Torsdag.

Har egentligen ingen bra ursäkt till varför det inte blir några inlägg här längre, men jag skyller på vädret :) Det är verkligen en toppen årstid som är nu då allt blir grönt, och inte bara lite grönt heller, det har exploderat de senaste veckorna. Vårtecken är också att hagarna börjar fyllas med kvigor och sinkor som ska gå ute under sommaren.

Det händer även en massa just nu, vi är inne på den sista veckan i skolan, jag och Therese har varit på fotokurs i Bankeryd, mm. Bankeryd var toppen. Elin Kero, mer känd som Nevanien, och hennes jobb höll i kursen som handlade mycket om porträtt fotografering. Fick även lära oss en hel del om hur kameran fungerar och alla intsällningar som finn. En riktig inspirations dag. Detta var förra lördagen. Den kvällen avslutades med en toppen fest och Rasmus och sedan Olstorp.

I helgen som kommer blir till att tilbringa uppe på ridskolan och fota tävlingar :) Det är fälttävlan för ponny och häst och alla bilder ska sedan ut på hemsidan. Är jätte kul och alla är positiva till sidan och verkar gilla att kolla på hästkort. Ikväll blir det förberedeslser inför Juniaden som är helgen därpå. Dags att gra startlistor mm. Kanske baka något gott som man kan smaska på, blir mycket lättare då ;)

Kommentarer
Postat av: Emelie

perfekt att du gått sån kurs!! jag vill ta ny blogg-header bild!!! =) är du upptagen hela helgen?

2010-05-27 @ 23:59:45
URL: http://musikaltjejen.blogg.se/
Postat av: Sanne

Vad kul att du skaffat hemsida, Helen!

2010-05-31 @ 15:25:00
URL: http://www.sannemaria.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0