Hur bra är det inte?

Jo men visst, sitter på fritids nu -jobbet. Alla 5 barn är ute, leker med varandra och jag kan bara släppa lite. Kasnke får man det inte men va fan. Ska försöka hitta på lite lekar eller liknande i em då de antlagligen inte vill vara ute mer.

See you later

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej min mail fungerar inte för tillfället tyvärr så kan inte maila dig, men tänkte att jag kunde ge dig mina önskemål här?



Min bakgrund ska helst vara grå.

Som header vill jag ha denna bild : http://www.softpedia.com/screenshots/Adriana-Lima_1.png Men jag vill att bakgrunden retusheras bort så att bilden "smälter in" i bakgrunden. Ovanför själva bilden vill jag ha bara ha mitt bloggnamn :) dvs, unpretty som ska vara "mellanstort", och gärna i någon rosa färg :)



tack på förhand! :)



2009-07-09 @ 18:52:02
URL: http://unpretty.blogg.se/
Postat av: Anonym

hej! texten över headern menar du? Jag vill att den ska vara lite tjockare "fylld" med det rosa innuti, haha kom inte på en bättre förklaring :P



mina inlägg vill jag ska vara i samma typsnitt som man har när man har när man skriver ett inlägg, innan det publiseras.



och bredden på bloggen vill jag ha kvar som den är nu, menyraden vill jag att den ska sitta ihop(som jag har nu)men den ska sitta åt vänster istället för höger som den gör nu.



haha hoppas jag var lite till bättre hjälp :)

2009-07-09 @ 19:22:40
URL: http://unpretty.blogg.se/
Postat av: Anonym

oj såg massa stavfel nu men hoppas du förstår ändå :P



2009-07-09 @ 19:23:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0