Fotobag.se

För en månad sedan, ja mer eftersom jag fyllde den 17e, satt jag och trånade efter denna väska och skrev den överst på önskelistan. Denna fin fina lila, opptimala fotobagen! Jag fick den inte i födelsedagspresent men har ändå haft den i tankarna flera gånger i veckan efter att jag fann den hos fotobag.se. Nu finns ändå en chans att vinna den hos LINAFOTO.

Favoriten och den jag fastnade för vid första ögonkastet var Mimi - Lavender. Perfekt färg, perfekt lösning, perfekt storlek, Ja ni fattar! O visst är den fin: Mimi - Lavender

Framför allt behöver jag den för att min fotoväska, nej nej, mina fotoväskor, idag ser ut såhär:De är fulla och ja, jag måste ha två, och inte ens det räcker. Inte så kul att bära runt på två väskor (jag får sluta köpa kameragrejer blir alternativet). Inte är de snygga heller.Så som en försenad födelsedagspresen önskar jag mig en vinst hos LINAFOTO och Mimi - Lavender fotoväska hos fotobag.se
Mitt första panorama


(Klicka på bilden för att se den större)

Tog för ett tag på mig ett fotouppdrag som jag själv hittade på till grannalagets hemsida. Det var att göra en panorama bild över byn. Idag testade jag saken, inte med foto över byn men ack över gården där hemma. Blev helt ok om jag får säga det själv :)En död karl!

Oj jisses, hade jag varit karl hade jag varit död nu. Förkylning är ordet! Antaglign får jag skylla mig lite själv som var på Olstorp i lördags och nog hade för lite kläder på mig. Rätt kul var det dock även om jag inte fick ta så många danssteg som jag hade hoppats på. Trevligt var det innan också ihop med Malin, Hanna o Clara -Tack för inbjudan Hanna!

Dessa dagar som jag har vatit hemma med rinnande nästa och ögon, värk i huvud och hals har jag ändå försökt jobba lite. Snart bara 2 veckor kvar på nuvarande jobbet och sedan byts det ut mot rena drömjobbet? Ska tillbringa 5 månader med att sälja.. Å så spännande! Jag har även läst en hel del och lärt mig nya saker i Photoshop tack vare överraskningen jag fick av A för några veckor sedan. Kan rekomendera Sannas Photoshop-recept för dem som gillar att lära sig nytt i photoshop.

 


Första inlägget som 25?

Att fylla 25 gick ju som en dans o inte ens brorsans ord "Du är närmare 30 än 20" känns sådär vemodigt längre. Tänk hur mycket som kommer att hända på 5 år framöver..

Bilder från den härliga festen i lördags, jag tror de flesta hade kul


 


RSS 2.0