En inspirations dag.

Igår var det en toppen dag nere på Elmia konferens. Mjölkföretagar dag stod på schemat och jag är glad att det var igår och inte idag då det i stort sett är snöstorm ute! Dagen bjöd på många bra föreläsningar med mycket variation. Men de flesta påpekade att år 2010 kan bara bli bättre än 2009 och att allt tyder på detta.

En bra föreläsare var också Stig Wiklund. Han är mentalcoatch och  hjälper bla skidlandslaget med mentalträning inför os. Han sa många bra saker och var väldigt rolig.

Det första han frågade var: Vad gör dig possitiv just nu? Ja vad skulle du svara på det? Min tanke var att få vara på en välordnad dag och lyssna på denna inspirationskälla! Det som han kom fram till efter att ha frågat några ur publiken var att vi svenskar försummar den lilla lyckan för att söka den stora. Fundera på den du!

Han berättade också hur vi lagrar fel känsla. Har det hänt någonting under veckan som var dåligt är det ofta det vi tänker och grubblar över på fredags kvällen, inte de tio andra sakerna som skedde som var väldigt bra. Så alla ska se, upptäcka och lyfta fram det som är bra!

Han pratade också om hur våra tankar ligger kvar i huvudet på oss under natten. Oftast grubblar man på kvällen då man ska sova vilket gör att då man väl somnar ligger dessa tankar kvar och dagen efter vaknar vi oroliga och nagativa vilket kan förstöra hela dagen! Så avsluta och starta varje dag med psoitiva tankar!

Han gav även föslag på 4 punker man kan göra och tänka på i vardagen:

  • Lyft fram det bra!
  • Beröm dig själv
  • Fokusera positivt
  • Ge tid till återhämtning

Kommentarer
Postat av: Sanne

Helen! En sadan tavla kan jag gora utan problem, och med noje!

2010-01-27 @ 22:02:19
URL: http://sanniday.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0