Hösten kom med storm!

Sitter framför den lilla datorn i soffan med flera tända ljus i rummet, det känns verkligen att det börjar bli höst! Idag är det rikitgt höst väder, regn, blåst och rusk.

Dagen erbjöd tema dag på Billingehus i Skövde. Där handlade det hela om Livsmedel i småskalig produktin. Det var några olika föreläsare bla från Nossebro shark, vissa var helt ok att lyssna på men i det stora hela var det en tiktigt seg dag och det känndes som vi hade kommit lite fel. Men, men, vi var med hela dagen och lite inspiration då det gäller företagande fick man åter igen.

Under dagen planerades även morgon dagen, då är det tema kväll (skördefest) på SLU. Innan det blir deras pub ska vi träffas hos Terese och käka lite. Ska bli riktigt kul! Förhoppningsvis kommer många ut klassen! Har varit nere hos mamma och rotat i hennes "utklädnings" låda och hittat en klänning, åkte sedan till kusinerna och lånade gömmistövlar. Inte för att jag inte har några själv utan för att mina luktar lite för mycket lagård!!  Hoppas på en kul kväll imorgnon. Är lediga på dagen så då får det bli lite plugg och slapp =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0