Juldagen!

Igår var det en fantastisk dag med mycket släktingar, paket och skratt. Började dagen borta hos A´s mormor och morfar med kaffe, kakor och tårta. Sedan blev det julklappsutdelning från dem där borta och jag blir alltid så förvånad då jag får paket efter paket och alla har verkligen tänkt på en. Man känner sig som en del av deras familj vilket är underbart att få göra. De är ju trods allt A+´s släktingar. Fick super fina skålar och en machande vas av A´s mor. Riktigt förtjust i dem!

Blev inte kvar så länge för mor och far hämtade upp och vi for till min mormor och morfar. Mormor bjöd på underbar julmat och massa godis till Kalle. Innan kalle hann vi dela ut klapparna där också. Fick åter igen fina saker och flera paket att ta med hem till A. Han är verkligen och en del av min familj nu! Fick jätte mysiga vantar och fina strumpbyxor av mormor. Hon är galen i paket så många blev det även om det inte är så mycket i varje ligger det enormt massa eftertanke bakom varje paket. Alla vi fick vantar, nästan samma typ fast olika i färgen så de passar var och en, det är mormor det!

Landade hemma en stund innan vi hämtade upp farmor och åkte ner till gården för att äta gröt. Mysigt med mycket ljus och åter god mat. Fick så fina grejjer av mamma och pappa. Bla ett äkta fårskinn som nu ligger och pryder våran soffa! Fick även biljett till Magnus Ugglas revy av A och till musikalen Hairspray av mamma och pappa (självklart ihop med A) Så det blir Gbg och sedan raka vägen upp till Sthl. Typist att de ska ligga samma helg, haha, men vi får se om det går att lösa. Känns inte som man hinner njuta av varken det en eller andra.

Nu ska vi gå ut en stund innan det är dags att åka till A´s pappa.

God fortsättning!

Kommentarer
Postat av: sofia

hejsan ,

har du lust att göra en design till mig? =)

2009-12-29 @ 17:26:16
URL: http://sofiakarlbergs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0