tjugoåttonde

Satt uppe för länge igår. och sedan kunde jag inte sova. tänkte tänkte och tänkte. du är som ett spöke på mig! Haft kemi lektion i dag på morgonen. Får se hur det kommer gå imorn. ska sätta mig efter maten igen. Är hungrig!!

Återkommer!


Har pluggat som fan nu,. har kommit till det stadiet att jag har slutat fatta. vet inte hur bra det är. ska kanske lägga ner nu. eller så kollar jag lite till på uppgifter jag redan gjort men inte räknar mer. Jag vet inte vad som är bäst just nu.... Robban kommer sen. Är orolig för det.

Kom på mig själv vid maten att sitta och dagdrömma och le mot det. hoppas ingen såg mig, sitta och äta soppa, stirra rakt i soppan och helt plödsligt bara le. haha. jag får inte hålla på så. jag vet ju själv att det kommer förbi drömmar! Vad hemst det är!

Ta hand om er!

Puu

Robban kom inte idag. Lite synd. Men nu kan jag plugga lite till. Har läst igenom ett av de två kapitlen, svarat på alla frågor i boken och de som vi fick igår att öva på. Sedan fick vi ett test också men jag fattar inget på det. Man får typ 5 olika altermativ och så ska man säga vilket som är rätt.. Daa. Men iaf, är bara en uppgift, en räkne uppgift jag inte klarar, men kasnke innan kvällen är slut att jag har satt den också. Kanske kanske. Läst halva det andra kapittlet och. Men efter att ha pluggat i 5 timmar är jag helt slut! Vill bara att mamma och de ska komma hem med lite mat snart, men det dröjer nog en timma till.!

Jaja. väntar fort på ansökningpappren från Oslo. Jag hoppas innerligt att det kommer gå bra. Sedan har jag börjat fundera på en annan sak med. Då jag jobbar på Bjertorp i sommar, ska jag då bo hos mormor och morfar och sedan Robban eller ska jag skaffa något eget. Jag menar, om man nu kommer in i Oslo vilket man iaf kan hoppas på måste jag ju bo själv. Då kasnke det är lättare att göra det i sommar också så man får lite vana på det.? Jaja, jag vet inte. måste ringa Senne och snacka om när jag ska börja och så.

Ta hand om er!

pause


Tog en liten pause i allt läsande och hittade dessa godningar utanför. Man var ju bara tvungen att gå ut och hälsa =)

180972-23


Tjugosjunde

180972-20

Oj vad trött jag börjar bli på att plugga. Det är redig tur att man inte har nått jobb just nu. Fast iof började jag ju tre veckor efter alla andra och det märks verkligen nu. Ska bli skönt då provet är gjort på torsdag! Då kanske man hägnger med lättare sen.

Provmjölkade igår och även nu på morgonen var jag uppe. Det gick riktigt bra, det som var skönast var att då klockan var 8 hade jag dushat och gick då och la mig igen. så skönt att sova bort hela förmiddagen! =) Pappa ville jag skulle ut och göra nått nu i eftermiddag med men nu vill jag bara plugga. Robban kommer nog ikväll med så då blir det ju inte mycket gjort. Avslutning på House ikväll med, inte missa!!

Ta hand om er!

Kemi stud

Sitter och sliter med den stackars kemin. lyckas ibland slå till med en riktig skräll och lösa en uppgift, men ibland låser det sig totalt.! Men men, bara kämpa på!! 

Ska snart ut till kossorna. Provmjölkning idag! 

Ta hand om er! 

tjugofemte

Å jag sov som en gud inatt, oj vad det var skönt! men Nisse skällde gärnet då pappa körde med lasmaskinen och skottade undan all snö som kom igår. det var ju riktigt mycket. Upp och så iväg upp till Totte. testa grejerna från i fredas. Satte på de nya tyglarna och så. Blev kalas, fast de var lite stela nu första gången men. Aa, och shabraket och lindorna blev jätte fina. Men rida gick det ju knappt. Blöt snö så det skriker om det, fastnade diekt fast han har snöskor på sig. vad ska man göra? Blir så less på det!! Och på söndag är det derssyr, kommer ju gå jätte bra, inte! :( Men, men, man kan ju inget göra, bara hålla tummarna att det kan regna bort nu då!

Ska mjölka i eftermiddag. Försöker plugga men det går inte, fattar inte.Sedna springer Linda och Rikard runt och tjötar hela tiden. kan inte koncentrera mig. Får ta det imorn då det är lungt här, men det jag är så bra på att skjuta upp saker :( Lektion imorn med.

Kanske kan städa lite innan jag ska ut och mjölka!

Ta hand om er!

180972-21

skrivborshörna

180972-22


Så här blev mitt skrivbord i hörnet (men benen från IKEA) underbart! =)

jan kuenster

180972-18180972-17
Hittade inte den bilden jag fastnade för men här är två smakprov. Hämtade från www.jan-kuenster-sweden.com, det är värt att kika in, jag lovar! Enormt fina tavlor!

tjugofjärde (om den tjugotredje)

Skrev ju aldrig någonting om gårdagen mitt i all glädje förut. Det var en väldigt bra dag igår.
Jag åkte till Lidköping tidigt på morgonen, hittade hem till Ida. Där bytta jag bil till hennes och åkte och hämtade Emma i stan. Efter tankning och tvätt av rutor m.m kom vi iväg mot GBG. Ida visste precis vilket parkeringhus vi skulle ta, närmast Skandinavium. Det var bara det att då vi kom dit var det hel fullt! Inte bra! Åkte runte lite, hittade ett annat ställe att stå på. Och jag blev riktigt förvånad då Ida sa att det bara kostade 40 kr att stå där HELA DAGEN. och jag som Alltid har vart med om att det är svin dyrt med parkering i GBG, men nu vet jag ju en bra ;) hehe.

Traskade en bit till Skandinavium och jisses vad kallt det var! Blåste verkligen is kallt i gbg. Men in kom vi iaf på mässan och jag fick en välbekant känsla i kroppen! Härligt!! Traskade fort iväg till Börjes, där är det alltid mest folk! Köpte ett par lindor till Totte direkt =) Ett par mörkblå å fina :)

Sedan gjorde vi upp ett taktiskt mönster så vi inte skulle missa nått och började gå i gångarna upp å ner. Såg så mycket fin =) Blev helt kär i en talva där nere, ska se om jag hittar en bild på den! Sedan började vi bli hingriga iaf så vi traskade iväg ut och till Donken. Ja, va var ju tre tjejer inte blir det annat än donken då! Sedan tillbaka in. Efter en stund tog i Börjes igen och då blev det shabrak, sadelunderlägg, reflex till Nisse och på ett annat ställe hittade jag läder remar till sporrarna.


180972-21

När vi sedan gått där på mässan i flera timmar kommer Ida och Emma med förslaget att vi ska åka ut till Hööks. (här räcker det inte med sveriges strörsta häst mässa inte ;) haha) men iaf, åkte ut till Hööks och Ida hittade stigläder och stigbyglar och ett par skit snygga ridskor :) Då kom jag på att jag ville in på IKEA också då vi ändå var så nära. Ville köpa skrivbordsbenen som jag kikat på i katalogen och backar att ha i min tros-strump låda så det kan bli lite ordning i den. Så in på IKEA och jag vill lova att IKEA i Kållered är STORT! Jätte stort! Tog säkert 1½ timma där inne fast jag visste vad jag skulle ha. Ida och Emma hittade också lite behövligt grejer. Sedan tog vi iaf bilen och började återresan hem. Var en riktigt bra dag! Härligt! Enormt kul med både Ida och Emma!! Var i Lidköping och Vinninga igen frammåt 7. en hel dag!

Inköpslista:
 • Mörkblåa lindor till Totte
 • Mörkblått Shabrak till Totte
 • Sadelunderlägg (vitt)
 • Nya tyglar (jätte bra tyglar, hopaps jag iaf)
 • remar till sporrarna
 • ridvantar till Linda
 • Reflex täcke till Nisse (hund) (ur fint ;))
 • Skrivbords ben
 • 3 backar till byrån
 • kylskåps magneter (kunde inte låta bli)
 • lampa till mamma
 • ljus till Robban ;)

Nä men det var nog allt. lite att släpa på ;) haha. men roligt!

Idag fick jag lov att mjölka nu på eftermiddagen, gick riktigt bra och pappa berömde mig, det är inte var dag. =)

Ta hand om er!


tjugofjärde GLAD

Å, jag kan inte förklara hur glad jag är just nu!
Har fått svar från syon på veterinärhögskolan i Norge och vad jag fattade det som behöver man Matte C och Kemi A. Inget annan hade hon skrivit om! Det vill säga att jag slipper läsa Matte D vilket jag trodde behövdes! wow så enormt glad! Nu ska hon skicka mig ansökning papprena! Grymt!


blomma


Ta hand om er! Puss

Alpackor!180972-16


Fakta om Alpackan

 • Eftersom alpackan har en "toalett" är hon oerhört renlig
 • Perfekt gräsklippare
 • I USA finns det tävlingar i agility för alpackor!
 • förnöjsam och lättskött, nyfiken och intelligent
 • När hon är dräcktig spottar hon på hanen för att visa att hon inte är intresserd
 • Har värdefull ull
 • Dyraste Alpackan har sålts för 1,5 miljon (i USA)
 • Det finns 22 basfärger med totalt ca 250 nyanser av ullen

Visst ser de ut som underbara djur? Blir helt förälskad i dem bara genom att se dem på bild! Funderar och planerar om man skulle kunna sätta upp med några stycken. De får ett föl per år och äter inte så mycket, kan gå ute året runt, de enda de kräver riktigt är rent vatten - de dricker inte smutsit! visst vore det mysigt! finns inte så många i sverige, va 350 stycken! Det vore nått! :)


Photo Shop

Är det någon vettig människa som kan tala om för mig fur Photo Shop funerar? Jag fattar verkligen inte. Kanske kan söka lite på internett föresten.! kanske finns nån bra sida och så där man kna få förklaring! =) bra ide..

tjugoandra

molekyl


Hallllolo.. Har varit inne på vadsbo och haft kemi lektion nu. Svårt värre men någon liten bit hamnade visst på plats idag. Mycket kvar att förstå till torsdagens prov, men skam den som ger sig. Det ska gå! Kollat buffert lösningar idag iaf... hm. räcknat lite på det och så. sedan fick jag hjälp med en uppgift och stackars läran fick typ krubb på mig då jag inte fattade. måste ju fatta för att kunna förstå... eller hur!

Är i röjar tagen nu så jag får väl utnyttja det. röja lite här uppe och i köket, men först ska jag ta nått i magen. Då jag kom ner i morse var brödet slut, ok, ingen fara tar flingor och mjölk, men då var mjölken ocså slut.. så det blev inte så mycket.!

Ta hand om er!

tjugoförsta

Brrrr. Sitter i soffan nu. Har varit på ridkskolan ohc tränat. Stod i valet och kvalet i morse då det var 11 minus, men med lite jädrarenamma åkte vi iaf. Totte skötte sig, var lite trassel att sadla men! Jaja, det gick ju tillslut. Kallt var det men det märke man ju inte förrän men suttit av och gjort i ordning totte igen. nu sitter jag med lånkisar, mjukisbyxor, tre tröjor och filten, lite småkyligt.. måste hämta ett par sockar till ;) ska snart laga mat till pappa sedan skulle jag hjälpa honom lite och sedan plugga! Plugga! Plugga!

Känner mig som en lite luffare som tuffar runt med alla kläder, raggsockor och tofflor. Lutar lätt häst och eldrök också.. haha

Ta hand om er!

Bäste just nu

 • Robban
 • Totte
 • Kameran
 • Vännerna
 • Djuren
 • Snart vår!

tjugonde (hjärtans tankar)

180972-14

Åå, jag blir helt paralyserad då du är där. Jag är så dum. Känslor som inte borde finnas finns.! får ont i magen pga dig. Deam. trodde jag var mer människa än så här. varför gjorde du så mot mig? varför blev det som det blev? jag tror ingen kan svara på det, för i från dig kommer jag aldrig få svar!
Älskar dig, fast jag inte ska! v


Vissa säger sig förstå denna oembärliga känsla, men bara vissa tror jag på. Hur kan ni någonsin veta hur jag känner? Jag känner mig inte tillräcklig, men det gjorde jag i hans sällskap. jag kännde mig levande och fri. fri fast jag var helt hopplöst fast och fortfarande efter två år är det.

Visst säg att ni förstår men räkna inte med att jag ska tro er var gång.! Jag uppskattar dock att ni lyssnar och det har betytt så enormt mycket! jag behövde verkligen er!

tjugonde

Då ska vi se. Redan tisdag och den tjugonde februari idag. Idag började dagen med en tur till laggorn. Semin var här och tog juverhälsoklasser på de kor som han från Skåne ville ha. Gick fort och smidigt då både jag och pappa sprang med varsin padda och testade. Man är mer och mer insälld på att snart åker korna! Snart försvinner 33 stycken där nere och då blir det inte många kvar. Men de som han inte vill ha får gå kvar till ca april för de måste vara djur i laggorn med tanke på att det är ju därifrån vi får våran värme.. annars kommer vi frysa häcken av oss här inne. Sedan ska vi gräva för jordvärme istället.

I helgen var jag och Pillan hos Emelie. Tittade på deras musikan och hej å hå vad bra de sjunger. fasen, gårhud då de står 35-40 pers där och bara sjunger! härligt. Sedan fick jag se hur fint hon bodde och så. skulle också vilja ha en sån lägenhet, alldeles lagom. mycket trevlig helg iaf. =) Tack!

Imorn ska snälla mamma följa med mig till ridskolan. Nästa söndag är det dressyrtävling och vi har INTE tränat alls. det går inte ute! Måste dit upp för att kunaa rida ordentligt. Kul att starta på en ponny som inte galopperat på flera flera veckor ordentligt. Hinner väl inte bygga upp nån vidare kondis, men man kan ju träna lite iaf. Så iaf så ska vi åka upp imorn förmiddag =) härligt. Då Linda kommer hem idag ska vi ut en tur.

Kemin med då. Pluggar men fattar inte, får panik då jag inte fattar, måste fatta. Vi har prov nästa torsdag!! HJÄLP! Plugga plugga......Hoho. Var ute en sväng med Totte och Linda förut. Det var hemst kallt! Det blåste verkligen is kallt. lite snö kom det också. Jessica var har en lite sväng också. Hon är så söt. hehe. kikade på katten hennes men jag tror inte det är någon fara. kunde ju inte säga så mycket men.. hoppas det hjälpte nått.
Föresten löste jag en svår uppgift i kemin förut. fast den var inte så svår, kruxet var bara att förstå och det gjorde jag så då gick det bra, genast känndes det lite bättre! =)

Ta hand om er!

sjuttonde

Sitter nere hos Em. ska gå till hennes klasskompis nu. Trött redan :p

Ta hand om er!

sextonde

Bra dag. Varit på ridskolan med hästarna och det gick jätte bra! =) Å snart kommer Robban!

Ta hand om er!

femtonde

Har ingen bra bild idag. Känner helt enkelt inte för det. Har liksom inte hunnit skriva. Robban är ledig denna veckan så jag har spenderat den mesta tiden med honom.

Nu är det bestämt. 33 st av våra kor blir Skåningar vecka 10. Han som var här och kikade i fredags ville ha dem. Senare ska även kvigorna åka dit. Känns fruktansvärt!! Men ju mer man funderar och tänker på det så känns det bättre. Korna kommer alla till samma ställe. De kommer gå i lösdrift med massa mat. De kommer blir mjölkade i grop (inte massa krongel med robot) De kommer få det kalas.. Det är ju mycket naturligare för dem med lösdrift än vårat uppbundna. och helt tomt kommer det ju inte att bli, inte direkt i alla fall.

Denna veckan har även jag och Linda hand om hästarna. Anita och Jonny har åkt till Sälen. Lite lyx då vi får varsin häst att rida men enormt vad tid det tar att mocka och fodra åt alla 5. Imorn ska vi åka med Totte och Flingan upp till ridskolan. Det ska bli kul. Hoppas det inte är isbana, då åker vi ju inte så klart.. Men det vore väldans bra att komma upp. Första helgen i marsär det tävling och Totte har ju inte galopperat på flera veckor, det går liksom inte ute i det hala och hårda för den delen.

Igår var vi i Vänersborg och badade. mycket mysigt och avslappnande. Sedan efter det åkte vi till Frida och firade hennes 15års dag. Mysigt och enorm god mat!

Säkert har det hänt massa mer, men nu är jag så distraherad så jag vet inte vad jag ska skriva..

Ta hand om er!


nionde

180972-13

Dagen idag började bra. Vaknade upp brediv Robban, alltid lika mysigt och varmt. Kunde som vanligt inte ligga still då jag väl vaknat så jag traskade upp och Robban kan snart efter. Käkade fruktsallad till frukost, riktigt gott. Sedan drog vi iväg till Skara och köpstaden. Vi bda konctaterade att då vi var små var vi där riktigt ofta. Kanske att vi kastat bollhavs-bollar på varandra då vi var små ;) vem vet. Men iaf var det helt dött där. Robban ar riktigt förtvivlad. Kikade lite i de affärerna som var och hittade ett par så snygga stövlar. bara tvungen att ha. måste kolla över mina skor, har så många just nu. härligt! Var nära jag köpte 2 par... om RObban hade fått somhan velat så.. Sedan var vi inne på Sport Lagret också. hittade den underbara blåa mössan, helt förtjust i den! Härligt! Hittade även en skit snygg tröja för 99 spänn till syrran :) hon blev riktigt glad. Robban köpte snaps glas, jätte fina.

Hem till honom igen och åt fläskfile, gott!

Åkte sedan hem. Det kom en och kollade på våra kor. Han hade byggt lösdrift tillsammans med sina bröder i Skåne och skulle nu köpa in djur. Han verkade rikitgt nöjd och vis vissa stunder medans andra stunden var han helt frågvis och inte fattade nått. Illa, kosntigt. Men han ska disskutera med livdjursförmedlaren och sedan får vi besked närmare på måndag. men tar han dem så vill han ha dem så fort som möjligt. kanske vill han ha en del kvigor med, våra kvigor är riktigt fina!! Men vi får se.
Det är riktigt jobbit iaf, men korna får det kalas bra i lösdrift och vi kommer också få det bättre. Inte jobba JÄMT.. men många tårar har fallit och många kommer falla!

Sitter nu här med nätverksladd i datorn för då Rikard oc hans kompisar kopplar upp sig med tre datorer fungerar inte det trådlösa. ska snart gå upp, ringa Robban och gå och lägga mig. Är trött nu, tror jag var väldigt spänd då han kom..


Ta hand om er!

åttonde

Har haft kimi lektion idag då. jisses vad trött jag var. men, men, lite om syror och baser, koncentrationer och så.. orkar inte förklara.

klippt 5 kor nu iaf, men nu är jag totalt mörbultat! De jävlarna! De tryckte upp mig mot stänget vilken gjorde att jag fick ena kons halsband tryckt mot halva ryggen, halva ryggen tryckt mot stänget och en ko-höft i magen/lungorna.. inte alls så kul! '

Ska åka till Robban efter maten! =)

Ta hand om er!

sjunde

ko
(bilden är från Svenskmjölk.se)

Koklippning hela dagen idag. Sitter inne just nu för att titta på skidskytte bara, men det gick ju inte så jädrans bra, men ändå bra.. inga medaljer men bra kört, säger de, jag ska inte uttala mig om det :p

Annars har det varit 9 timmar i laggon, men det blev ju resultat också =) det är ju kul det, men det är ca 25 stycken kvar därnere, frågan är hur jag ska hinna det till fredag eftermiddag.men, men.

imorgon bitti är det kemi-labb-tid. Får se om jag orkar åka, rätt ont i magen. legat i soffan HELA kvällen. Tittat på Wallander film. de är riktigt bra, allihop (nya) inte de med Lassgård som Wallander utan de nya.. de tycker jag är bättre, lite serie.. ska fixa allihop och kika i följd sen.

Försöka sova...

Ta hand om er!

femte

vinter

Vips så var det snö igen. jag var verkligen inte beredd på det. men se så fint det blev :)
(kortet är från idag)

Idag då, varit en väldans konstig dag. det har hänt mycket. kunde inte sova inatt något vidare så då klockan ringde 10 i 7 fattade jag nada! Hjälp! Upp iaf och körde till bil besiktningen. Hej-och-hå. Fick en 2a på att min lampa för elsystemfel i motorn lös (det visste jag ju) tack vare det så var avgaserna sisådär... men, men, sen fick jag en etta på att abs,en inte fungerade, det visste jag ju det med. ska byta givarna så kommer det fungera galant igen, lovar! Mmm. sedan var det ett stackars motorfäste som hade gett sig lite med, men det var ingen fara och det ska väl bara vara att nyta eller? Jag vet inte!

Hem igen efter det. slängde i mig lite mat och så in till sjukan. de tömde mig på 4 provrör med blod. fick svar på det i eftermiddas och det var inget konstigt! hm... Sedan bara det raka vägen in till vadsbo där kemin drog igång. Gick ju hyfsat, men jag har börjat titta på uppgifterna nu, Robban HJÄLP! japp japp. mailat in till fysikläraren och tiggt och bett om att få börja. tycker han kan ge mig den chansen! kan ju göra labbarna hemma eller på Sötåsen ju.

Annars idag har jag sovit en stund, pluggat lite och grejjat i laggorn. börjat tvätta kor och ska börja klippa imorn. De blir så fina så! Pratat lite med Niklas på Bjertorp med, han ska också tillbaka i sommar och jobba där. najs.

ska hoppa in i dushen nu, prickig av koskit! sedan ska jag hämta robban och åka till Willys, han kan ju itne missa sina kasörskor... :p

ta hand om er!

fjärde

3

tredje

helen

(kortet är från idag)

Det var en rätt skön dag idag.. =) kom ut en liten stund iaf.. Fick rida Hassan. orkade inte så länge då huvudet sprängde men det var skönt i alla fall. har pluggat massa kemi idag med. kommit in i det lite iaf, rätt kul faktiskt. men jag kanske tror fel hela tiden, vad vet jag. Pluggat igenom första kapitlett nu. På måndag är det handledningstid så då får jag väl passa på att fråga massa.

Gick upp tidigt idag och gav kalvarna mjölk. tog ca en timma. de jävlarna fattar ju inte att mat är gott, helt otroligt. de har knappt ätit nått alls, men ändå. fick en hel hink mjölk över mig själv som tack för försöket.. illa. men de kommer väl på bättre tankar en dag.

imorn blir det mer kemi. ridning, ska orka det då.

Ta hand om er!

andra

snötäcke


Åå, jag önskar det kunde se ut som på bilden. Det var så juvligt. Åre förra året. Längtar upp dit igen. men det kommer nog inte bli några skidor för mig i år.

Fick reda på igår att jag är tvungen att läsa Fysik B också för att komma in på veterinärhögskolan i Danmark. Jag blev arg och fruktansvärt ledsen.. men iaf så ringde jag till komvux och hörde mig för- de hade redan börjat den kursen så det gick INTE att hoppa på den. Då kunde jag inte hålla tillbaka tårarna. FAN! Så nu vet jag inte vad jag ska göra. Känndes som om allt gick i krach. och en sak till, kommer jag inte in på veterinär högskolan i danmark i vår så måste jag läsa Matte D och E för att kunna söka 2008, de ska höja imtagningen, och då är det lika mycket som sverige kräver.. just my luck

Idag annars har jag jobbat på Sötåsen. har kört runt och visat lätter deras praktikplatser och skolan och så.. de sa inte så mycker och jag trodde ju givetvis det berodde på min kassa engelska, de vågade inte fråga ;) haha. men men de sa inte mycket vid maten sen heller så.. jaja. tog bilen och åkte hem så fort jag kunde.

Ska snart in till sjukan med. har ju så konstigt ont i huvudet och har haft det hela veckan. alldeles snurrig och så, det är inte alls kul. men de kommer väl inte hitta nått där som vanligt. blir så trött på det, men är det nått så känns det bra att åka in. måste hitta min pasientbricka, undrar var den är..

Ta hand om er!

första

hästen

wow, jag har skaffat mig en alldeles egen blogg. det känns som det är på modet så då får väl jag hänga på. passande att börja 1 februari, torsdagen den första februari.

Har varit på min första lektion på komvux idag. självklart åkte jag fel det första jag gjorde för lektions labbet låg inte alls i komvux lokaler utan inne på vadsbogymnasiet. jippi. hejja mig. som tur va hade jag lite tid på mig och hann i tid. Kom in där, va en person, men sedan kom Anders Rönnholm, honom känner jag ju lite. och så traskar Tone in =) det var kul. Henne "känner" jag ju. Kom och prata lite. gjorde en labb, men i å med att jag inte varit med från början var det svårt att hänga med, fatta vad jag måste plugga nu har inte alls tid att skriva här :p Det känndes rätt bra iaf, vi var 4 stycken i klassen..

Idag ska jag då fortsätta plugga lite. kanske gå en sväng tll laggorn och ta en tur med hästen, men vägen är isbana och det är stenhårt överallt så det är ingen höjdare... Vi får se, får se.. Robban kommer ikväll sen =) längtar efter honom!

Ta hand om er!


RSS 2.0