsdag, igen. även halva denna veckan har gott, bara torsdag och fredag kvar. Regnade inatt och nästan hela förmiddagen men sen helt plödsligt sken solen igenom och det blev jätte varmt. Ville inte öppna upp i traktorn utan det fick bara bli varmare och varmare, härlig känsla! Putsdade lite och klippte lite gräs. Lagom slappt som vanligt nu, kan det tänkas hålla upp imorn får jag väl klippa resten av gräset.

Är för övrigt hemma nu, Maria har kommit hit ifrån Sundsvall och det var verkligen kul att se henne. Hon hade även med sig sambo och 1½ åriga dottern. Oj vilken söt unge!! Brukar inte vara omtyck av småbarn men hon är bedårande. Sitter lite hos mig och så. Annars brukar det bara vara till Linda de går. Brukar räcka att jag kollar på dem så skriker de.... Mysigt, ändrade just min bild om barn. (för stunden)

Längtar till på fredag - DANS! Var medbjuden av Niklas idag, han skulle åka och supa med sina kompisar och ville att jag skulle följa med och köra. Men jag var så inställd på att åka hem så jag ville inte. Kändes också som att de ska supa i sitt hörn och så får jag vara själv iaf, inte så kul. Sen vet man ju inte hur mycket dans det blir, får spara mig. Lördag är det olstorp också. Kalas! Längtar!

Ta hand om er!

24/7 -07

Är jämtemot gårdagen rätt positiv idag. Martin har slitit med oss, både räknat ax i veten och plockat sten men det har gått rikitgt bra. Solen har nästan orkat igenom och det är det som behövs! Lite solenergi! =) Ska åka och rida nu med, ska bli skönt. Tänka på lite annat =)

Ta hand om er!

23/7 -07

Negopeggo idag. Känner hur den negativa energin bara lyser om mig. Känner verkligen inte för någonting! Måste det verkligen regna mer? Och så var bossen tillbaka idag och var jätte positiv, orka! Visst finns alltid dem som har det värre men just idag känns det som det är värst här.

Pigga upp mig!?

Ta hand om er!

22 /7 -07

image61
n

22/7 -07

Då var det söndag igen, vill inte är käslan jag har i kroppen, vill ta vara på dagen så gott som möjligt men ändå kan jag inte ta för mig och göra nått vettit.. Vill inte jobba igen, men det blir bättre då man väl är där och så. snart är det dags att dra igång med tröskningen också, då kommer det gå mycket lättare med. Men imorgon kommer både Henrik och Martin tillbaka så då går väl dagen lite snabbare :)

Igår var det olstorp då. Trevligt. Lite snålt om folk i början men det blev ju bättre. Dansade mest med Jonatan men då han stack vid 1 blev det lite fler. Stod inte en dans.. :) Men jag kan inte förstå varför Arvingana måste spela massa låtar som inte är deras egna då de har massa... men det är väl så de är, likadant med andra band iof. De har börjat tjata om nästa helg med, hehe, fredag - lördag - söndag. får se, lördag iaf, och ev fredag med. Trevligt i Karlskoga. Men vem vet, svårt att planera så långt fram ;) 

Japp japp. 

Ta hand om er!  

21/7 -07

Dagarna går. Idag är det lördag och sen söndag och sen börjar en ny vecka. Men nu kommer båda kollegorna tillbaka så nu slipper jag tänka ut själv vad jag ska göra om det regnar, det ska bli skönt.

Är på G att åka till Olstorp nu då. Arvingarna ikväll. Bara Jonatan som ska med, de andra är i Malung, fusk! Men det blir nog bra. =) Kul att dansa! =D

Kom inte in i Norge. Tror vi, ska kolla lite saker på måndag men det verkar som de inte accepterar papprena jag skickade som kompliterande eller så har de inte fått dem i tid. Så är det. Deppar inte för det men lite besviken är jag. Men bara att söka nästa år.

18/7 -07 Onsdag

Då var denna dagen på jobbet snart över med då. och halva veckan har gått. Helt otroligt.! Imorgon ska vi ev köra vall igen, ett stort förskö som kommer ta hela dagen. och sen ska jag rida lektion på Grålle :D ska bli kul, men det betyder att jag måste vara härifrån senast 4!! Hoppas det går.. Annars får vi köra på fredag men det är lite grejer man behöver göra efter man har kört och vänta med det tills på måndag blir nog inte så bra. men, men. vi får se helt enkelt. Rena turen att jag scervade och bnytte knivar på vallmaskinen idag iaf för annars hade jag nog inte märkt att jag glömde huvudströmen på igår vilkert gjorde att betteriet var helt TOMT! Men nu har vi laddat en stund och jag startade den precis så det ska nog gå imorn med. Stänge av huvudströmen också ;) haha

Nu ska jag iväg och kllippa mig, känner verkligen för det! klippa lugg och ev klippa av lite på alltihop, lite väl långt nu, fast det är lite kul att ha så långt hår, de dagarna man orkar blåsa och platta och greja. Det är ju inte så ofta... Sedan ska jag iaf till mormor och morfar. Länge sen jag var där nu.

Ta hand om er!

17/7 -07

Tänk att det har hållt upp i hela två dygn nu. och igår var det ju riktigt riktigt skönt väder och idag ska jag inte heller klaga :) funkar väldigt bra att jobba i detta. Har fått kört en hel del vall försök vilket är bra. Men Lanna har kört sönder vår självlastar vagn, jippi, så nu får det ligga där ute och ruttna. Nä men jag hoppas jag kunde få tillbaka den imorgon. Mat nu! Tisdag vilket betyder fläsk och lölsås! =)

Ta hand om er!

15/7 -07

Idag är det söndag, igen. Förstår inte hur fort allting går just nu. Om en vecka borde jag veta om jag kom in i Oslo eller inte. Nervöst! Satt och kollade lite på deras motsvarande sida till "studera" men kom inte fram till så mycket. Bara att det var många som hade sökt i år. Jag önskar så att jag kommer in för det är ju verkligen detta jag vill men tänk om jag verkligen gör det! Oslo... snacka om skrämmande. hade varit en sak om det var Uppsala men.

Igår var vi och dansade igen. Vet inte, var inte riktigt på men kul är det. Kännde lite irritation under hela kvällen och det tog mycket kraft. Sen var det väldigt mycket folk och trångt och varmt. hehe. fast jag lyckas mer snubbla på mig själv än på nån annan så.. aja. är så kul att komma ut!! Nästa helg blir det olstorp. mamma och pappa ska med, hoppas jag. Tjata! Halva gänget är ju i Malung me så.. hoppas de får kul!

Jobb imorn igen. Lite trist för jag får vara själv denna veckan med.. En kollega har semester och den andra fick diabetes förra veckan så han kommer nog inte på ett tag. trist. Får väl rycka i nån från gården om det går att köra vall, annars finns det ju att göra med GMO.n men allting går så långsamt då man ska göra det själv. Men nu kommer de flera tillbaka från semestern iaf, lite mer liv i luckan. Får väl bjuda på min tårta i veckan med kan jag tänka mig.. haha.

Ta hand om er!

13/7 -07 (fredag den trettonde)

Har varit en omväxlande dag, iaf då det är mitt humör. Det var inte mycket som stämmde i morse då det mesta ville jävlas. Drog efter mycket om och men iväg till Viken och gödslade våra försöka där. Sedan hem igen, rätt trökit! Kom tillbaka till Bjertorp och såg fina spår i gräsmattan. Då hade vår "praktikant nisse" KÖRT FAST! Genast var jag på bättre humör! Nu slipper de ju mobba bara mig! Haha. Roligt. sen gick resten av dage mycket lättare och hem resan gick också väldigt fort.. Så nu är jag hemma och tydligen kommer det inte hända mer ikväll. Anita och Jonny och kusinerna skulle komma ner och grilla med oss. Bra det för jag är hungrig så de får gärna komma nu! :) Pratade om dans men då de trodde de va typ bara pansionärer är det ju inte så kul!! Inte för killarna iaf, jag skulle ju fått dansa men de är ju inte kul för mig heller om de ska sitta och vara uttråkade. Får bi en lugn kväll och det gör ju inte så mycket. Var väldigt slö förut, men nu är det bättre!

Och jag måste ju berätta. Var och red igår men då fick jag inte rida lilla grålle inte tan red stora Alicon. Det gick hyfsat bra måste jag säga. Hon är stor och jag är inte van vid det men tillslut fick jag henne under mig och gjorde lite övningar. Hon gjorde fins flyttningar och ökningar både i trav och galopp. och framdelsvändningar, det kunde hon tydligen inte enligt ägaren men jag tyckte hon gjorde det mycket bra. Hoppas jag får rida henne mer! :D och självklart Grålle ponken också som här är på bild :D

image60Ta hand om er!

11/7 -07

Hemma idag med då, men imorn måste jag allt åka till jobbet. De ringde från skåne imorse och sa att de skulle komma upp och kolla på GMO försöken imorn. och då måste ju allt vara iordning annars är det illa. Får se till så det inte finns några gula blommor och att staketet står upp. Måste även se om dettav försöken har slutat blomma än, inte omöjligt. fast detta regn och kalla väder drar ju ut på det lite så. Sen måste jag ju till viken och gödsla också, jippi. not. haha, det är så segt att åka traktor emellan! Jaja, så är det. sen är det snart fredag igen. Tänkte jag skulle till Grålle imorn eftermiddag med, han får ju inte glöma allt vi tränat på nu. Gillar den ponnyn!!

Ska snart åka på speedway med. Blev en hel hög tillslut. Först skulle bara jag och bror åka, men så följer anton och jonatan med och antons bror och rikard hade nån kompis som ville med och så Linda är klart.. Jag får ju inte träffa killar utan att hon är med ;) Systra mi... haha. Men det är ju kul att vi blir så många :D

Ta hand om er!

10/7 -07 more

kika in här om ni inte har mycket för er, väldigt rolig att kika runt på. =)

http://www.birthday.se/

Ta hand om er!

10/7 -07

image59

Så såg det ut hemma igår. Sjöutsikt, haha. (det ska vara vår gräsmatta)

8/7 -07

Idag är jag slö, igen. Tror att den förkylning som jag har gått och bärt på bröt ut igår. Lite frusen och så. Väldigt ont i bena med men de kan jag nog inte skylla på förkylningen - träningsverk! Men så kul det var att dansa igår igen.

Det regnar igen. Det är så tråkit! det behövs verkligen inte mer nu. Jag vet inte vad jag ska göra i veckan om det ska regna så. Allt inne jobb som behövs göras är gjort efter alla regn dar.. men det löser sig väl.

Ingenting är fortfarande som det borde vara, jag vet inte vad jag vill. Många av er stöttar men vissa gör mig ännu mer förvirrade, men det är mitt fel.

Ta hand om er!

7/7 -07

Då hade man gjort sig iordning då. Väntar bara på Jonatan och att klockan ska gå.. inte bra att vara för tidig, tien går så sakta då. Weeei, längtar!! Em ska ringa snart också.

Ta hand om er!

7/7 -07 (070707)

image58Ligger i soffan, är helt slö. Var hemma 3 inatt efter en mycket trevlig kväll. Trodde nog jag skulle ha mer träningsverk än jag har men det kommer väl. Ska till Ohlstorp ikväll och dansa med, det är så kul!! Helt otroligt! Var på stommens loge igår. med anton, jonatan och johan. De dansade skiten ur mig, var bara att rotera. haha, men som sagt Jätte kul!!!

Då jag kom hem inatt blev jag helt förånad, jag mindes inte att jag förra gången jag var hemma städade itt rum ordentligt, så jag blev glatt överaskad då jag kom in i det och det var rent och snyggt. Till och med nya lakan i sängen =)

Hm, ska nog sätta på en film eller nåt, kanske lägga mig i sängen lite.

Ta hand om er!

6/7 -07

Solen skiner idag. var bara tvungen att skriva det. Det är underbart!! Allt blir så mycet lättare då! Inte ens diselstopp kan få mig på dåligt humör.. ikväll blir det dans! Längtar!!!!!

Ta hand om er!

5/7 -07

Sitter på biblioteket i Vara än en gång. Önskade jag hade lite kort här ifrån Varberg men de ligger på min dator.. Får visa er i helgen.

Denna vecka har allt gått åt skogen. För det första så regnar det och regnar och så regnar det. Då önskar man helt plödsligt att jobbet man jobbade på inte vart så väderberoende. Men det är det. I tisdags försov jag mig, har aldrig gjort det förut, men jag fick bara ett flin från chefen när jag kom 1h för sent så det var ingen fara, jobbade igen det på kvällen för då var det visning... Mm, sen i går satte jag vallsködre maskinen i vallen. Inte riktigt bra. Men vi fick upp den hyfsat lätt och alla går och längtar efter tårtan jag nu får bjuda på.. Imorn hoppas jag innerligt att det är bra väder så vi kan köra vallförsöken på Viken, annars är det illa!!

Ska ut och dansa imorn med, längtar som en liten blå! Det ska bli så kul!!!

Ta hand om er!

1/7 -07

Just nu är ingenting som det ska.. Jag orkar inte tänka mer. Jag vill gräva ner mig och inte synas, hur ska jag kunna förklara att ingenting är som det verkar!?

RSS 2.0