23/12 -07 Dan före dopparedanLite bilder från torpet då vi har grejat. nu är det snart klart! :D mamma och pappa ska lägga in den sista mattan på tisdag sen kan vi flytta in! helt otroligt. Blir så bra. Och imorn är det jul afton hemst vad tiden går. Satt och funderade på vad man gjorde för ett år sen men kom inte riktigt på det. Skit samma för så bra det som det är nu var det defenitivt inte! Imorn blir det jul fika med anton och hans släkt, sedan lunch med mormor och morfar och på kvällen ska vi till farmor med kusinerna. Blir som vanligt fast bättre :)
 
GOD JUL18/ 12 -07

Ingenting kan vara bättre just nu, eller jo en sak: att alla julklappar var färdighendlade. Vet ni hur svårt det är. Värst är till A, hur ska man genom en present visa hur mycket man älskar en person. Jag tror det är äkta kärlek, har nog aldrig mått så bra ihop med någon. Vi grejar i torpet för fullt, snart har vi tapetserat klart och då är det mattläggning som gäller och sedan börjar det bli klart. vårat mål att flytta innan jul klarar vi nog inte men förhoponingsvis mellan dagarna. Det ska bli fantstiskt. Och om några dagar ska jag försöka lägga upp lite kort så ni får se vårat arbete :) kameran går varm.

Ryggen är som den är, går fort hos sjukgymnasten vilket är lite lättare nu då man har 1 mil istället för 8. Skönt att vara hemma vill jag lova :)

Hepp nu ska jag åka och äta lunch med min kära :)

ta hand om er!

RSS 2.0